Odstrel skudcu (krysy, mysi, potkani)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Ja chci taky videt z balkona na kontejnery .... Ja musim vyrazit hezky dolu k Vltavě když je k mání krevní tučnice ( jako že sražená krev ) tak mám super vnadildlo - včera stačila prošlá konzerva s husí krví... 14 kusů já a chábr co byl se mnou 17 kousánečků.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Re: Odstrel skudcu (krysy, mysi, potkani)
Celkom Ti to ide. V takýchto počtoch to už je celoplošná deratizácia. Chvályhodné!
Umarex CPSport .177
Crosman 2250XT AirSource .22, Nikko Stirling 3-9x40 AO Mountmaster
Picasso 1,6 HDi - ex, momentálne corolla 1,6 Valvematic
:-)
Každý dosáhne někam vysoko nebo hluboko. Já osobně toto téma pokládám za půdu kde se mohou realizovat uchylne povahy lidi schovavajici se za lov byt se jedna o pouhe vrazdeni zviratek. Proste blahoslaveni chudi duchem.
2Alexxxus: Pěkné pěkné, někdy bych chtěl zkusit tu vaši noční seanci. Je fakt že výhled mám dobrej, běhaj tam ty ludry i přes den ale to tam je i dost lidí a myslím že kdybych vylezl ve dne s S510 nebo Evanixem na balkón za chvíli by na mě někdo zavolal floidy, těžko někomu vysvětlovat že je to jen vzduchovka. Halt lidi jsou hlupáci a člověk to přitom myslí dobře.
Daystate Wolverine 2
Air Arms ProSport
Slavia 631
Air Arms ProSport
Slavia 631
2sportovec: Amen...
Daystate Wolverine 2
Air Arms ProSport
Slavia 631
Air Arms ProSport
Slavia 631
To sportovec: No, Tebe trojročného syna potkan asi nenaháňal že.... Sú to škodcovia a roznášači chorôb, takto ich preriediť beriem ako dobrú vec, aj keď ja to robiť asi nikdy nebudem. Ale to ja ani prasa kvôli mäsu nezabijem, toš ale rezeň zjem a mäsiara neodsúdim. A je mi v podstate jedno, či to prasa zakole s odporom alebo pôžitkom. Ak si myslíš, že tie potvory je humánnejšie tráviť jedmi, ako sa to v podstate inde robieva...
Umarex CPSport .177
Sakra vidim ze nejsem jedine dospele "dite" na svete
) Doma mi furt rikaj ze sem jak malej a ja se ohanim tim, ze rikam at to reknou vsem co sou tady na foru co nato budou rikat
:D Jo kluci asi sme se v detstvi nekde zasekli a ted to leze na povrch

Nejlepší by bylo toto téma zamknout. Sice se tím problém s úchyláky nevyřeší ale aspoň budou své hnuté aktivity ventilovat jenom ve své kumpanii a nebudou tím zasírat téma o vzduchovkách.
Pekna marovacka:
Mimochodom nazov tohto vlakna je jednoznacny takze koho zaujimaju len vzduchovky
nech sa paci je tu na to zalozenych vlakien az az.
Mimochodom nazov tohto vlakna je jednoznacny takze koho zaujimaju len vzduchovky
nech sa paci je tu na to zalozenych vlakien az az.
4,5 5,6 7,65 9
- vendous
- Kontaktovat uživatele:
Člověče sportovče co tě žere? Pokud ti to tady tolik vadí tak sem nelez nic pro tebe tu není a nebude. Co má za smysl urážet ostatní. Tvoje názory taky nesdílí každej a nadává ti tady někdo. Starej o svoje MAO a tady to nech nám nezralým.
Venca a Zuzka (Zuzule
)

každý máme tu svoji diagnózu, dělat díry do papíru a říkat si sportovec má taky něco do sebe, bez urážky. I když se na likvidaci škůdců podívám z nejlidštějšího hlediska, tak se dějou mnohem horší věci o kterých nemáš potuchy, nebo jsou ti ukradený předpokládam.sportovec píše:To je jasna diagnoza, bohuzel.
Nejde!Prostě NNe
Nesrovnával bych sportovní střelbu do papíru s odstřelováním hlodavců a pod. Střílet v podstatě bezdůvodně do zvířat, to není dobrá cesta ale každý člověk si své plátno maluje sám ...
No nějak se to tady zvrtlo v napadání ve vlastních řadách.Myslím,že je to zhola zbytečné...na to máme parlament a jiné dementy.Někoho to tady rozezlilo,ale ruku na srdce...odstřel potkanů (doložených jako nebezpečný přenašeč a nekontrolovatelná populace) se mi zdá naprosto v pořádku.A můj názor se netýká jen na potkany.Co by dotyčný potom řekl deratizátorům...že jsou to taky úchylové, ale profesionálové??Střela je určitě rychlejší a bezbolestnější pro tohoto tvora,než trávení,pasti apod útrapné věci,kdy umírá několik hodin ba i několik dní.V čem spočívá humánnost je široké spektrum,záleží jak se k tomu kdo postaví.
Naposledy upravil(a) ricci35 dne 28 dub 2010 21:51, celkem upraveno 1 x.
Benjamin Marauder .22 - Falcon T50
Bezdůvodné je střílení po zvířatech, která nijak neškodí nebo je nehodláš sníst.
Hubení potkanů a jiných škůdců do těchto kategorií nepatří, protože tito škodí - a hodně. Nemůžeš-li přenést přes srdce, že někdo spojí příjemné s užitečným, tak asi nemá cenu pročítat velmi explicitně označené vlákno a rozčilovat se nad jeho obsahem.
Hubení potkanů a jiných škůdců do těchto kategorií nepatří, protože tito škodí - a hodně. Nemůžeš-li přenést přes srdce, že někdo spojí příjemné s užitečným, tak asi nemá cenu pročítat velmi explicitně označené vlákno a rozčilovat se nad jeho obsahem.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
- HonzaH83
- Kontaktovat uživatele:
To si také myslím. Je potřeba se zamyslet nad lidmi kteří střílejí např. Pěvce, zajíce a jiné druhy zvěře pro pobavení. Potkan je 100% přenašeč nemocí. Už vidím jak by najednou změnili ti lidé co ty potvory tady obhajují názor, kdyby se jim vyrojili před domečkem a začali obtěžovat okolíWarthog píše:Bezdůvodné je střílení po zvířatech, která nijak neškodí nebo je nehodláš sníst.