Rád bych se účastnil srazů, které jsou pořádány v okolí středních čech, ale je to pro mne docela z ruky - přicházím tedy s nabídkou srazu v jižních čechách - novohradské hory - Pohorská Ves. Je mi jasné, že to máte všichni stejně daleko sem jako já tam

Datum srazu by se upřesnil až podle toho jestli by byl vůbec zájem. Je tady k dispozici krásná velká rovná louka se svahem. V těsné blízkosti teče potok - za potokem je les... Jedná se o to, že na louce by se dalo "vybudovat" stanoviště a pomyslná střelnice - ve vzdálenosti cca 70 m je hospoda (toalety) a případné občerstvení... Pokud tedy bude zájem tak by se dal udělat krásnej "střeleckej" víkendek

Já jsem schopnej zařídit vše okolo louky(povolení stanovat atd...) , seženu sudové pivo i s pípou - elektriku natáhnu taky.
Program bych viděl asi takto: v pátek odpoledne či navečer by se mohlo začít sjíždět pár nadšenců - zbytek by dorazil v sobotu ráno/dopoledne - do cca 10 hodin aby zde byli všichni(pokud někdo vůbec bude chtít

Neděle ráno - úklid a pakování - no ve stručnosti jsem napsal jak by se dalo něco udělat - samozřejmě se vše může upravovat a domluvat dle potřeb ostatních - je to návrh...
čuss Leon