Vzduchovk??sk? sraz Velk? Mezi????
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Zkusím dorazit 10tého ale 50/50.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
- pem
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vzduchovkářský sraz Velké Meziříčí
SRAZ VELKÉ MEZIŘÍČÍ 10.4.2010 v 10 hodin
- pem
- Ludas
- Zelenáč
- Greenie
- Alexxxus
- pem
- Ludas
- Zelenáč
- Greenie
- Alexxxus
Naposledy upravil(a) pem dne 02 dub 2010 19:22, celkem upraveno 1 x.
Zdravím všechny a 10.4 přijedu také
,,zdravím všechny vzduchovkáře"
Ahoj všichni,
Nebylo by rozumne na toho 10.4. zkusit se domluvit na případné obsazení aut ?
Zelenáč
Nebylo by rozumne na toho 10.4. zkusit se domluvit na případné obsazení aut ?
Zelenáč
A neprideme tam den skor ? Aby sme mohli najprv poodhrnat sneh z plochy ... 

na zaciatku bola Slavia 630, 4,5mm ...
Máš téměř pravdu. Na Oloumoucku ho prý napadlo 25 cm. Ale ve Velmezu pouze asi 1cm. Slezl až v 11 hod. Zato ta teplota 5 st. mě nahání hrůzu, co když taková bude v tu sobotu 10. 4. ?
Zkusím sehnat Bernardýna a sud rumu.
Zkusím sehnat Bernardýna a sud rumu.
Pristi vikend ma byt 12-16 stupnu a jasno, tak treba se aspon troch trefi 

Kdyz tam budete i po obede tak pres VelMez pojedu zpatky, tak se zastavim na pokec
je to kousek odbocka a aspon se se vsema uvidim o 14dni driv:)))
Jinak navrh zkusebniho zavodu uz mam, melo by to vse klapnout, bude 5-6 rychlych disciplin, ktery budou zamereny jak na presnost, obratnost tak i reakce, takze sam sem zvedav jak se s tim poperem
spotreba diabolek na soutez bude cca 37 souteznich, takze to doopravdy zadny horor nebude, jak kdo si bude jisty a bude nastrelovat mimo terc se ale uvidi, takze tak krabka bude stacit
))
S tercema si vystacim sam, akorat bych potreboval vedet kolik zhruba lidi prijede aby se dostalo na vsechny...
co se tyce materialu, jedine co bych potreboval zjistit by bylo, zda je nekdo ochoten dovezt ci zapujcit 3 SKLOPKY (na zatez), pokud nebudou vyrobim nahrady, ktere plne postaci, ale potreboval bych vedet zda se s tim mam pachtit ci nikoli
)
co se tyce vybavy, vse by mela zladnout v pohode i pistovka lepsi kvality jak slavka 634, vse by se melo strilet na 30m, zatez na 20-30m, na presnost jen dve discipliny na 30m (tady potrebuju odzkouset jak moc limitujici budou pistovky)...
jinak vse je postavene i pro jednoranky, ale opakovacky maji samozrejme vyhodu ...
Tak se tesim na dalsi sobotu a snad se rychle umistim na poslednim miste v Hradci abych mohl brzo dojet
)
Martin

Jinak navrh zkusebniho zavodu uz mam, melo by to vse klapnout, bude 5-6 rychlych disciplin, ktery budou zamereny jak na presnost, obratnost tak i reakce, takze sam sem zvedav jak se s tim poperem

spotreba diabolek na soutez bude cca 37 souteznich, takze to doopravdy zadny horor nebude, jak kdo si bude jisty a bude nastrelovat mimo terc se ale uvidi, takze tak krabka bude stacit

