Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
No nevím, mám opačné informace. CZ 858 by měly být dělané ze zásob Zbrojovky, tj. ne z použitých zbraní. U Hermexu je to opačně, čemuž nasvědčuje i to, že úplně "nové" Hermexy, ze kterých jsem vybíral, než jsem koupil CZ 858, byly dost obouchané.MartinR píše:S CZ858 nemám moc dobré zkušenosti z velké částí jsou montované z vyřazených Sa.58 poté opískované a repasované. Šťastnějsí volba spíš bylo chytnout dobrý kus CZH Hermex který byl vyrobený občas i z nepoužitých Sa.58, poté co vim tak ze začátku se dělali i FSN z nových dílů, což již momentálně je bohužel minulostí. Sa.58 co se týče materiálu použitém na těle zbraně není to žádná sláva ( u jedné mi vypadal materiál na vodících lištách závěru, ale střílí furt) zbytek je celkem v pohodě, dle mého hodnocení cena je přímo úměrná kvalitě
.
Chlapi CZUB nikdy žádné nové náhradní díly neskladoval, všechno jeto repas ze starých 58 některé jsou jak nové některé byli v minulosti na repasi i třikrát, to je to samé jako bys chtěl po škodě Mladá Boleslav ad ti poskládají novou škodu 105monccou píše:2 MartinR:
Takže HERMEX nakoupil veškeré strojní zařízení a začal výrobu od podlahy. A CZUB, výrobce full-auto vz.58, začal nakupovat vyřazenej šrot a repasovat jej na 858 Tactical a veškeré nové součástky co měly skladem vyhodily do šrotu? Trochu divný ne?![]()
To by mě pak zajímalo kdo vlastně vyrábí CZ75?![]()
Už někdo, ze zde přítomných, z toho WORKSe střílel?