Mal? odst?elova?ka

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Grinch
Kontaktovat uživatele:
Re: Malá "odstřelovačka"

Příspěvek od Grinch » 05 črc 2010 08:44

No rukojmi vytisknes na A4, v tom to cele je:) jsou pak mensi:) vetsinou mam problem dostat se k A3 tiskarne ...

jinak k cisteni - ptas se nepraveho :( taky momentalne bojuji s chemii... ale z doslechu:

Treba suhlka vydrzi pry cca 1500 ran bez chemickeho cisteni, muj ancicak po 1500 zacal viditelne drasticky delat ulety (musim totomu pripsat bo ja sem dobrej a mnou to proste neni :), ale je proste poznat ze je to na nej asi moc - proto budu zkouset cistit komplet po cca 500 ranach, ... usti by se melo "zanest" znovu po cca 50-150 ranach (nemam overeno)...

jinak po kazdem zavode protahnu pouze jednou patchem od komory k usti, zpatky uz jen vyterak (ale take hodne diskutabilni - nekteri necisti po zavode vubec) - tady je dulezite cistit pokazde uplne stejne kvuli studene rane (ale vzhledem k tomu jakou ji ma ancicak tak to zrejme postrada smysl:)

To asi tak z mych malych zkusenosti ...

Kurzy GTac.cz - Dynamic Precision Rifle - http://www.GTac.cz
Safik

Příspěvek od Safik » 05 črc 2010 12:00

Dík za odpověď. Volné pondělí jedinečná příležitost jít potrénovat na střelnici. Krásně se ochladilo, ranní zpěv ptactva, prostě ideální podmínky pro relaxaci. Znovu terč rukojmí tentokrát s poctivou studenou ránou, časovým limitem jak to má být. Suhlku jsem nečistil, studená rána mířená na střed a bác, sedmička v pět. Následoval nástřel hned druhou ranou se nástřel vrátil na flek. Jak to dopadlo zde: http://www.mojefotky.cz/clientimg/jansa ... d904f2.jpg
Když se člověk nebojí tak má rukojmí někdy smůlu. Jenom odhadnout tu studenou to dá makačku. Přeji hezký den……….
Grinch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grinch » 05 črc 2010 16:08

Pro mne asi nejtezsi dva rukojmi - v kazdem radku druhy zprava plus mozna nekdy posledni napravo v horni rade, ael ten je jednodussi, tam se da ustrasene trefit kousek vedle...
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 07 črc 2010 08:16

Dovolim si pripomenout, ze tuto sobotu strilime prvni zavod "Odstrelovacky v Chaloupkach", takze pokud planujete ucast, chcete se podivat na tuto krasnou strelnici (kde mimochodem planujeme poradani ligovych soutezi pro pristi rok) a take si vyzkouset zamyslene zmeny v polozkach "Zatez" a "Kolecka" pro rok 2011 - tak poslete prihlasku!

Jinak se na vas nemusi dostat vidensky parecek od pana Sportovce :wink:

P.S.: Z testovacich duvodu je povolena ucast v obou kategoriich najednou, takze pokud budete chtit provetrat i sve Ruggery nebo ZKM, tak to do prihlasky pripiste..
Safik

Příspěvek od Safik » 10 črc 2010 20:21

mot : gratuluji k pěknému výsledku, chtělo by to sem dát odkaz na nějaké foto ze závodu.
mot

Příspěvek od mot » 10 črc 2010 21:24

Dík za gratulaci. Fotky asi nebudou. Irma sice něco nafotila ale jen mobilem,protože tradiční fotografové si zapoměli vzít nádobíčko.
Chtěl bych ale velice ocenit Grinche,který má nepojízdné auto a přijel v tom vedru vlakem z Třebíče. Ještě k tomu na závod,který se ani nezapočítává do ligy. Matrine smekám.
Safik

