NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ja bych si chtěl pravě strilet tak na 30m a na to je na presnost podle toho co jsem cetl asi lepsi 4.5.
Koho jsi nakonec vybral jako prodejce, ja jsem dneska taky dvoum napsal jestli mi to poslou tak uvidime co naposou. Ale vice mene jsem rozhodnut pro 4.5, uvidíme kde ji sezenu
Koho jsi nakonec vybral jako prodejce, ja jsem dneska taky dvoum napsal jestli mi to poslou tak uvidime co naposou. Ale vice mene jsem rozhodnut pro 4.5, uvidíme kde ji sezenu
Re: NORCONIA CO 2 puška QB 78 ráže: 4,5mm (.177)
Mě láká 50m, zahradu na to mám a 30m už jakž takž mám nastřelených. Mám CO2 a naní to pravý ořechový-střílí to slušně, ale konzistencenení jak bych tak řekl"vždy jistá". Záleží na teplotě ,kvalitě naplnění kyvety a když střílím na slunku tak flintu zakrývám, protože tlak jde nahoru a to taky není na soustřel dobrý. Prostě asi pudu do vzduchu. Nemůže mi někdo poreferovat zda se dá porovnat QB79 PCP v komplet tuningu a Hatsan AT44.
QB Home made PCP a další
www.mopako.estranky.cz
www.mopako.estranky.cz
koupim uvidim jake to je na CO2 a pak casem to stejn predelam na vzduch,abych to mohl porovnat, jak jsem to tak sledoval tak u 79 staci jenom koupit lahev na vzduch co stoji kolem 1300,- přešroubuješ to a jedeš na vzduch . Teda aspon myslim podle toho co jsem četl
Bohužel tě musím vyvést z omylu, na vzduch potřebuješ regulátor který v QB není, je tam jen ventyl který není na vzduch vhodný. Takže musíš koupit mini air system na paintball a teprve potom ta střílí. ale to není vše potřebuješ k tomu i potapěčskou lahev a plnící ventyl na přepouštění vzduchu z lahve do zásobníku na flintu. Takže: miniair system 1300Kč
plnička 1200Kč
Pot. lahev 900-2500Kč dle stáří a objemu
potom ještě musíš mít kde plnit tu potavěčskou lahev. To sem možná něco zapomněl. Nechtěl jsem tě odradit cenovkou ,ale z tohohle důvodu jsem taky nejdřív tvrdil že mi stačí CO2, jenže jak k tomu čuchneš tak je zle. Léto ještě nejak přeflusám na hasičák a postupně postavím Vítr.
plnička 1200Kč
Pot. lahev 900-2500Kč dle stáří a objemu
potom ještě musíš mít kde plnit tu potavěčskou lahev. To sem možná něco zapomněl. Nechtěl jsem tě odradit cenovkou ,ale z tohohle důvodu jsem taky nejdřív tvrdil že mi stačí CO2, jenže jak k tomu čuchneš tak je zle. Léto ještě nejak přeflusám na hasičák a postupně postavím Vítr.
QB Home made PCP a další
www.mopako.estranky.cz
www.mopako.estranky.cz
od JOKERKZ z PL mám koupenu AR2078 a naprostá spokojenost,ten dioptr není nic extra ale slouží bez problémů
http://aukro.cz/item1035083844_vzduchov ... _5_mm.html
http://aukro.cz/item1035083844_vzduchov ... _5_mm.html
SLAVIA 630 .177
NORCONIA AR2078 .177 + dioptr
TAU 7 .177
On to psal spravne - tou lahvi za 1300 myslel ten mini air system.
U QBcka jsou v podstate 2 moznosti - a urcite je dobre zacit tou prvni.Proste koupis (je opravdu levny a za tu cenu nema konkurenci) ,udelas zakladni upravy pro zvyseni vykonu a strilis - na CO2, a pro jednoduchost je lepsi aby to bylo neco79 kvuli pouzivani paintball lahvi.
Druha - koupis QBcko,rozmontujes a za nejaky cas smontujes vetrovku.Da se to poridit kolem 5000,-Kc (nepocitam prislusenstvi,pouze pusku). A jak jsem psal - pro me je QBcko favoritem v cal .22,kvuli moznostem tuningu. V cal.177 mam jineho favorita,doufam ze na leto bude doma
U QBcka jsou v podstate 2 moznosti - a urcite je dobre zacit tou prvni.Proste koupis (je opravdu levny a za tu cenu nema konkurenci) ,udelas zakladni upravy pro zvyseni vykonu a strilis - na CO2, a pro jednoduchost je lepsi aby to bylo neco79 kvuli pouzivani paintball lahvi.
Druha - koupis QBcko,rozmontujes a za nejaky cas smontujes vetrovku.Da se to poridit kolem 5000,-Kc (nepocitam prislusenstvi,pouze pusku). A jak jsem psal - pro me je QBcko favoritem v cal .22,kvuli moznostem tuningu. V cal.177 mam jineho favorita,doufam ze na leto bude doma

