uz sa vidim ako ma tam moralisti kamenuju ze ci som kompletny ze vobec take vlakno zakladam

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
toto uz patrilo do ineho vlaknam.a.r.k.a.l. píše:Jestli chtějí, mají svou svobodnou volbu sedět a sr*t na jiné střeše. Pokud to ale risknou a sednou na střechu naší a já si toho všimnu, mám zase já svou sbodnou volbu svoji střechu chránit. A nejen to, díky nemocem a parazitům, které tito opeřenci šíří, zase je mou povinosti chránit své malé děti, které si na našem střešním balkóně občas hrají. A sami uznáte, že nepošlu děti hrát si do ho*en. Já si taky obvykle k večeru rád sednu s manželkou někam, kde je čisto.
Takže ve zkratce, já jsem jedině pro a ti kdo střílí, ať v tom pokračují. A ti co né, ať v tom taky pokračují, ale bez zbytečných keců.
Ochraný systém byl nainstalovaný cca. před dvěmi lety. Dnes jsou po něm jen jakési zůstatky a v podstatě to nikdy nebylo 100%. Skoro zbytečná investice.sportovec píše:Markal : proti holubum se da branit velmi ucinne a hlavne dustojne tak, ze oslovis firmu, ktera ti na balkon, okapy atd. nainstalluje ochranny system. Sit, hroty a pod. Funguje to dokonale a Tebe by podvedome netizilo svedomi.