Vzduchovk??sk? sraz Velk? Mezi????
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Sraz 26.6.2010
pavel 54
colour
luďas
vscharlie
pem
zelenáč
karlos z
pavel 54
colour
luďas
vscharlie
pem
zelenáč
karlos z
Re: Vzduchovkářský sraz Velké Meziříčí
Právě jsem se vrátil z lázní. Ještě mi asi bude chvíli trvat než se sklidním a přestanou se chvět ruce
Závidím krásné počasí v květnu a přeji ještě hezčí v červnu. Já se bohužel po prázdninové měsíce zúčastnit nemohu. Těším se však na září. To by mělo klapnout.

Závidím krásné počasí v květnu a přeji ještě hezčí v červnu. Já se bohužel po prázdninové měsíce zúčastnit nemohu. Těším se však na září. To by mělo klapnout.
2Alka:
paráda, moc dobrá zpráva.
Tak se pořádně zotav a na podzim mi to snad taky už vyjde a uvidíme se tam.
paráda, moc dobrá zpráva.
Tak se pořádně zotav a na podzim mi to snad taky už vyjde a uvidíme se tam.
2 Alka, myslím si , že by pro Tebe Pavel určitě připravil vrata od stodoly pokud bys dorazil
Zelenáč

Zelenáč
hihihihihi: chlapy, vy mě bavíte. Dík za přízeň, ale vidím to opravdu až na září. Snad do té doby bude mít Aeron připravenou tu slibovanou novou větrovici.
Lázně ze mě totiž nevytáhly tolik peněz, tak mám něco nazbyt
Lázně ze mě totiž nevytáhly tolik peněz, tak mám něco nazbyt

Myslím si, že bych ty vrata někdy potřeboval sám! Nemůžu se pořádně trefit na 10 m s Dresslerovy flobertky hlaveň 5".
Už jsem ji ze vzteku dal na gunshop bazar. Alenení zájem. Tak jak přijedeš na sraz tak mě ji zkusíš nastřelit! Jseš přece jenom pistolář...
Už jsem ji ze vzteku dal na gunshop bazar. Alenení zájem. Tak jak přijedeš na sraz tak mě ji zkusíš nastřelit! Jseš přece jenom pistolář...
- pem
- Kontaktovat uživatele:
Toho 26.6. mě to pravděpodobně asi nevyjde - bohužel pracovní povinnosti - ale ještě uvidím, co se dá dělat ...
Tak to nás opravdu bude jak do mariáše. Škoda.
Tak sedněte do auta a přijeďte do Břežan. 

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Už o tom opravdu uvažujeme, já a synek. Třeba by se někdo ještě přidal. Protože s takovouto účastí to nemá smysl.
Já colour karlos z, jsme s Velmezu a zbytek/ 3-4/ jsou s Brna? A myslím si, že se opravdu k Vám brzy podíváme. Jednou za měsíc za dva si cestu za cca 1000 Kč můžu ještě dovolit! Na naši střelnici můžeme kdy chceme a tak mě to s takovou účastí přestává brát. Myslel jsem že to dělám pro dobro věci a dělám to rád, no když není zájem jako ze začátku tak toho brzy nechám.
Já colour karlos z, jsme s Velmezu a zbytek/ 3-4/ jsou s Brna? A myslím si, že se opravdu k Vám brzy podíváme. Jednou za měsíc za dva si cestu za cca 1000 Kč můžu ještě dovolit! Na naši střelnici můžeme kdy chceme a tak mě to s takovou účastí přestává brát. Myslel jsem že to dělám pro dobro věci a dělám to rád, no když není zájem jako ze začátku tak toho brzy nechám.

Tak zatim se to vzdycky krizilo s Prahou, to ti udela taky par lidi.
Pavel, tuto sobotu ja nemozem prist, preto som sa ani nehlasil. Ale nabuduce verim, ze pridem a nie sam. Citil som sa u Vas naozaj skvele. Tak Vam drzim palce, nech Vam vyjde pocasie aj dobra muska 

na zaciatku bola Slavia 630, 4,5mm ...
Tak to kafe asi nebude...
Ale vážně, bude třeba upřesnit, jestli se to v sobotu bude konat, nebo ne a to pokud možno rychle.
Pavle rozhodni to prosím..
Jestli ano, musím si ještě nechat naplnit "cestovní" flašku, tak ať nelítám zbytečně.
Nejde o to plnění, ale byla by to škoda, zahodit celkem dobrou příležitost k pokecu a zkušenostem jiných, nehledě na to střílení.
P.S.: Do Prahy v žádném případě nejedu, takový nadšenec zase nejsem.

Ale vážně, bude třeba upřesnit, jestli se to v sobotu bude konat, nebo ne a to pokud možno rychle.
Pavle rozhodni to prosím..
Jestli ano, musím si ještě nechat naplnit "cestovní" flašku, tak ať nelítám zbytečně.
Nejde o to plnění, ale byla by to škoda, zahodit celkem dobrou příležitost k pokecu a zkušenostem jiných, nehledě na to střílení.
P.S.: Do Prahy v žádném případě nejedu, takový nadšenec zase nejsem.

Léčíme nákazu - "Pěkně KULKOU po KULCE".....
http://vscharlie.rajce.idnes.cz/
http://vscharlie.rajce.idnes.cz/
Konečně jsi se ozval, Máš na to kafe do konce roku! Pak se teprve uvidí. Do konce roku to ještě nechám doběhnout.
Tak že v sobotu v cca 9 hodin jsem tam!!!
Tak že v sobotu v cca 9 hodin jsem tam!!!