Příspěvek od Safik » 10 črc 2010 21:50

To je škoda, že se nefotilo. Chtěl jsem se pokochat pohledem na absolutní nástřel terče rukojmí při závodě, jak to umí jenom mistři, to by se mělo prezentovat. Tak snad příště.
Grinch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grinch » 11 črc 2010 18:43

Ahoj, tak sem konečně po té víkendové anabázi už doma :)

No byla to lahůdka ale aspoň to mělo taktický podtext - dostat se skrytě přes půl republiky, načež prokličkovat celou Prahou až na střelnici se svojí drahocennou výbavou :)

Ale povedlo se, jako celý závod:)

Jsme moc spokojený - díky první položce rukojmích kdy sem prvních 7ran měl za centr a zbylé tři mě zcela shodným úletem o cm doprava poslaly až na 15. místo, ... jsem nic nezahodil, každou další disciplínou si udělal svůj osobáček a tak se vyšvihl po předpolsední disciplíně bobrovi na pátou diplomovou pozici... načež mě totálně zpackaná poslední položka poslala zas až na 13. místo :)))

ale to k tomu patří a i tak to bylo super a jsem spokojen...

Taky bych chtěl poblahopřát vítězům!!! a hlavně Tomovi, který si doslova na své první místo ráno počkal před vraty :)))

PS - já už bych tu zrcadlovku fakt neunesl v báglu :)
mkouba

Příspěvek od mkouba » 11 črc 2010 22:13

Ja jsem se sobotnim zavodem vlastne taky spokojenej. U Suhlky jsem si overil kudy cesta nevede :wink: a s Rugerem jsem pres sileny rozptyl (hodne pres 30mm) vytezil maximum. Nejlepsi cas v zatezi pomohl znacne eliminovat priserny nastrel 25 bodu. A nebyt takticke chyby u Bobra, kdy jsem nestihnul naplnit dalsi zasobnik a posledni ranu nestihnul vystrelit, chybelo by mi na viteze kategorie standard neco pres dve procenta. Zavod to byl krasnej, diky organizatorum za uspesne zvladnuti. Skoda ze nebyl pritomen rozhodci, takhle toho organizatori mely plny kecky..
Air Arms EV2 MK III
Michal B.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal B. » 14 črc 2010 10:00

Pokud někdo bude chtít jednu krabku R50/235, tak jsem jednu ještě našel v trezoru. Já už je nepoužiju :twisted:
50ks
Naposledy upravil(a) Michal B. dne 14 črc 2010 10:16, celkem upraveno 1 x.
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000102797286
sportovec

Příspěvek od sportovec » 20 črc 2010 21:34

Další, letos druhý závod FT se koná v neděli 1.8. na střelnici V Chaloupkách Praha. Jedná se o ideální trénink a skvělou zábavu pro střelce z komunity " malých odstřelovačů " a libovolkářů ale i pro další zájemce o tuto zajímavou, nově vznikající, střeleckou disciplínu / v ČR :) /. Více na mých stránkách, viz. propozice a další.
http://www.ft-hft.cz/
Grinch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grinch » 20 črc 2010 21:52

Bohuzel diky tomu ze mi opravari odpalili cely auto a po posledni zkusenosti doPrahy uz 5hodin vlakem nepojedu:) a navic co sem se urval s vybavou na MaO zeru jen rohliky:( ale zas budou po zavodech klobasky :) Musej bo me slehne :)
mot

Příspěvek od mot » 21 črc 2010 07:47

Docela mne mrzí že Tě šlehne :D
Grinch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grinch » 21 črc 2010 09:13

Jen aby Tebe zas nešlehlo u branky :-D :evil: :mrgreen:
sportovec

Příspěvek od sportovec » 21 črc 2010 09:16

Grinch : nebreč nad rozlitým mlékem :D . Jinak 1.8. je nástup na FT v devět ráno. Je to rozkaz !! :)
Mot : doufám, že tě tam uvidím
Pokud někdo ze zájemců o tento druh střelby / FT / nemá patřičnou flintu a další vybavení, bude k zapůjčení od Daystate Air Wolf "177.
Odpovědět