Vzduchovk??sk? sraz Velk? Mezi????
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
To by mě asi žena i po 33 letech manželství nezkousla. Chodí každou druhou sobotu do práce a tak sraz situuji tak aby vyšel když je v práci. A na zahradu/chatu/ mě zbejvá ta volná sobota.
Kde si můžu se CZ200 práskat. Tak to pochopte /prosím/. Nic nehodlám měnit.
Kde si můžu se CZ200 práskat. Tak to pochopte /prosím/. Nic nehodlám měnit.
Re: Vzduchovkářský sraz Velké Meziříčí
v pohode, nic se nedeje!!!
Tak verim, ze se uvidime ten dalsi vikend... budu tam nastrelovat novou hracku jestli se mi to nepovede drive
))
Vezmu terce na onlinovku pro vsechny a muzeme udelat malou neofiko soutez co vy na to?:)
Tak verim, ze se uvidime ten dalsi vikend... budu tam nastrelovat novou hracku jestli se mi to nepovede drive

Vezmu terce na onlinovku pro vsechny a muzeme udelat malou neofiko soutez co vy na to?:)
Kurzy GTac.cz - Dynamic Precision Rifle - http://www.GTac.cz
No jasně- souhlasím. Ale z jaké polohy se to střílí? Já mám jako pokaždé připraveny terče/ klasika na vzduchovku/ ne mezinárodní! Dále s sebou beru 6 sklopek, zbytek mají kluci myslím, že v Brně.Sklopky jsou od jejich výrobce Sršně a fungují už rok perfektně. Kde je jejich zbytek úplný to nevím. Dále mám skoro dva kýble nábojnic s brokovnice a tak si myslím, že bude o zábavu postaráno.
Kdo by měl nějaký nápad tak prosím tady.
Kdo by měl nějaký nápad tak prosím tady.
Poloha vleze nebo ve stoji, zalezi na discipline co se bude strilet, ale budu predpokladat ze vsichni maji vetrovky a optiku:)
takze udelame minisoutez
Muzeme to pak nejak zrucne nakombinovat, zkusim vykrast neco z MaO
domluvim se se SW zda muzeme zneuzit nejake zajimave terce - minimalne kolecka na 30m budou sranda:) a udelame si maly prijemny match...
Jinak Pavle pokud mas zavrtny sroub, mohu ti zapujcit na sraz kopie harrisek jestli je jeste nemas, nejake doma snad jeste najdu ...
Jinak se tesim a verim ze letos uz to s moji ucasti bude lepsi - byt uz bude dodelany a v praci zatim zadny akce na vikend nejsou ... tak verim ze to bude pravidelnejsi a ze to budu kombinovat s MaO...
Kdyby byl nejaky zajemce tady z Trebice, tak mam auto volny... kdyz to vezmu suma sumarum tak do Golfa nacpu jeste 2 lidi s kuframa... aspon se poskldame na cestu (k Tobe je to cca 10-15min cesty)
takze udelame minisoutez

Muzeme to pak nejak zrucne nakombinovat, zkusim vykrast neco z MaO

Jinak Pavle pokud mas zavrtny sroub, mohu ti zapujcit na sraz kopie harrisek jestli je jeste nemas, nejake doma snad jeste najdu ...
Jinak se tesim a verim ze letos uz to s moji ucasti bude lepsi - byt uz bude dodelany a v praci zatim zadny akce na vikend nejsou ... tak verim ze to bude pravidelnejsi a ze to budu kombinovat s MaO...
Kdyby byl nejaky zajemce tady z Trebice, tak mam auto volny... kdyz to vezmu suma sumarum tak do Golfa nacpu jeste 2 lidi s kuframa... aspon se poskldame na cestu (k Tobe je to cca 10-15min cesty)
Zatím nemám závrtný šroub vyřešen. Budu rád, když poradíš. Připadá mě na něj na moji CZ200 málo místa v pažbě. Jo u dvoudílné je místa/ dřeva/ dost. Tak uvidíme co se dá dělat. A ještě co se týká terčů, mám i pár různých druhů. Ještě je v práci nakopíruji aby jich bylo dost. Myslím, že jsou mezi nima i ty online?
jj ja vytisknu co mam u sebe na strankach...
http://www.grinch.cz/cz200terce.html
OPEN FREE 30m vetrovka, ve stoji 10m, rukojmi 30m, a MaO kolecka
http://www.grinch.cz/cz200terce.html
OPEN FREE 30m vetrovka, ve stoji 10m, rukojmi 30m, a MaO kolecka
- pem
- Kontaktovat uživatele:
Mě by to za těch 14 dnů vyhovovalo. Když se dívám do kalendáře, mělo by to být 10.4. - souhlasí?
- pem
- Kontaktovat uživatele:
to Grinch - já větrovku nemám, a asi mít nebudu - protože ji nechci. Je to na závadu? A pokud se jedná o nějaké terče, mrkni na moje rajče, tam jich mám celkem dost, vyber a já je přivezu, včetně on line terčů.
Toho 10.4. urcite dojedu. V kolik hodin?
Toho 10.4. by som mohol prist aj ja s mojou priatelkou ?
Ked uz nie strielat, aspon sa pozriet, kde to budem o dva tyzdne neskor hladat ...
Ked uz nie strielat, aspon sa pozriet, kde to budem o dva tyzdne neskor hladat ...

