Vzduchovky - videa
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
vacsinou mieria na hlavu alebo krk
vzduchovka cal.4,5
Re: Alkaj
Mám aj pružinovky, vyskúšam nejaký balón na 100m (neviem síce ako veľký a koľkou ranou ho treba trafiť), a bude uznanie. Pet uzávery na 100m používam ako lacný stojan pod vajíčko. Problém je často vietor, ale s rozostavanými hodvábnymi vlajočkami priemerná úspešnosť 10:8.
RipleyAR5S,GP,STEYR5x,FX6x,HW1002x,GunpowerSS,MARCH3x,S&B,Swarowsky,Noname3x....
Re: Vzduchovky - videa
BMW, v tom prípade máš super úspešnosť. Predmet o veľkosti vajíčka na 100m ja s EV2 (zv.24x) mám opačne - 2:10.
Diabolkou na 100m je to v mojom prípade mizéria a v tvojom bravúrny výsledok!
S akou puškou to máš taky výsledok a aké strelivo / váha?
Na optike máš gumovú očnicu?
Diabolkou na 100m je to v mojom prípade mizéria a v tvojom bravúrny výsledok!

S akou puškou to máš taky výsledok a aké strelivo / váha?
Na optike máš gumovú očnicu?
Súhlas, tento výsledok je dosahovaný s kalibrom 5mm, a vlastnoručne vyrobeným kompenzátorom, ktorý bol vŕtaný priamo na hlavni s maximálne presným vystredením, malými toleranciami a neprehadzujem ho na iné hlavne. Používam len jeden druh streliva, lebo JSB v 5mm cal. má len jeden typ. 5,5mm je na tom o kúsok horšie, 4,5mm zatiaľ úplny prúser 1-2 z 10.
RipleyAR5S,GP,STEYR5x,FX6x,HW1002x,GunpowerSS,MARCH3x,S&B,Swarowsky,Noname3x....
Chcelo by to miesto, kde sa da puška uchopiť pevne svorkami o nahybný predmet, prevážiť desať váhovo identických diabol, uplne bezvetrie a preskúmať, aký suostrel dosiahne na 100m ta moja puška...
Do tej doby to su asi len dohady o presnosti a kvalite strelca.
Díky za odpoveď!
Do tej doby to su asi len dohady o presnosti a kvalite strelca.
Díky za odpoveď!
Zverák nič nevypovedá, strelecká stolica + 2 bagy + kvalitné strelivo + dobre vyladená krásavica môže byť slušný základ pre výsledok. Ak chceš bezvetrie, jeden typ by som mal - nočný strážnik v Auparku v Bratislave a môžeš to rozbaliť aj na 300m

...mám nestrelovací stojan, stačí tak na 50m, ale stovka už je neho moc, guma a plast...

viem si predstaviť mať takuto halu k dispozícií na 24 hodín, pušku na istých miestach obaliť streč-fóliou a openiť ju motnážnou penou a potom takto dostať výsledok suostrelu na stovku.
už aj natiahnutie uderníka je faktor ku tomuktorému výstrelu. Spúšť len štikať.
Raz sa k tomu dostanem, nevedno kedy.
Asi sme sme už OT, nakoľko sme na stránke nedali ani jedno video...sorry.
BMW: v pohode.
mame len 15J. takze na take vzdialenosti necakame od flinty ani strelca zazraky.
zaostrenie kamery. kameru nemam iba fotak tak to zaostrovat inak nebude.
nastrelovacia stolica+ bagy+neviemčo...... to je betonova poloha potrebná na vajíčko. my strielame do balona velkosti cca A4. cement a vodu nepotrebujeme.
nebola to vyzva ani chvalenie sa.
iba sme trafili balon na 100 a na 150m. nam to s pružinovkou stačí. som uz stary cap. ked som bol maly tak mi taketo veci ani nenapadli a aj keby tak by mi to nedovolili. teraz mozem tak striealam-hram sa.
obycajne odreagovanie sa od takej roboty ako žial mam ja.
mame len 15J. takze na take vzdialenosti necakame od flinty ani strelca zazraky.
zaostrenie kamery. kameru nemam iba fotak tak to zaostrovat inak nebude.
nastrelovacia stolica+ bagy+neviemčo...... to je betonova poloha potrebná na vajíčko. my strielame do balona velkosti cca A4. cement a vodu nepotrebujeme.

