NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Poslednich nekolik stranek (cca 20) je vicemene jen o QB a vzduchu,tak si to precti.
Bez zasahu to jde u QB79 a AR2079.
Bez zasahu to jde u QB79 a AR2079.
Re: NORCONIA CO 2 puška QB 78 ráže: 4,5mm (.177)
Zdravím vespolem.
Uvažuji o koupi nové hračky, dneska jsem prodal svojí Slavii 630 vz.77 a uvažuji co si pořídit dále. uvažoval jsem nejdříve o nějaké klasické vzduchovce na kterou bych hodil nějakou optiku abych si to pořadně užil. Jak jsem pročítal různé fora, tak jsem narazil na QB78 a docela mě zaujala, když jsem se dočetl, že se provoz dá snížit napojením na kyvetu, tak mě tahle zbraň hodně nadchla. Asi si ji v hodně brzký době objednám.
Jenom bych se chtěl s vámi poradit, ještě jsem se nerozhodl jaký koupit kalibr, jestli 4.5 nebo 5.5., tak si nechám raši poradit.
S CO2 nemám žádnou zkušnost tak vím jenom to co jsem si tady přečetl.
Chtěl bych si koupit právě něco kde dokoupím nějakou solidní optiku a můžu střílet i na větší vzdálenosti počítal bych něco kolem 30-50m na terč.
Pak by se mi hodila i rada jaký ventil a kyvetu pořídit.
Ona je zatím pro mě každá rada nad zlato.
Uvažuji o koupi nové hračky, dneska jsem prodal svojí Slavii 630 vz.77 a uvažuji co si pořídit dále. uvažoval jsem nejdříve o nějaké klasické vzduchovce na kterou bych hodil nějakou optiku abych si to pořadně užil. Jak jsem pročítal různé fora, tak jsem narazil na QB78 a docela mě zaujala, když jsem se dočetl, že se provoz dá snížit napojením na kyvetu, tak mě tahle zbraň hodně nadchla. Asi si ji v hodně brzký době objednám.
Jenom bych se chtěl s vámi poradit, ještě jsem se nerozhodl jaký koupit kalibr, jestli 4.5 nebo 5.5., tak si nechám raši poradit.
S CO2 nemám žádnou zkušnost tak vím jenom to co jsem si tady přečetl.
Chtěl bych si koupit právě něco kde dokoupím nějakou solidní optiku a můžu střílet i na větší vzdálenosti počítal bych něco kolem 30-50m na terč.
Pak by se mi hodila i rada jaký ventil a kyvetu pořídit.
Ona je zatím pro mě každá rada nad zlato.
Kyvety nejsou moc dobry reseni - v poslednim nakupu maji QBcka vyvrtanou odfukovou dirky o par mm vepredu a prepoustaky na kyvety potom podchazeji.Navic v kyvetach byva dost rzi.Cistejsi jsou paintball lahve,cenove taky dobre dostupny,plneni neni problem prepoustenim z hasicaku nebo v paintball shopech.
Psal jsem to asi o stranku zpet - po zkusenostech je pro me QBcko zajimavy v 5,5ce. Po zakladnich upravach a na CO2 chodi v 5,5ce pres 200m/s (4,5 kolem 210-220m/s).Na vzduch se s tim da delat co chces.
Psal jsem to asi o stranku zpet - po zkusenostech je pro me QBcko zajimavy v 5,5ce. Po zakladnich upravach a na CO2 chodi v 5,5ce pres 200m/s (4,5 kolem 210-220m/s).Na vzduch se s tim da delat co chces.
No nechám si rad poradit co koupit, je mi docela jedno jaka tam bude lahev,jestli keveta a nebo paintbollovka, noc se v tom zatím nevyznám tak nevím ani na kolik to příjde. A asi jako každý chtěl bych aby to bylo levné řešení.
Chtěl bych něco abych to mohl v klidu objednat s plněním nebyl problem a mohl si v klidu střílet.
A jak se znám tak casem se v tom budu vrtat, ale ted bych chtel neco pohodoveho.
Chci hlavně neco presneho i na vetsi vzdalenosti , snad se divam po spravne zbrani
Chtěl bych něco abych to mohl v klidu objednat s plněním nebyl problem a mohl si v klidu střílet.
A jak se znám tak casem se v tom budu vrtat, ale ted bych chtel neco pohodoveho.
Chci hlavně neco presneho i na vetsi vzdalenosti , snad se divam po spravne zbrani
Je potreba se v tom povrtat hned,jinak na strileni na vetsi vzdalenosti zapomen.Ale staci trochu sikovny ruce a vrtacka,pilnik a vykon leze snadno nahoru.Bez uprav je to slaby.Strilet na 30-40 metru neni s QBckem problem - problem s tim mam spis ja
Proste pokud hledas levnou pusku s dobrou presnosti je tohle spravne - jen to chce nebat se do ni trosku sahnout.

Proste pokud hledas levnou pusku s dobrou presnosti je tohle spravne - jen to chce nebat se do ni trosku sahnout.
Tak to já jsem kutil a myslim ze zrucnej jsem dost, navody tu jsou od vas moc pekne takze low tunning by byl v pohode, jenom chci dobre vybrat.
Jak to tak sleduji tak bych asi bral QB 78 4.5 kvuli presnoti na dalku.a nebo mi radsi doporicis neco jineho ?
