NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
to regis24, dik. Viem, ze to vyzeralo ako keby som bol mimo , no hadzal som tam asi ine klucove slova tak preto som to nenasiel...
slavia 631
HATSAN 100X cal.4,5 + walther 6x42
COLT Special Combat Classic
HATSAN 100X cal.4,5 + walther 6x42
COLT Special Combat Classic
Re: NORCONIA CO 2 puška QB 78 ráže: 4,5mm (.177)
Regis moc pěkná práce.
Právě brouzdám po netu a zvažuji co koupit za zásobník (vzduch,CO2).
Objednal jsem QB79 5.5 a měla by začátkem týdne dorazit. Tak musím vyřešit čím to budu pohánět. Jak jsme koukal na ty air systémy ,tak ten vystupní tlak je 800-850psi. Jak koukam tak vy to máte nastavene kolem 1200psi. určitě to půjde asi nějak upravit, ale zatím to nemám v ruce tak se na to nemůžu kouknout jak na to.
Druhá varianta je na začátek koupit CO2 a střílet zatím na to.Počítáa co objednatch našel asi nějaké možnosti plnění.
No jdu pokračovat v nedělních úvahách na co střílet a co objednat
Právě brouzdám po netu a zvažuji co koupit za zásobník (vzduch,CO2).
Objednal jsem QB79 5.5 a měla by začátkem týdne dorazit. Tak musím vyřešit čím to budu pohánět. Jak jsme koukal na ty air systémy ,tak ten vystupní tlak je 800-850psi. Jak koukam tak vy to máte nastavene kolem 1200psi. určitě to půjde asi nějak upravit, ale zatím to nemám v ruce tak se na to nemůžu kouknout jak na to.
Druhá varianta je na začátek koupit CO2 a střílet zatím na to.Počítáa co objednatch našel asi nějaké možnosti plnění.
No jdu pokračovat v nedělních úvahách na co střílet a co objednat
Paintball regulator si taky prenastavis - je to tu taky nekde psany.Staci k tomu koupit podlozky 15x8,2x0,5mm a pridat je k pruzine - ale pomalu, 0,5mm podlozka zvedne tlak o cca 200-300psi.Kdyz jsem to pouzival tak jsem nakonec pruzinu poskladal novou - tvrdsi, a s kratsim krokem,aby to bylo rychlejsi.Vetsinou pro QBcka nastavuju tlak kolem tech 1200psi a delku otevreni ventilu na 1,5-2mm, pak je rychlost kolem tech 250m/s a spotreba vzduchu mala.
Regis 24
Kolik teď máš objem toho zásobníku, Já plánuju 79 předělat na PCP a tato varianta, jelikož budu dělat novou pažbu, se mi jeví jako naprostý ideál, asi ti pošlu SZ , ale až mi ji (79) Daho 11 pošle.
Kolik teď máš objem toho zásobníku, Já plánuju 79 předělat na PCP a tato varianta, jelikož budu dělat novou pažbu, se mi jeví jako naprostý ideál, asi ti pošlu SZ , ale až mi ji (79) Daho 11 pošle.
My nemáme peníze, my jsme delegace!
regis24 píše:Paintball regulator si taky prenastavis - je to tu taky nekde psany.Staci k tomu koupit podlozky 15x8,2x0,5mm a pridat je k pruzine - ale pomalu, 0,5mm podlozka zvedne tlak o cca 200-300psi.Kdyz jsem to pouzival tak jsem nakonec pruzinu poskladal novou - tvrdsi, a s kratsim krokem,aby to bylo rychlejsi.Vetsinou pro QBcka nastavuju tlak kolem tech 1200psi a delku otevreni ventilu na 1,5-2mm, pak je rychlost kolem tech 250m/s a spotreba vzduchu mala.
Tohle jsou pro mě neocenitelné rady. Diky moc.
Jak jsem si teď přečetl nějaké stránky, tak jsem rozhodnutý pro vzduch.
Kouknu se někde po tom air systému a časem se to pokusím poskládat podle toho jak píšeš.
Hlavně si budu muset přečíst a najít tady na forku co všechno provést za úpravy,aby to na ten vzduch hned šlo. Sice si myslím, že stači koupit air systém namontovat ho a mohl bych hned střílet, ale jako uplný začátečník v tomhle si to radši ověřím a pokusím se udělat upravy, aby to střílelo jak má.
- medvedi-tlapa
- Kontaktovat uživatele:
kde beres ten vzduch
Brouzdam po netu a zatím jenom hledám , uvažuji o něčem takovém http://www.paintballshop.cz/zbozi/11611 ... air-system
ale zatím hledám v jakých to je velikostech atd.
Ale jestli mi někdo něco doporuči budu rád , přede jenom lidem jako je regis a spol. toho prošlo rukama už hodně
ale zatím hledám v jakých to je velikostech atd.
