UMAREX - 850 AirMagnum
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Podložit bicí pružinu na plastovém čepu 5mm vysokým kroužkem.
Nebo do "kladiva" umístit pod pružinu ocelovou kuličku.
Ale je to CO2,takže se ti zvýší hlavně spotřeba a hluk.
Nebo snadno přestavět na vzduch,mrni do vlákna QB 78 ,mele se tam o tom pořád dokola.
http://www.paintballshop.cz/zbozi/11611 ... air-system
Nebo do "kladiva" umístit pod pružinu ocelovou kuličku.
Ale je to CO2,takže se ti zvýší hlavně spotřeba a hluk.
Nebo snadno přestavět na vzduch,mrni do vlákna QB 78 ,mele se tam o tom pořád dokola.
http://www.paintballshop.cz/zbozi/11611 ... air-system
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: UMAREX - 850 AirMagnum
díky za bleskovou odpověď, ale ještě jsem se v tom nikdy nehrabal takže pořádně nevim kde co a jak... 
není na to nějaká fotečka nebo nákres? - jsem votravnej co??
díky...

není na to nějaká fotečka nebo nákres? - jsem votravnej co??

díky...
-
- Kontaktovat uživatele:

Já pořádně vidím jen jednu pružinu a s ní již zmiňovaný čep,na který přijde vymezovací kroužek ze vhodné trubičky.
-
- Kontaktovat uživatele:

Kroužek jsem vyrobil z hliníkové trubičky.Vydržel bez problémů.
5mm je vysoký protože potom už by pružina neměla místo na zmáčknutí a puška nejde donatáhnout.
5mm je vysoký protože potom už by pružina neměla místo na zmáčknutí a puška nejde donatáhnout.
Naposledy upravil(a) Kavy dne 13 čer 2010 10:53, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
ok...díky za rady - zkusím to nějak udělat
Já beru,že nemají lidi sílu číst celé fórum.
Dal jsem si práci a našel to co jsi měl hledat ty
Strana 41
http://forum.gunshop.cz/umarex-850-airm ... 6-600.html

Dal jsem si práci a našel to co jsi měl hledat ty

Strana 41
http://forum.gunshop.cz/umarex-850-airm ... 6-600.html
Tak jsem si početl a mám Umarex 850 AirMagnum Target kit cal. 177 doma
Než si koupím diabolky JSB exact, tak by mne zajímalo, jaká velikost (4,51, 4,52 nebo 4,53) vyhovuje ostatním majitelům, kteří již testovali a mají něco odstříleno, případně objednám testovací krabičku.
PS: dnes o diabolkách JSB a dalších zajímavých vyšel článek v časopise Zbraně a náboje, pokud někdo nekupujete (kvalita informací je různá, ale jsou tam hezké obrázky), tak mohu poslat oskenováno na e-mail.
Díky za informace

PS: dnes o diabolkách JSB a dalších zajímavých vyšel článek v časopise Zbraně a náboje, pokud někdo nekupujete (kvalita informací je různá, ale jsou tam hezké obrázky), tak mohu poslat oskenováno na e-mail.
Díky za informace
CZH2003S, Kevin 9mm M, Jericho 941 FBL
Ještě se vrátím k výkonu této pušky, objednal jsem samozřejmě variantu do 16J a kontroloval kód uváděný výrobcem k této variantě s výrobním číslem na štítku, tak by to měla být ta exportní verze, ale s CO2 puškou je to moje první zkušenost, měl jsem jen Slávii 631 a na CO2 LOV 21. Přijde mi ten výstřel oproti pístu a pružině hodně klidný, až by se zdálo, že to je s výkonem nastejno se Slávii. Možná taky jsem mimo velkorážových zbraní dlouho nestřílel diabolkami, každopádně poradit nějaký jednoduchý test na ověření výkonu bych uvítal případně pokud má někdo z okolí Litoměřic možnost změřit úsťovou rychlost a byl ochoten to se mnou otestovat, tak předem díky. Na začátku tématu jsem četl něco o prostřelení prkna z palety, ale zrovna není žádná po ruce 

Na diaboly ti poradím jedno-neporadí ti nikdo.
Na vlas stejný dotaz měl nedávno sharpest
http://forum.gunshop.cz/diabolky-t5167-1665.html
Není na to žádný universální klíč.Kup si RS,nebo Heavy.
Umarex má výkon 12-13J, o stranu zpět je měření.
Čím těší diabola,tím více energie,tím větší propad střely,tím více klikání na optice..
http://forum.gunshop.cz/diabolky-t5167-1680.html
Jsou zvrhlíci,kteří střílí s podobným výkonem diaboly .22-1,645g.To už je minomet
S tohouhle flintou olympiádu nikdo nevyhraje,zázrak to není.
Po deseti tisících má flinta v nabíjecím mechanismu vůle,přetěsnění je nutné už po několika málo tisících...
Na vlas stejný dotaz měl nedávno sharpest
http://forum.gunshop.cz/diabolky-t5167-1665.html
Není na to žádný universální klíč.Kup si RS,nebo Heavy.
Umarex má výkon 12-13J, o stranu zpět je měření.
Čím těší diabola,tím více energie,tím větší propad střely,tím více klikání na optice..
http://forum.gunshop.cz/diabolky-t5167-1680.html
Jsou zvrhlíci,kteří střílí s podobným výkonem diaboly .22-1,645g.To už je minomet