S tercema si vystacim sam, akorat bych potreboval vedet kolik zhruba lidi prijede aby se dostalo na vsechny...
co se tyce materialu, jedine co bych potreboval zjistit by bylo, zda je nekdo ochoten dovezt ci zapujcit 3 SKLOPKY (na zatez), pokud nebudou vyrobim nahrady, ktere plne postaci, ale potreboval bych vedet zda se s tim mam pachtit ci nikoli

co se tyce vybavy, vse by mela zladnout v pohode i pistovka lepsi kvality jak slavka 634, vse by se melo strilet na 30m, zatez na 20-30m, na presnost jen dve discipliny na 30m (tady potrebuju odzkouset jak moc limitujici budou pistovky)...
jinak vse je postavene i pro jednoranky, ale opakovacky maji samozrejme vyhodu ...
Tak se tesim na dalsi sobotu a snad se rychle umistim na poslednim miste v Hradci abych mohl brzo dojet

Martin
Kurzy GTac.cz - Dynamic Precision Rifle - http://www.GTac.cz
- pem
- Kontaktovat uživatele:
SRAZ VELKÉ MEZIŘÍČÍ 10.4.2010 v 10 hodin
- pem
- Ludas
- Zelenáč
- Greenie
- Alexxxus
- KarlosZ
Ano, je pravda, že na příští sobotu hlásili celkem teplo, ale Vysočina je o něčem jiném. Ale hlásili taky déšť. A ten soudek rumu může být i bez toho Bernardýna.
Grinch píše, že terče obstará sám. Já jich můžu taky přivést dost, to není problém, jen je potřeba napsat, jaké terče. A Grinchi, když už 10.4. přijedeš, tak nám řekneš, jak si představuješ toho 24.4. střelbu, o které zde píšeš. Co se týká mě, tak jsem trochu zklamán, protože nevím zda už budu mít svoji novou AA TX200 HC. Objednávka se trochu zvrtla pravděpodobně v Anglii. Sice mám už puškohled, ale to - jak známo - nestačí. Takže budu muset střílet z BSA XL. Ale jsem na ni zvyklý, takže snad nebude žádný problém.
- pem
- Ludas
- Zelenáč
- Greenie
- Alexxxus
- KarlosZ
Ano, je pravda, že na příští sobotu hlásili celkem teplo, ale Vysočina je o něčem jiném. Ale hlásili taky déšť. A ten soudek rumu může být i bez toho Bernardýna.
Grinch píše, že terče obstará sám. Já jich můžu taky přivést dost, to není problém, jen je potřeba napsat, jaké terče. A Grinchi, když už 10.4. přijedeš, tak nám řekneš, jak si představuješ toho 24.4. střelbu, o které zde píšeš. Co se týká mě, tak jsem trochu zklamán, protože nevím zda už budu mít svoji novou AA TX200 HC. Objednávka se trochu zvrtla pravděpodobně v Anglii. Sice mám už puškohled, ale to - jak známo - nestačí. Takže budu muset střílet z BSA XL. Ale jsem na ni zvyklý, takže snad nebude žádný problém.
peme,kdyz dorazim,tak odpoledne nejak po obede,v zavislosti jak to pujde v HK a jak budou vypadat silnice.snad tam jeste budete!takze na 10teho se vybavte sami.jinak kazdopadne terce vezmi,treba vymyslime jeste nejake discipliny.
Jinak k tomu 24temu-zalezi na vas jak to pojmeme.kazdopadne ja bych to chtel vyzkouset treba i jen na sobe a nebo ve dvojici.takze kdo nebude chtit muze picat jak chce.jen pak nekoho poprosim aby mi s par disc pomohl.
Moje predstava-mam serii 6ti disc,co je potreba vykoumat z nekolika smeru.jak je to pouzitelny na typy vzduchovek a jak to bude zajimavy.
Vymysleny mam vse,potrebuji jen pak vyzkouset casovy limity.
Jinak,kdo do toho pujde,tak pujdem odstrilet danou disc podle pravidel,pak vyhodnotime,sednem k caji a do oci si reknem zda je to dobry,zda je to blbost a nebo kde to upravit a jak.proste kolektivne-ma to byt pro lidi!
Nesmutni,uvitam vsechny kategorie vzduchen!
Bude tato vize srazu dobra?jake mate pripominky?
