Kam chodi strilet Brno?

V minulosti fórum o online-chatu, nyní již takový obecný pokec ;) a nezařazené témy

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
aron01
Kontaktovat uživatele:
Re: Kam chodi strilet Brno?

Příspěvek od aron01 » 26 čer 2010 20:49

Já jsem tam nikdy s chlupatcema problém neměl, místo mi ukázal jeden můj známý. Sám bych na to 100% nedošel a to jezdím 2 x denně kolem. Obrovská výhoda je, že ze 3 stran je val takže střílím do stráně, která má místy i 20-25 m. Je to dlouhé jako prase (200-300m) a rovné.Živou duši jsem tam viděl jen 1x a to byl bezdomák, který si tam postavil stan a že tam bude bydlet. Tak rychle balit stan jsem ještě nikoho neviděl......

Lanius

Příspěvek od Lanius » 26 čer 2010 21:06

@Ludas

Bohužel jsem to čet. Akorát jsem zjistil, že vlastně jste se tady dohodli na ničem. Kníníčky padli, střelnice ministerstva obrany.. jo, jo.. to jistě 8) Což takhle v parku na Moravském náměstí? Mohli by jsme dát sázky, jak rychle by se tam městská policie objevila.. imho do deseti minut. Ono ty vzduchovky až tak slyšet není..

Ten lom vypadá dobře. V pondělí si tam půjdu nastřelit Walthera.. Modřice přece jenom nejsou tak extra daleko.
Ludas

Příspěvek od Ludas » 26 čer 2010 22:56

To mas pravdu, zadny misto jsme zatim nenasli.
Proto se taky ptam na ty Modrice.
Rad bych se tam zajel podivat, ale nevim presne na ktery misto (odkaz ma dost sirokej zaber na celou skladku) a kudy se tam dostat (parkovani). Kolo fakt nemam tak holt musim autem :D
Tak to nekdo upresnete kdo tam byl - aron01 ?
Dikec
Lanius

Příspěvek od Lanius » 26 čer 2010 23:28

Chcete někdo, abych to tam v Modřicích nafotil?
Ludas

Příspěvek od Ludas » 26 čer 2010 23:30

Urcite
Ludas

Příspěvek od Ludas » 30 čer 2010 20:32

Tak jak to tam vypada?
Nejakej report, foto?
Lanius

Příspěvek od Lanius » 01 črc 2010 03:26

Dá se tam střílet. V pracovní dobu (8-16) by tě tam asi mohl někdo načapat. Hlavně, pokud bys tam došel předním vchodem. Je to prý "hliniště"? Nevím, vypadá to, jako kdyby tam byly prostě haldy čekoholi.. od rezavých krámů, po cihly, kusy betonu, a hromady hlíny. Mezi ty haldy ze předu nevidět.
Já jsem tam lelkoval asi tři hodiny 17-20, neviděl jsem ani živáčka, ale za to jsem tam viděl jednoho zajíce, dva bažanty a spoustu Boeingů... méně etický vzduchovkář si tam snadno opatří i nedělní oběd.

Místa je tam dost. Imho, hezké řešení by bylo si jenom rozestavit terče dole na těch haldách, dát si karimatky na jednu stranu, a pálit.

Fotky budou, akorát musím překonat svou línou a prokrastinující povahu...
Radawar

Příspěvek od Radawar » 02 črc 2010 08:23

Laniusi, zdravím Tě.

Taky se přidávám k dotazu: "Jak se tam dá vjet autem?". Jestli je to vůbec možné. Kdyžtak sem hoď i nějaký navigační čmáranec do mapky. Včera jsem se v ta místa zajel podívat a nenalezl jsem žádný rozumný vjezd, kam bych se nebál vtrhnout. Všude nějaká firma a brána do ní...

Jinak místo je to vskutku romantické. Tam bych si občas rád zajel picnout. Navíc to mám asi čtyři kilometry od domu.