Co by jsi mi pak doporicil jeste jako to medium a veci na prestavbu?
Jak to tak sleduji tak bych asi bral QB 78 4.5 kvuli presnoti na dalku.a nebo mi radsi doporicis neco jineho ?
Co by jsi mi pak doporicil jeste jako to medium a veci na prestavbu?
Pokud to chces levne a s moznosti jednoduse prejit z CO2 na vzduch tak ber QB79 nebo AR2079.K tomu koupis paintball lahev CO2 nebo air system a mas bud CO2 pusku nebo vetrovku.Pusku koupis na aukru,treba prodejce Jokerz je spolehlivy a s dobrymi cenami.Nebo rovnou v Polsku.Nebo budu mit vetrovy AR2079 na prodej ja.
Musim kouknout nekde na net jak vlastne ta AR vypada, jeste jsem po ni nepatral, tak ani nevim jak vypada
Takze jestli koupim k jesne z tech dvou treba tuhle lahev(jenom priklad) http://www.paintball-eshop.eu/products/ ... pin-valve/
Tak pak asi budu jeste potrebovat nejakou redukci abych to k tomu pripojil, jdu hledat
Jinak jestli mas nejake informace o te tvoji co budes prodavat, tak sem s nimi.

Takze jestli koupim k jesne z tech dvou treba tuhle lahev(jenom priklad) http://www.paintball-eshop.eu/products/ ... pin-valve/
Tak pak asi budu jeste potrebovat nejakou redukci abych to k tomu pripojil, jdu hledat
Jinak jestli mas nejake informace o te tvoji co budes prodavat, tak sem s nimi.
AR2079
http://aukro.cz/item1035085910_vzduchov ... darma.html
lahev musi mit prumer max 50mm
http://www.paintballshop.cz/zbozi/6747- ... -pin-valve
nebo varianta vzduch
http://www.paintballshop.cz/zbozi/11611 ... air-system
To co budu delat je AR2079 se vzduchovym zasobnikem CZ200 (vlastne dneska jsem na tom zacal delat).Zkratka z toho bude normalni vetrovka.
http://aukro.cz/item1035085910_vzduchov ... darma.html
lahev musi mit prumer max 50mm
http://www.paintballshop.cz/zbozi/6747- ... -pin-valve
nebo varianta vzduch
http://www.paintballshop.cz/zbozi/11611 ... air-system
To co budu delat je AR2079 se vzduchovym zasobnikem CZ200 (vlastne dneska jsem na tom zacal delat).Zkratka z toho bude normalni vetrovka.
Diky moc za informace, jak na to koukam tak ta AR ma uz v zakladu hodne peknou ustovou rychlost oproti QB. No ted jsem na vaskach rozdil v cene je 1500 ale zase byc uz nemuzel upravovat tolik veci aby to melo nejakou silu.
Jinak ta lahev co jsi tam dal link, se da normalne pripojit a nebo potrebuje nejakou redukci ?
Videl jsem tu za cca 250 redukci co mela siknej zavit, pocitam, ze na to asi ta lahev sedne, nebo se pletu ?
No jak koukam tak ta AR co jsi poslal je uz docela hodne v pohode, koukam ze ma i 90g zasobnik na CO2. to uz jenom sehnat hasicak a mohlo by se strilet. To vypada na docela dobrou koupi
Jinak ta lahev co jsi tam dal link, se da normalne pripojit a nebo potrebuje nejakou redukci ?
Videl jsem tu za cca 250 redukci co mela siknej zavit, pocitam, ze na to asi ta lahev sedne, nebo se pletu ?
No jak koukam tak ta AR co jsi poslal je uz docela hodne v pohode, koukam ze ma i 90g zasobnik na CO2. to uz jenom sehnat hasicak a mohlo by se strilet. To vypada na docela dobrou koupi
Zadna redukce neni treba,lahev nasroubujes primo do pusky.Rozdil ve vykonu neni zadny,rozdily jsou v pazbe a tom ze se da pripojit ta lahev.
Docela me znatlo ze tam udava , že to ma Rychlost: 225-230 m / s a 16J
Pokud se nepletu tak QB97 je v bez uprav slabsi
Pokud se nepletu tak QB97 je v bez uprav slabsi
Toto by sa dalo použiť na QBčko vypadá to jednoducho.
Slavia 630, 631 DeLuxe
Crosman 1377c
QB 78 DeLuxe cal.177
Slavia 630, 631 DeLuxe
Crosman 1377c
QB 78 DeLuxe cal.177
QB 78 De luxe .177
Crosman 1377c .177
CZ 200 S Hunter .177, custom pažba
Hatsan AT 44W LW .177
SPA PP700S A .22
QB 78 De luxe .177
Crosman 1377c .177
Ešte jeden..
Slavia 630, 631 DeLuxe
Crosman 1377c
QB 78 DeLuxe cal.177
Slavia 630, 631 DeLuxe
Crosman 1377c
QB 78 DeLuxe cal.177
QB 78 De luxe .177
Crosman 1377c .177
CZ 200 S Hunter .177, custom pažba
Hatsan AT 44W LW .177
SPA PP700S A .22
QB 78 De luxe .177
Crosman 1377c .177
- medvedi-tlapa
- Kontaktovat uživatele:
kde si to nasel dej sem link