http://www.gunshop.cz/cs/bombicka-co2-1 ... -2913.htmlregis24 píše: Zajimalo by me,kdo zacal prodavat ty olejovky....
http://www.colosus.cz/zbrane/bombicka-c ... e-12g-1ks/
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
http://www.gunshop.cz/cs/bombicka-co2-1 ... -2913.htmlregis24 píše: Zajimalo by me,kdo zacal prodavat ty olejovky....
M22x1mmKAPPA píše:kluci ,jaky je zavit na zatce jak se vkladaji bombičky?
Ano existuje prodavaji se jako 88 ci 90 g . Ma spetny ventyl tak lze ji sundavat kdy koliv . Zaden problem poridit to na allegro.pl .mato_n70 píše:existuje 4 oz (88g) co2 bombicka, ktora by sa dala plnit? Nemyslim tie jednorazove...
Dik za info odpoledne jsem tam koukal a ještě je tam neměl. Ted ráno jsem ji objědnal, tak snad v brzké době dorazí, budu se pak konečně připojit k vám vlastníkum QB. Sice jsem chtěl 4.5 kalibr, ale ono to je nakonec stejně jedno. Předělat se dá stejně všechnomopako píše:Někdo tu chtěl vědět když se někde objeví QB79 v 5,5mm. Jokerz má čerstvě na Aukru jednu za 2300,-
v súčastnosti len máloktorý prepušťací ventil sa dá volne našrubovať namiesto zádky s prepichovačom na 12g bombičky. Chce to železo pušky oddeliť od pažbenia a upnúť to do zveráku, alebo na kontra uchopením s druhým hasákom.To však nejde bez odobratia poistky ktorý je v lúčiku spúšte.cvako píše:... ktory tuning sa da urobit bez straty zaruky - napr. ze to budem vediet dat s5 do povodneho stavu ak sa nieco stane.
vidim ze si z KE , svoje QBcko ma tu z Kosic alebo si si ho objednaval , ak ano tak z kade ak sa mozem opytat? ( som tiez z KE ) a este ci nevies o nejakych dobrych shopoch v KE - lacne strelivo , optika alebo CO2? - myslim lacnejsie ako je napr. v merkurii. dakujem!Toky píše:V podstate chceš zhrnutie predchádzajúcich 250 strán.
a co napr. ten kde sa dava podlozka pod pruzinu , tam pada zaruka tiez?hotofsom píše:v súčastnosti len máloktorý prepušťací ventil sa dá volne našrubovať namiesto zádky s prepichovačom na 12g bombičky. Chce to železo pušky oddeliť od pažbenia a upnúť to do zveráku, alebo na kontra uchopením s druhým hasákom.To však nejde bez odobratia poistky ktorý je v lúčiku spúšte.cvako píše:... ktory tuning sa da urobit bez straty zaruky - napr. ze to budem vediet dat s5 do povodneho stavu ak sa nieco stane.
Ak ju mierne poškodíš, "čo poškodíš", už tuto môžeš strácať záruku u predajcu.
Tuningom stratíš záruku už len pri myšlienke, že ju ideš tuniť...)
no asi to tak urobim nakolko fakt o tu zaruku nechcem prist , lebo neviem co budem robit ked sa mi nieco pokazi tak rok a pol od nakupu.mopako píše:Po koupi pušku dobře prohlédni, aby si odhalil nějaké divnosti co se ti nebudou zdát ahlavně s ní trochu postřílej abys zjistil případné výrobní vady. Když bude vše OK, asi nebudeš mít důvod reklamovat. QB je konstrukce stará asi 25let a je spolehlivá, potom můžeš začít tunit a co si pos..eš to si i zaplatíš. V 5,5 musíš mít max. tunning a je lepší vzduch, jinak vidíš jak to letí obloukem. V 4,5 je to míň náročný na vytunění a i s CO2 to jakž takž lítá. 4,5 je míň přesná- v rozdílu asi 10mm na 30m-asi(moje poznatky, možná to má někdo jinak), určitě se dá vypiplat i 4,5 ale někomu se to podaří nekomu ne.