S tohouhle flintou olympiádu nikdo nevyhraje,zázrak to není.
Po deseti tisících má flinta v nabíjecím mechanismu vůle,přetěsnění je nutné už po několika málo tisících...
Díky za info, mě zajímá spíše plochá balistická křivka, takže asi vyzkouším ty RS a koukal jsem, že v nabídce jsou pouze 4,52, takže tím začnu a uvidím
Taky se ještě jednou vrátím k tomu čtení o těsněních a začnu procházet obchody, když tobude za čas aktuální.
Ještě jsem pořádně nekoukal na "střeva" toho adaptéru, ale napadlo mne, zda by nešlo použít dovnitř dvě sifonové bombičky s nějakým "mezikusem" pro vymezení vůle mezi menšími bombičkami, jen nevím, jestli to napíchnutí je podobné a jestli bych dostal tu bombičku dole z adaptéru ven, protože na LOV 21 mi vždy zůstala naražená na tom šroubovacím uzávěru.

Ještě jsem pořádně nekoukal na "střeva" toho adaptéru, ale napadlo mne, zda by nešlo použít dovnitř dvě sifonové bombičky s nějakým "mezikusem" pro vymezení vůle mezi menšími bombičkami, jen nevím, jestli to napíchnutí je podobné a jestli bych dostal tu bombičku dole z adaptéru ven, protože na LOV 21 mi vždy zůstala naražená na tom šroubovacím uzávěru.
-
Sklamem ťa, medzikus sám o sebe to nerieši, lebo sifónky majú utopené blomby, a prepichovače nedosiahnu.....riešením by bolo adaptér rozobrať, a nechať si vyrobiť dlhšie prepichovače....lepšie je adaptér plniť buď priamo z hasičáku, alebo kyvetou, aj keď neviem ako je to teraz s dostupnosťou dielov od Drulovu, z paintballshopu by sa malo dať plnenie zakúpiť stále.
A hlavne, 14g v tom adaptéri je žalostne málo, to nedá konzistentne ani 25 rán.
A hlavne, 14g v tom adaptéri je žalostne málo, to nedá konzistentne ani 25 rán.
Haenell 312, cakam na nove voditko.....
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
Mezikus mezi dvě české 7g sifonovky jde používat.Na QB 78 se po vyjmutí originálních propichovačů bez problémů používal.Přesné rozměry tohoto mezikusu v tématu QB 78 jsou někde ze začátku (cca a více 50stran)
Sifonovky se potom vkládaly zátkama k sobě a mezi ně propichovací mezikus.
Takže by šel mezikus vyrobit a používat v tubusu i na U850.
Ale sám netuším,proč si lidi tzv.Target set kupují. Je to k ničemu,jen prachy v prd...
Za menší prachy se koupí vsuvka(Drulov) a kyvety(Drulov,použité Aukro,...).
Doporučuju koupit v Drulovu rovnou i plnící šroubení mezi hasičák-kyveta.
Pokud to člověka chytne jako mě,na posezení vystřílím 200ks.A to plnit bombičkama by bylo k ničemu,konzistence na ho... a neustálé vyměňování.
Na LOVce zůstane bombička naražená,protože propichovač má za hrotem zůžení.Mezikus mezi sifonovky by se vyrobil jen špičatý.Navíc se bombičky z tubusu vysypou obě najednou.
Sifonovky se potom vkládaly zátkama k sobě a mezi ně propichovací mezikus.
Takže by šel mezikus vyrobit a používat v tubusu i na U850.
Ale sám netuším,proč si lidi tzv.Target set kupují. Je to k ničemu,jen prachy v prd...
Za menší prachy se koupí vsuvka(Drulov) a kyvety(Drulov,použité Aukro,...).
Doporučuju koupit v Drulovu rovnou i plnící šroubení mezi hasičák-kyveta.
Pokud to člověka chytne jako mě,na posezení vystřílím 200ks.A to plnit bombičkama by bylo k ničemu,konzistence na ho... a neustálé vyměňování.
Na LOVce zůstane bombička naražená,protože propichovač má za hrotem zůžení.Mezikus mezi sifonovky by se vyrobil jen špičatý.Navíc se bombičky z tubusu vysypou obě najednou.