nebola to vyzva ani chvalenie sa.
iba sme trafili balon na 100 a na 150m. nam to s pružinovkou stačí. som uz stary cap. ked som bol maly tak mi taketo veci ani nenapadli a aj keby tak by mi to nedovolili. teraz mozem tak striealam-hram sa.

obycajne odreagovanie sa od takej roboty ako žial mam ja.

súčastnosť: Steyr LG 110 HP, Hawke Sidewinder 8-32x56, strelivo JSB.
minulosť: AirArms Pro Sport 4,5. MTC Viper 10x44.
BMW ma leda plno kecu. Nikdy nic z tech svych kecu nedokazal.
O.K. Ivco viem veľkosť balónu, tak to skúsim na 100m pružinovkou, zaspomínam na staré časy. Možno to bude aj problém trafiť ja skutočne neviem.
Samson - to ani neviem kto je, takže platí moje staré pravidlo, schválne Samson hádaj aké ?
Samson - to ani neviem kto je, takže platí moje staré pravidlo, schválne Samson hádaj aké ?
hlavne sa nehadajme.
BMW: ak si taky strelec ako o sebe tvrdiš tak ti je zbytocne na 100m ten balon skusat.
pri nastrele trebars na 50m v sede s oporou v jednom bode ten balon v "bezvetrí" daš kazdou ranou.
skratka sme tym videom nechceli povedat ze sme excelentný strelci. proste iba zabava.
nemozme furt iba trenovat na HFT....
tak ak sa nam predsa len niekedy podarí strelit, co ja viem, tri balony po sebe na 200m tak to sem zase zavesim, tak sa nepohorsujte. a tiež sa hrajte-relax.
BMW: ak si taky strelec ako o sebe tvrdiš tak ti je zbytocne na 100m ten balon skusat.
pri nastrele trebars na 50m v sede s oporou v jednom bode ten balon v "bezvetrí" daš kazdou ranou.
skratka sme tym videom nechceli povedat ze sme excelentný strelci. proste iba zabava.
nemozme furt iba trenovat na HFT....

tak ak sa nam predsa len niekedy podarí strelit, co ja viem, tri balony po sebe na 200m tak to sem zase zavesim, tak sa nepohorsujte. a tiež sa hrajte-relax.

Stačilo dať názov klipu blbnutie a je to v suchu, ale nie kôli tomu píšem. Neviem, či je táto séria niekde vpredu, ale je to veĺmi roztomilé umenie prof. Miliusa. Klobúk dolu aj po umeleckej stránke.
http://www.youtube.com/user/millllius#p ... o2i7rRm7E4
http://www.youtube.com/user/millllius#p ... IjWrh5kXCw
http://www.youtube.com/user/millllius#p ... rk9hRTfkKk
http://www.youtube.com/user/millllius#p ... o2i7rRm7E4
http://www.youtube.com/user/millllius#p ... IjWrh5kXCw
http://www.youtube.com/user/millllius#p ... rk9hRTfkKk
ano uz to tu bolo.
je to ako píšeš. no na take videa treba mat fantaziu, talent a dobru kameru.
takze tie videa su zaujimavé.
mne sa z jeho videi paci hlavne labin a turistova flaša.
je to ako píšeš. no na take videa treba mat fantaziu, talent a dobru kameru.
takze tie videa su zaujimavé.
mne sa z jeho videi paci hlavne labin a turistova flaša.

Jako joty videa musim uznat sou prcovni
) musi to zabrat strasne casu