na zaciatku bola Slavia 630, 4,5mm ...
To s tema vetrovkama sem myslel ze vezmu terce pouze pro kategorii vetrovek - verim ze i s pistovkou ci co2 jsi schopen nastrilet super, aspon podle toho co jsi mi posilal za terce...
Jinak maly napad...
Meli byste zajem odzkouset malou minisoutez v praxi? jednalo bys e o par disciplin, resp neco podobneho jako MaO...
Svoleni k pouziti nekterych tercu mam, takze tomu nic nebrani...
Moje predstava je jen aby se daly porovnat nejakym objektivnim zpusobem strelci atd...
navrh disciplin:
1/ Rukojmi - 10min
2/ OPEN FREE 30m - 10-15min
3/ Střelba ve stoji
4/ Střelba v kleče
5/ Kolečka MaO
6/ Zátěž
Podle zajmu rozepisu vetsi podrobnosti k pravidlum ...
Myslim ze by se to mohlo osvedcit a jsem presvedcen o tom ze by se to lidem libilo, ale je to jen muj nazor. Samo muze prevladnout vetrovkarsky anarchismus:)
a jinak pro palbu na sklopky uz mam taky napad
Slo by jen o zkusebni "zavo" bez cen, je proste zuksit jak by to bavilo a jak nikoli
Jinak maly napad...
Meli byste zajem odzkouset malou minisoutez v praxi? jednalo bys e o par disciplin, resp neco podobneho jako MaO...
Svoleni k pouziti nekterych tercu mam, takze tomu nic nebrani...
Moje predstava je jen aby se daly porovnat nejakym objektivnim zpusobem strelci atd...
navrh disciplin:
1/ Rukojmi - 10min
2/ OPEN FREE 30m - 10-15min
3/ Střelba ve stoji
4/ Střelba v kleče
5/ Kolečka MaO
6/ Zátěž
Podle zajmu rozepisu vetsi podrobnosti k pravidlum ...
Myslim ze by se to mohlo osvedcit a jsem presvedcen o tom ze by se to lidem libilo, ale je to jen muj nazor. Samo muze prevladnout vetrovkarsky anarchismus:)
a jinak pro palbu na sklopky uz mam taky napad

Slo by jen o zkusebni "zavo" bez cen, je proste zuksit jak by to bavilo a jak nikoli
Nestačím zírat, co všechno nás čeká když se toho našeho střílení ujme asi opravdovej nadšenec.
Vypadá to vše velice zajímavě a máme dost času si to v klidu vyzkoušet. Když budu mluvit pouze za sebe, tak já se v stoje do nějakého kolečka stěží trefím. No ale jak bylo již řečeno, vyzkoušet se má všechno! Jo a to předběžné setkání nebo střílení je 10.4.2010. Přesný čas neuvádím, protože nevím jak vlastně bude. Ale dříve jak asi v 10 hodin to nebude.
Vypadá to vše velice zajímavě a máme dost času si to v klidu vyzkoušet. Když budu mluvit pouze za sebe, tak já se v stoje do nějakého kolečka stěží trefím. No ale jak bylo již řečeno, vyzkoušet se má všechno! Jo a to předběžné setkání nebo střílení je 10.4.2010. Přesný čas neuvádím, protože nevím jak vlastně bude. Ale dříve jak asi v 10 hodin to nebude.
Slo by jn o to tomu dat trosicku atraktivity ... nebo nvm ale strileni do starych telkevizi ci odpadku ve stylu PB se mi prici:(
Trochu kultuuury tomu chce ne?:)
a neni problem treba po prvni discipline rici, kdepak tudy ne jdem jen picat nejak na terce...
a neni dulezite vyhrat ale zucastnit se a hlavne si to uzit! nejde o to kdo bude prvni a kdo posledni ale spise jen by to melo slouzit treba k tomu aby kazdy nasel svoje meze a zjistil kde by se mohl zlepsit a co mu dela problemy, protoze kdyz clovek strili pouze to co chce, tak se nema tendenci zlepsovat ...
Tady uvidime a verim, ze PRATELSKA rivalita zaucinkuje a ze se nekteri casem hecnou k tomu se zlepsit a jit za lepsimi vysledky..
To k me vizi co by slo a ne...
Jinak k tem sklopkam...kolik jich bude? Moje predstava o discipline trosku ve stylu divokeho zapadu tak uvidime:)
Trochu kultuuury tomu chce ne?:)
a neni problem treba po prvni discipline rici, kdepak tudy ne jdem jen picat nejak na terce...
a neni dulezite vyhrat ale zucastnit se a hlavne si to uzit! nejde o to kdo bude prvni a kdo posledni ale spise jen by to melo slouzit treba k tomu aby kazdy nasel svoje meze a zjistil kde by se mohl zlepsit a co mu dela problemy, protoze kdyz clovek strili pouze to co chce, tak se nema tendenci zlepsovat ...
Tady uvidime a verim, ze PRATELSKA rivalita zaucinkuje a ze se nekteri casem hecnou k tomu se zlepsit a jit za lepsimi vysledky..
To k me vizi co by slo a ne...
Jinak k tem sklopkam...kolik jich bude? Moje predstava o discipline trosku ve stylu divokeho zapadu tak uvidime:)
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Do Velmezu asi nedorazím MAO se mně hnusí a že bych musel střílet ve stylu MAO i vzduchovku to je mně špatně od žaludku.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Ahoj všichni,
okolo toho 10.4. to vidím dobře, ale asi by to mělo být v původním pohodovém duchu. Vžyť se probouzí příroda i my.
Však se určitě najde chvilka si pokecat o tom co a jak dělat, případně probrat disciplíny. Mrzi mne neúčast 24.4. nevyvleču se z jiných poviností.
Zelenáč
okolo toho 10.4. to vidím dobře, ale asi by to mělo být v původním pohodovém duchu. Vžyť se probouzí příroda i my.
Však se určitě najde chvilka si pokecat o tom co a jak dělat, případně probrat disciplíny. Mrzi mne neúčast 24.4. nevyvleču se z jiných poviností.
Zelenáč