Discipliny-rukojmi/presnost,open free/presnost,polohy/zrucnost a flexibilnost,kolecka/presnost a taktika,zatez/koordinace,rychlost a taktika
vse na cca 2 hodky,a jak ty sklopky prosim?
Jinak k tomu 24temu-zalezi na vas jak to pojmeme.kazdopadne ja bych to chtel vyzkouset treba i jen na sobe a nebo ve dvojici.takze kdo nebude chtit muze picat jak chce.jen pak nekoho poprosim aby mi s par disc pomohl.
Moje predstava-mam serii 6ti disc,co je potreba vykoumat z nekolika smeru.jak je to pouzitelny na typy vzduchovek a jak to bude zajimavy.
Vymysleny mam vse,potrebuji jen pak vyzkouset casovy limity.
Jinak,kdo do toho pujde,tak pujdem odstrilet danou disc podle pravidel,pak vyhodnotime,sednem k caji a do oci si reknem zda je to dobry,zda je to blbost a nebo kde to upravit a jak.proste kolektivne-ma to byt pro lidi!
Nesmutni,uvitam vsechny kategorie vzduchen!
Bude tato vize srazu dobra?jake mate pripominky?
Discipliny-rukojmi/presnost,open free/presnost,polohy/zrucnost a flexibilnost,kolecka/presnost a taktika,zatez/koordinace,rychlost a taktika
vse na cca 2 hodky,a jak ty sklopky prosim?
- pem
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepší bude vše uvést na pravou míru až toho 24.4.. Myslím, že bude rozumnější, než se zde rozepisovat o disciplinách, vše ukázat a vyzkoušet v praxi. Pak se ukáže, zda to bude někoho bavit a jaký to bude mít smysl. Já osobně si to rád vyzkouším. Co ostatní, to se uvidí.
presne to si myslim.sem rad ze do toho jdes a pocitam s tebou!
Taxi uzijte klasicky sraz a uvidime co spolecne dokazem toho 24teho.
Jinak vysvetleni bude vzdy k te dane disc pred ni,ok?
Do kdy tam asi budete? Muze mi nejdo z ucastniku poslat cislo na sebe do sz? Nebo zpravu na 739667326.
Diky
Taxi uzijte klasicky sraz a uvidime co spolecne dokazem toho 24teho.
Jinak vysvetleni bude vzdy k te dane disc pred ni,ok?
Do kdy tam asi budete? Muze mi nejdo z ucastniku poslat cislo na sebe do sz? Nebo zpravu na 739667326.
Diky
Grinch:
Maš to dobre vymyslene tie sutaže,to musim uznat,len to ma jeden hačik. Kde zoberieš tych ludi čo budu sutažit? je prihlasenych 6 ludi, Ani sa nečudujem že to Pavel chcel zrušit. ale niekedy plati že menej je viac.asi sa všetci pripravuju na toho 24.4. Ja by som tiež chcel prist 10.4. a možno by som zobral znameho z Naměšťe nad Oslavou,ale je to tak na 90%.
S takeho velkeho Brna,vyše 500 000 ludi a prihlasi sa 6 ludi s toho jeden je pražak a jeden slovak-fakt neuveritelne.
Maš to dobre vymyslene tie sutaže,to musim uznat,len to ma jeden hačik. Kde zoberieš tych ludi čo budu sutažit? je prihlasenych 6 ludi, Ani sa nečudujem že to Pavel chcel zrušit. ale niekedy plati že menej je viac.asi sa všetci pripravuju na toho 24.4. Ja by som tiež chcel prist 10.4. a možno by som zobral znameho z Naměšťe nad Oslavou,ale je to tak na 90%.
S takeho velkeho Brna,vyše 500 000 ludi a prihlasi sa 6 ludi s toho jeden je pražak a jeden slovak-fakt neuveritelne.
Je to az za tyden, vklidu bud
Podle mych zkusenosti se lidi na jakekoliv akce hlasi vetsinou az den predem, a druha pulka vubec

Podle mych zkusenosti se lidi na jakekoliv akce hlasi vetsinou az den predem, a druha pulka vubec

Taky si to myslim. Ja to tiež budem na 100% vedet až v patek jestli přijedu. Len som musel reagovat.niektory ludia sa snažia vybavuju a mi ostatny len prideme do hotoveho. tak nech to toho 10.4. vyjde držim palce