Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
A vi co? .. vysledny rozmer (drazky a pole) je pekna vec, ale sam o sobe je k nicemu. Muzeme podle nej maximalne tak porovnat dve konkretni hlavne vuci sobe, ale nic vic ten rozmer nerekne.gunnar píše:...Ale každý zkušený střelec veme pár střel a protlačí je hlavní, už jen z principu, aby věděl jaký ten jeho lauf je. ty kousky olova pak změří mikrometrem a ví...
Myslím si, že jsi trochu vztahovačný. Zesměšňovat ISSF střelbu by mne nikdy ani nenapadlo. A pokud máš ten pocit, tak tě mohu ujistit, že jsem to v žádném případě v úmyslu neměl.Vaskent píše:Nechapu proč každy zesměšnuje ISSF střelbu.
Asi jsi si nevšiml, že neřešíme otázku miřidel a kdo jak je schopný s těmi či oněmi miřidly nastřílet. Ale řešíme "ultrapřesnou střelbu" což s otevřenými miřidly nebo dioptrem nelze v porovnání s optikou.Vaskent píše:Za předpokladu že se "neflákám" s dalekohledem a střílim s dioptrem, tedy bez optiky tak je samozřejmost že udělam větší chybu než umí zbraň.
Promiň, ale ti co střílí s optikou řeší stejné problémy. Akorát na ně vidí a většinou mají menší terče.Vaskent píše:Vám s puškohledy všechny tyto starosti odpadají, takže ladíte jen vítr
Nějak mi ty tvoje počty nejdou dohromady. Takže uděláme porovnání jinak.Vaskent píše:Ale počítej, střelec uděla chybu cca 10mm,................. Tedy opravdu neni třeba ultrapřesné zbraně pro ISSF?
Myslím, že jsi tak trochu přecitlivělý, nikdo, teda alespoň já, ISSF střelbu ani střelce neshazuji.Vaskent píše:To že se flakate s puškohledem jsem použil záměrně, neshazuju vas, jen mě už rozčiluje jak vy shazujete ISSF střelbu když nevite o čem je řeč....
Hm, tak to je teda dost slabá obhajoba.Vaskent píše: K ty Anschutze, ja neřekl že uměj špičkový hlavně, ale když něco děláš ve velkém, tu a tam se to sejde a prostě bude super zbraň.....