HATSAN AT44 PCP
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
idiot, jsem chtěl napsat
Re: HATSAN AT44 PCP
Kolega drát se ujal funkce mluvčího takže odpověď ti už nedlužím a tímto mu děkuji. Jen se zepám proč si nejdřív neopatříš informace a pak teprve nekupuješ? Proč si kupuješ něco tak špatnýho jako je AT nebo sis nepřečetl dobře toto forum? Ušetřil by sis zklamání. Za dvoj nebo trojnásobnou investici do flinty bys musel být spokojenej. Nebo taky ne, ale to vyčteš jen mezi řádkama když tady budeš delší dobu pročítat.
Za sebe můžu prohlásit, že jsem se nesetkal s nějakou závadou u AT nebo nutností něco dodělávat. Jednu věc ano, seřízení spouště. Cenový rozdíl tento nedostatek bohatě vyvažuje.
Za sebe můžu prohlásit, že jsem se nesetkal s nějakou závadou u AT nebo nutností něco dodělávat. Jednu věc ano, seřízení spouště. Cenový rozdíl tento nedostatek bohatě vyvažuje.
Nenapsal jsem, že je AT špatná a rozhodně si to nemyslím. ALe dobrý. Nezalamuj se tím. A pokud jde o čtení mezi řádky, zkus to u toho mého výtvoru. Moje chyba byla v umístění hodnocení Hatsana v tomto vláknu.
Dneska sem musíš už psát jen věci,které někoho obohatí.Jako jsou rady,levné eshopy a to nejlepší za tu nejnižší cenu.V průkopnosti se to tu už zastavilo a někteří chtěj prostě senzaci.
Tvůj příspěvek jsem pochopil,protože čtu mezi řádky a vím,co jsi chtěl říct.Tady to musíš psát polopatě.
Tvůj příspěvek jsem pochopil,protože čtu mezi řádky a vím,co jsi chtěl říct.Tady to musíš psát polopatě.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
No, je pravda, že mě to tu trochu zarazilo, hlavně potřeba překladu do češtiny, příště si dám pozor, ať to nepíšu tak nespojitě.
Je jasný žes nám chtěl zdělit opilí radostí svou zkušenost, není třeba číst nic mezi řádky, ale přijde mě to jako když přijedou lidi z města na vesnici a začnou vysvětlovat místním jak vypadá brambor jak se seje , sklízí, kolik stojí , kde se kupuje a atd... 

CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
prak s gumou č.6
to je dost trefné přirovnání. no, každopádně už asi řešíte technické finesy a ja asi něco jiného.
Sdělil si svoji radost a zároveň poznatek v jednom.Sice to tady nikomu nic nedá,ale určitě to dá těm,kdo příjdou potom a budou se ptát,co si myslíte o AT 44.Od čím víc lidí budu slyšet recenzi,tím větší obrázek si udělám.Co je mi platný,že ji popíšou 3 lidi a rok potom nikdo.Každý střílí jinak.
Tohle je téma o AT 44 tak ať se to napíše třeba 5x.Když se může kolikrát zvrhnout vlákno až ke zlevněným bramborám.....

Tohle je téma o AT 44 tak ať se to napíše třeba 5x.Když se může kolikrát zvrhnout vlákno až ke zlevněným bramborám.....

Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Pojďme se bavit zase normálně.Onehdy jsem tu dal nákres součástek jednoranky.Teď jsem našel nákres víceranky. http://www.google.com/search?client=ope ... 8&oe=utf-8
milius, ty fakt umíš číst mezi řádky.
milius - Jak trefné, je vidět že sám mezi řádky nečteš , tady nejde o levné brambory
, maně hledám recenzi na Logun Profesional. 

CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
prak s gumou č.6
prak s gumou č.6
Chtel jsem tim jen to ,ze puvodni jehla byla dimenzovana na 7,5J mela prurez asi 1,5mm2 a tam byla konzistence dobra po celem rozsahu tlaku.Zatim co u jehly ktera muze pracovat s vykonem vyssim nez 16J tomu tak neni a je treba tomu nejak pomoci.Uz jen proto,ze prurez je o poznani vetsi a linearita proudeni se tak meni v tavislosti na tlaku, obsahu ,treni atd.Uz tady o tom nekdo i psal.Prurez na jehle ktera muze pracovat nad 16J vyssi jak 8mm2 a tim se vse meni.Je treba te linearite tak trochu pomoci.Uz se na tom pracuje ale jeste nevim na jakem vykonu budu moci stabilizovat vykon.Vypocet zcela jiste nebude uplne souhlasit s realitou jak to tak byva.
Dlouho jsem byl mimo, tak jsem pročítal pouze zběžně některé příspěvky. Nemám zrovna moc času, tak se nebudu zatím vyjadřovat k některým problémům, pouze dva poznatky. Právě mám v ruce jednoho nového Hatsana se čtyřmi zásobníky a všechny jsou naprosto přesné, jeden se sice jeví na první pohled mírně ujetý, ale i ten, projetý kalibračním přípravkem, naprosto vyhovuje. Takže jediný problém - pokud je to vůbec pro někoho problém - je poněkud tvrdá spoušť, což je však naprosto jednoduše odstranitelné a po seřízení je lepší něž u CZ200. Závěrem bych nyní řekl, že už stavím Hatsana před CZ200. Druhý trochu OT, ale střílel jsem z jedné renomované pušky a pouze řeknu, že i můj první neupravený Hatsan střílel přesněji, o komfortu střelby ani nemluvě.
To bhurt: Teraz si pichol do osieho hniezda
Je to velka skoda ,ze si tak zaneprazneny. Viem ,ze tu flintu dobre poznas. Bolo by to urcite zaujimave citanie ak by si vsetky svoje poznatky a navody o tejto flinte dal do nejakeho "tahaku".
Normalne rozmyslam
,zeby nebolo od veci vytvorit nejaky blog napr. hatsanAT44info ,kde by boli vsetky potrebne info prehladne po kope. Ktovie kolko AT44 je uz predanych v CZ a SK.

Je to velka skoda ,ze si tak zaneprazneny. Viem ,ze tu flintu dobre poznas. Bolo by to urcite zaujimave citanie ak by si vsetky svoje poznatky a navody o tejto flinte dal do nejakeho "tahaku".
Normalne rozmyslam

Pistol Umarex Berreta Elite 2 .177
QB 78 .177,Nikko Stirling Mountmaster 4x32, CO2
Hastan AT 44-10 .22,Nikko Stirling Gold Crown 4-12x42
http://photo.uloziste.com/?fotka=4902eb ... 794&size=3
QB 78 .177,Nikko Stirling Mountmaster 4x32, CO2
Hastan AT 44-10 .22,Nikko Stirling Gold Crown 4-12x42
http://photo.uloziste.com/?fotka=4902eb ... 794&size=3
Něco o pumpě.Mám dvě kartuše.Pumpoval jsem je obě naráz a odvařil jsem těsnění na obrázku.Nemá se to.V návodu je psáno max 50 zdvihů a nechat vychladnout.Teď vím,že když se pumpa moc zahřeje,něco odejde.Ostatní těsnění jsou OK.Zajel jsem do obchodu s O-Kroužky,koupil 20ks za 20Kč.Vyměnil jsem jen to malinké,dobře namazal vazelinou a pumpa šlape ještě líp než předtím.Lehounce.Takže rozebrat a namazat.Nemusí se pak tolik tlačit.