HATSAN AT44 PCP
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
To jako třeba i .223 Rem 

...střeliva není nikdy dost!!!
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Re: HATSAN AT44 PCP
Zdarec.Nevíte někdo kde koupit Náhradní jehlu kontejneru Hatsan AT-44 kromě Colosusu.Tam ji nemají skladem.Potřeboval bych ji co nejrychleji.
To musim statni obcanstvi v rakousku?? bo kdyz bych tam dojel ze znamou tak si to muzu koupit??? mam namysli koupi vzduchovky napr 40J..
Naposledy upravil(a) Michal23 dne 05 črc 2010 09:47, celkem upraveno 1 x.
hmmm tak som si včera z tohoto "zázraku" pár krát vystrelil a som bol velmi príjemne prekvapený... na výber boli 4 kúsky (aj ked podla majitelov, ked ich rozoberali a "ladili" tak každá iná)
na 30 m som do terča nasúkal cca 8 rán do 1 cm kruhu 5,5 kaliber
a to som držal vetrovku 2 x v živote v ruke... ( kopajúca slávinka ma "vyškolila"
) (poloha v lahu s oporou vpredu na "uteráku" zrolovanom
naozaj to vyzerá že má čokovanú hlaven... ked skúšali prestrčiť diabolku, tak ku koncu drhla viac... a už naozaj neviem ako sa jozefovi podarilo naladiť konzistenciu výstrelov v rozpätí 1 m.s-1
ako keby to malo regulátor... ale čo som pátral po stránkach tak nepíšu že by mala...
za 300 € to vyzerá na velmi dobrú kúpu,... len to chce ešte kopec home made roboty aby to bolo eň ňuňo a treba natrafiť na "dobrý" kus... vyzerá to fakt na vážnu konkurenciu CZ 200 aj ked je to "turek"
na 30 m som do terča nasúkal cca 8 rán do 1 cm kruhu 5,5 kaliber

naozaj to vyzerá že má čokovanú hlaven... ked skúšali prestrčiť diabolku, tak ku koncu drhla viac... a už naozaj neviem ako sa jozefovi podarilo naladiť konzistenciu výstrelov v rozpätí 1 m.s-1

za 300 € to vyzerá na velmi dobrú kúpu,... len to chce ešte kopec home made roboty aby to bolo eň ňuňo a treba natrafiť na "dobrý" kus... vyzerá to fakt na vážnu konkurenciu CZ 200 aj ked je to "turek"
- - - = = = (( as mad as possible )) = = = - - -
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
madbugie, aké strelivo si použil do toho Hatsana? Ja som bol dnes v JSB a vyberal som si diabolky. Tie najlepšie mali stredový rozptyl cca 16-18mm na 50m vzdialenosť a to bola zbraň pevne uchytená na stolici. Na 30m sa zmestiť do kruhu 1cm by mala čo robiť aj HW100.
pexo pravdu povediac ja sam tomu nerozumiem... škoda že som to neodfotil...
ono vpodstate aj toto bolo strielane zo "stojana"
vpredu opreté na zmotanom uteráku zlepenom a vzadu o päsť v ľahu na zemi...
dal som takých 7 - 8 rán JSB Exact Heavy a potom sme pozerali grafy čo josef meral konzistenciu a všetko to mal do 1 m.s-1 čiže + - 0,5 m.s-1 čo uplne tak celkom nechapem ako je bez regulatora možne... (a vlastne aj s regulatorom...)
ale ako som pisal boli tam dalšie 3 hatsany a tie už tak dobre nestrielali... fakt to asi majú kus od kusu iné... ktohovie aká je tam hlaven...
ono vpodstate aj toto bolo strielane zo "stojana"

dal som takých 7 - 8 rán JSB Exact Heavy a potom sme pozerali grafy čo josef meral konzistenciu a všetko to mal do 1 m.s-1 čiže + - 0,5 m.s-1 čo uplne tak celkom nechapem ako je bez regulatora možne... (a vlastne aj s regulatorom...)
ale ako som pisal boli tam dalšie 3 hatsany a tie už tak dobre nestrielali... fakt to asi majú kus od kusu iné... ktohovie aká je tam hlaven...
tak terčík sa našiel aj ked neskôr poslúžil na účely strelby z ruky takže je "veselý"...
ale stred zostal zachovaný takže prikladám... hatsan 44, jsb exact heavy 5,5 , optika NS 8-32x60, poloha v lahu s oporami, 30 m cca 7-8 rán priemer cca 10 - 12 mm slnečno bezvetrie...