Díky za další informace, které případně poskytneš.
FX Airguns Typhoon T12 4,5; Sunclear Vector Optics Counterpunch 6-25x56 FFP
Lanius

Příspěvek od Lanius » 05 črc 2010 00:01

Sorry, mam desnou smulu. Prestal mi fungovat photoshop :(, a v huginu se mi sere udelani panorama fotek toho hliniste. Neco zimprovizuju, snad prominete, ze panoramy budou ve dvou kusech..

Autem se da dojet na polni cestu, ktera jde ~100 od jizniho okraje "hliniste". Zepredu se tam autem da vjet, ale musite byt minimalne Stirlitz, nebo spise James Bond. Ukecat soukromou firmu, aby vas pustila strilet na svuj pozemek..

Pokud by jste tam chteli jit, poslite mi SZ. Taky bych se pridal, lepsi strilet v grupe, a jako zelenac bych se mohl necemu priucit. Zatim muj nejlepsi vykon je 10 cm prumer soustrel na 50m, 8 ran, na stojaka, bez podepreti. Neni to dost, kdybych tak dovedl 5..

Jsem sice z Bratislavy, a nemam v Brne v lete skolu, ale v BA je tolik komaru a jine letajici havede, ze letovat budu v Brne.. :)
cartman

Příspěvek od cartman » 05 črc 2010 00:30

ľudia z trnavy .boli ste strieľať v cukrovare?
Lanius

Příspěvek od Lanius » 05 črc 2010 23:58

Zelenáč

Příspěvek od Zelenáč » 19 črc 2010 18:50

Ahoj,

jsou tu, ale není kde

Zelenáč
Lanius

Příspěvek od Lanius » 20 črc 2010 18:52

Já chodím občas střílet tady:
http://tinyurl.com/354opot

Střílíme tam proti svahu. Dá se i na 25m. Zatím jsem tam viděl asi pět lidí, a nikdo se ani slůvkem nestěžoval.
Je tam taky občas trochu bordelu, takže se dá i cinkat sklem a tak.. :) (samozřejmě, ne všude, pouze na jednom místě, aby tam nebyl svinčík)

Ale nerozbité sklo už došlo.. a spreje taky :(

Nj, kdyby tam někdo chtěl jít, a mohl by tam donést kosu anebo mačetu, a trochu to tam vysekal, moc bych to ocenil. Velice by to spříjemnilo to místo, takhle se tam nedá chodit všude..
ichtyl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ichtyl » 08 říj 2010 16:04

Kníničská střelnice - mluvil jsem po telefonu s někým ze s.r.o. , která ji vlastní. Nejedná se tedy o střelnici ministerstva jak tady zaznělo.
Tento rok ji uzavřeli, kvůli problémům s hlučností. Je v dolíku, ale osídlení jsou docela blízko - hlavně nově vystavěné řadovky.
Se vzduchovkami by podle rozhovoru nebyl problém. A to myslím i tehdy, když by nějaké to PCPčko nemělo moderátor. Přecejen, to není až taková rána.
Jsou tam stanoviště na 25m a 50m. Víc je to na obhlídku.
Nabízeli dlouhodobý pronájem - to nevím, ledaže byste někdo chtěli provozovat klub..
Zeptal jsem se na jednorázové akce a pronájem je možný. Cena však nepůjde stáhnout níž než 1000,- . Původně střelil od boku 3000,-
V místě je možno domluvit ubytování 200,- za osobu/noc

Máte někdo k tomu nápad? Jak to vidíte?
Filip

ještě jednou mapa: http://mapy.cz/#mm=TtTcFP@sa=s@st=s@ssq ... 63680@z=17
Ludas

Příspěvek od Ludas » 09 říj 2010 11:55

Videl bych to tak ze pokud bude aspon 10 lidi (rozumne minimum aby tomu slo rikat sraz :) ) tak si nemyslim ze by kilo na osobu bylo problem.
Termin bych nechal toho 16.10.
Brnaku je dost a nemaj kde strilet, toto bych videl jako rozumny misto, aspon si to tam omrknem.

Tak se hlaste kdo by mel zajem:
- ja (Luda) + asi jeden kamos (potvrdim)
- ichtyl
-
Odpovědět