Ale jestli mi někdo něco doporuči budu rád , přede jenom lidem jako je regis a spol. toho prošlo rukama už hodně
4 drobeki:
Objem jsem ani jeste nepocital - zmerim skutecnost a napisu.U CZ200 tusim pisou neco kolem 0,13l.Pokud je puska dobre serizena tak by to melo byt kolem 60-70 ran pri 16J.
4 papuanec:
Neco o upravach najdes na linku v mem podpisu.Upravy jsou potreba,jinak to nema vyznam.Vsechno se to da udelat jen s minimalnim vybavenim.
Ten mini air system je to spravny,kdyz jsem to pouzival na svem QBcku tak pri 20J jsem s tim mel 80 peknych stejnych vystrelu.Cisty objem toho je 0,147l, regulator se da jednoduse prenastavit na vyssi tlak.
Objem jsem ani jeste nepocital - zmerim skutecnost a napisu.U CZ200 tusim pisou neco kolem 0,13l.Pokud je puska dobre serizena tak by to melo byt kolem 60-70 ran pri 16J.
4 papuanec:
Neco o upravach najdes na linku v mem podpisu.Upravy jsou potreba,jinak to nema vyznam.Vsechno se to da udelat jen s minimalnim vybavenim.
Ten mini air system je to spravny,kdyz jsem to pouzival na svem QBcku tak pri 20J jsem s tim mel 80 peknych stejnych vystrelu.Cisty objem toho je 0,147l, regulator se da jednoduse prenastavit na vyssi tlak.
Počítam, že ponděli, úterý mi dorazi dom. Tak během zítřka ten air systém objednám a testnu rozdil mezi CO2 (budu mit jednu 88g jako dárek) a pak testnu ten air systém. Ještě si někde vykutím plnění a bude pohoda. Jdu kouknout co všechno je potřeba na začátku udělat abych to aspon trochu střílí
Jak tak na to koukam tak s tím air systémem vystřelím tak 7O-90ran a bude se to muset plnit.
Jak jsem se dočetl, tak ten měřák tam ale vadí a je poteba pokaždé demontovat hlaveň kvůli demontáži. To budu muset ,ale nějak ošefovat.
Jak tak na to koukam tak s tím air systémem vystřelím tak 7O-90ran a bude se to muset plnit.
Jak jsem se dočetl, tak ten měřák tam ale vadí a je poteba pokaždé demontovat hlaveň kvůli demontáži. To budu muset ,ale nějak ošefovat.
Ale otazka je spis proc by jsi tu lahev demontoval z pusky?Plni se to namontovany na pusce pres pin.
Cisty objem zasobniku z CZ200 ktery mam pouzity je presne 0,118l.
Cisty objem zasobniku z CZ200 ktery mam pouzity je presne 0,118l.
sakra toho jsem si nevsiml, pocital jsem s tim, že to budu muset pokažde demontovat a zanest někde na naplněni, tak tam budu moct přijit rovnou s celou zbrani a bude klidek. Budu muset poridit nejakou tlakovou lahev, abych to mohl plnit doma a nemusel s tim pokažde někam litat.
takže další bod je sehnat lahev a nejakou hadici abyc to mohl pak napojit na ten pin a plnit jak potřebuji
takže další bod je sehnat lahev a nejakou hadici abyc to mohl pak napojit na ten pin a plnit jak potřebuji
Tohle ti dokazou naplnit v nekterych paintball shopech.Ale je to blbost.Chce to vlastni lahev,tu ti naplni potapeci a pak to prepustis do systemu.Ale fakt si projed forum,myslim komplet,je tu dost i o tlakovych lahvich a plneni.
Regis 24 Juknul jsem na ceny a hatsan AT44 má zásobník vzduchu o litr levnější a Udávají tam 0,18l což by bylo o něco více, ale jestli to tam pásne?
My nemáme peníze, my jsme delegace!
JJ koukam na to, je tu hodne informaci. Od te doby co jsem se probudil s tim, že si koupim misto novou vzduchovku kde muzu dat optiku (do ted jsem mel slavii 630 bez rybiny) tak jse toho přečetl na foru tolik co jsem nepřečetl snad ani ve škole jako povinou četbu
))

No ale ja mam z CZ200 jen trubku za par stovek...Hatsanovy zasobnik mam taky doma,ale jsou tam idiotsky zavity,nejak se s tim budu prat,uvidim jestli to dopadne.Je totiz zbytecny kupovat kompletni zasobniky,koncovky stejne delam jiny kvuli pripojeni na QBcko.Ten Hatsanovy ma vetsi prumer a je delsi,vychazi at na konec hlavne - a ja jeste potrebuju na konec pridelat nastavec...drobeki píše:Regis 24 Juknul jsem na ceny a hatsan AT44 má zásobník vzduchu o litr levnější a Udávají tam 0,18l což by bylo o něco více, ale jestli to tam pásne?