Regis ja nad tim kalibrem porad uvazuji, ale co jsem cetr , tal 4.5 je presnejsi nez 5.5. nevim jak moc to je velky rozdil takze nemuzu posoudit. Někdo mi psal, že 5.5 je pepsi na dostresl ale jenom za predpokladu ,ze ustova rychlost je aspon 250, ze jinak to nema cenu.
Jak moc je velky rozdil v uprace 4.5 a 5.5 nemam tuseni
Jak moc je velky rozdil v uprace 4.5 a 5.5 nemam tuseni
cel by som sa opytat, viem ze je dobre nechavat co2 vzduchovky pod tlakom...Napr. na AR 2079 tiez sa ma nechavat ta bomba alebo po zastrielani ju radsej odsrubovat? Nepozna niekto doverihodny zdroj na aukre na AR 2078,AR 2079 ? Ak je produkt predavany ako novy tak ma klasicky zaruku 2 roky? Hej a cim sa konzervuje napr. spominana AR 2079, lebo do nej nevtrepem 12g olejovky...? 

slavia 631
HATSAN 100X cal.4,5 + walther 6x42
COLT Special Combat Classic
HATSAN 100X cal.4,5 + walther 6x42
COLT Special Combat Classic
Podle toho co jsem četl, tak spolehlivý prodejce bude asi tento JOKERKZ, sám jsem mu psal a odepsal mi v pohodě, ale objednáváním od něho nemám zkušenost, ale koukal jsem na hodnocení uživatelu a vypadá, že je hodně spolehlivej.
Já jsem dneska psal přími do jedne prodejny v polsku, kde bych chtěl QB79 koupit tak uvidím co mi napíšou. Cenově by mě to mohlo vyjít ještě líp jak od JOKERKZE. No tak uvidím a jestli se mi nepodaří sehnat, tak to vemu asi od něj.
Já jsem dneska psal přími do jedne prodejny v polsku, kde bych chtěl QB79 koupit tak uvidím co mi napíšou. Cenově by mě to mohlo vyjít ještě líp jak od JOKERKZE. No tak uvidím a jestli se mi nepodaří sehnat, tak to vemu asi od něj.
Jedna dulezita informace - pokud chces pusku se zarukou,nekupuj QBcko. Protoze do QBcka je potreba hned po koupi razantneji zasahnout a predpokladam ze se tim prijde o zaruku - nevim. Kazdopadne to neresim u pusky za 2000,-Kc...
Nedavno me poslali do riti s mobilem za 11000,-Kc - takze jaky zaruky....
Nedavno me poslali do riti s mobilem za 11000,-Kc - takze jaky zaruky....
Já jdu do toho s tím, že jak mi puška dojde, tak ještě dřiv než tam namontuji optiku, tak s usměvem na stech a šroubovakem v ruce a vrtačkou u pasu se na ni kouknu
Bude to hračka co o záruku přijde hodně rychle, bude to takova hračka kterou si budu čim dal tím víc zlepšovat a hrat si s ní. Prostě 30 lety chlap s hračkou

Bude to hračka co o záruku přijde hodně rychle, bude to takova hračka kterou si budu čim dal tím víc zlepšovat a hrat si s ní. Prostě 30 lety chlap s hračkou
-
Prodam AR2078 cal.177 tunning + adapter na paintball lahve
Na vzduchovce jsou vsechny upravy co jsou zde na foru
Vzduchovka ma vystreleno 250 diabolek
Budu se stehovat a nebudu met moznost kde strilet
AR2078 byla na aukru za 2999kc
Adapter za 750kc
Cena za oboje + upravy je 3550kc +100kc posta
Na vzduchovce jsou vsechny upravy co jsou zde na foru
Vzduchovka ma vystreleno 250 diabolek
Budu se stehovat a nebudu met moznost kde strilet
AR2078 byla na aukru za 2999kc
Adapter za 750kc
Cena za oboje + upravy je 3550kc +100kc posta
- medvedi-tlapa
- Kontaktovat uživatele:
Mam jeden dotaz na tu QB79 dostanu lahev 12OZ a jak to funguje mam 12OZ s on/off ventilem mozna hloupej dotaz ale normalne tu lahev nasroubuju a strilim nebo je potreba nakej adapter jeste nebo tesneni vim mozna blbej dotaz ale potrebuju radu mam zajem o tuto dalsi hracku 

Flašku jen našroubuješ a nic jiného nepotřebuješ. Tu 12 oz tam nedostaneš, musíš koupit flašku do průměru 53mm, to splňuje 5oz a některá 9oz(podle výrobce).
A regulátor ,na kterém by šlo plynule regulovat výstupní tlak a která jde na tu malou lahev by nebyl ?