strielal som aj teraz aj z ostatných hatsanov ale pod 15 mm sme sa nedostali nikto... ale to bude skôr tým, že slnko pálilo ako prasa a spotili sa snád aj diabolky v hlavni... najlepšie sa držala stefanesova custom pažba :

ale aj tak som nastrielal z toho jozefovho najlepsie

ale stred zostal zachovaný takže prikladám... hatsan 44, jsb exact heavy 5,5 , optika NS 8-32x60, poloha v lahu s oporami, 30 m cca 7-8 rán priemer cca 10 - 12 mm slnečno bezvetrie...

strielal som aj teraz aj z ostatných hatsanov ale pod 15 mm sme sa nedostali nikto... ale to bude skôr tým, že slnko pálilo ako prasa a spotili sa snád aj diabolky v hlavni... najlepšie sa držala stefanesova custom pažba :

ale aj tak som nastrielal z toho jozefovho najlepsie

-
- Kontaktovat uživatele:
Bol som pri oboch pokusoch, ktoré popisuje madbugie. Vlasním Hatsana AT 44. Išpirovaný predchádzajúcimi príspevkami som sa tiež, na včerajšej akcii pokúsil. Do každého terča išlo 10 rán, je tam dopísané poradie terčov. Vzdialenosť 30 m. Optika Delta Titanium 4 - 16. Poloha v ľahu, predok opretý. Poloha veľmi nepohodlná, terč bol na zemi, predok opretý vysoko. Na prvých dvoch terčoch som laboroval s nastavením bodky na pažbe aby som mohol čo najpohodlnejšie ležať. Strelivo JSB RS, triedené, rozdiel váhy do 0,005 g. Tu je výsledok.
Steyr LG110 FT + NS Diamond 10-50x60
Steyr LG110 FT/Hunting + Burris Timberline 4,5-14x32
http://www.safta.sk
Steyr LG110 FT/Hunting + Burris Timberline 4,5-14x32
http://www.safta.sk
A k tomu si přimysli chybu střelce (nebylo to stříleno ze stolice). Takže už asi víc lidí uzná, že ten Hatsan není až tak špatný 

Ta pažba je hustá.Co je to zač?
doladěnej originál
taky sem s tim chtěl něco udělat ale na tohle nemam 

Nejde!Prostě NNe
- armyhunter
Ta pažba je fakt super
. Škoda že jí nemá Slávinka 

Tá pažba ,ktorá urobila dobrý dojem je na mojom Hatsanovi a je vyrobená z orechového dreva. Pôvodná pažba bola plastová.Tiež som bol účastný na stretku a môžem potvrdit, že hatsan v presnosti nezaostáva ,len ho treba vhodne doladit.
a ktorú vetrovkovú flintu za 300 € netreba doladiť ???
(ak taká vôbec existuje QB78/79 "nerátam" )
ano aj CZ200 je fajn za 350 € ale je na nej roboty ako na kostole aby to bolo všetko eňo ňuňo... a tuto je to user friendly už v cene...
quick fill
10 ranný zásobník
biatlonová kľučka nabíjania
najväčšia zrada čo tam ja zatiaľ vidím je to uloženie hlavne v púzdre a 2 imbusáky... to by chcelo spraviť s jemným presadením a zalisovať napevno a potom by to bolo OK... samozrejme ladenie spúšte a ostatné taky k tomu... ale za danú cenu to zatial vyzerá TOP pomer cena/kvalita niečo ako S634 medzi lacnými pružinovkami...
a ako alexxxus hovorieva prave som si "dojebal" karmu
(tak do mňa vy rypáci a to ani niesom majitelom tejto flintičky
)
asi mi udreli na mozog tie horúčavy, kua chuapi 35 °C tu má byť každý deň...

ano aj CZ200 je fajn za 350 € ale je na nej roboty ako na kostole aby to bolo všetko eňo ňuňo... a tuto je to user friendly už v cene...
quick fill
10 ranný zásobník
biatlonová kľučka nabíjania
najväčšia zrada čo tam ja zatiaľ vidím je to uloženie hlavne v púzdre a 2 imbusáky... to by chcelo spraviť s jemným presadením a zalisovať napevno a potom by to bolo OK... samozrejme ladenie spúšte a ostatné taky k tomu... ale za danú cenu to zatial vyzerá TOP pomer cena/kvalita niečo ako S634 medzi lacnými pružinovkami...
a ako alexxxus hovorieva prave som si "dojebal" karmu

asi mi udreli na mozog tie horúčavy, kua chuapi 35 °C tu má byť každý deň...
2 madbugie
S tím uložením hlavně se pleteš. Naopak, hlaveň je uložená velmi přesně, podle měření mi to vyšlo na H7. Ty imbusy tam stačí bohatě, dokonce by stačil při této přesnosti a délce uložení pouze jeden
S tím uložením hlavně se pleteš. Naopak, hlaveň je uložená velmi přesně, podle měření mi to vyšlo na H7. Ty imbusy tam stačí bohatě, dokonce by stačil při této přesnosti a délce uložení pouze jeden