Foto Zbran? alias Pro milovn?ky fotografie II.
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- michal jinek
mazel 

Smrt přichází odnikud
Re: Foto Zbraní alias Pro milovníky fotografie II.
Tak jsem si dnes jel pro novou hračku, chtěl sem K31 a jediný kdo měl poslední kus byla firma http://www.armyshop-karasek.cz/ KARÁSEK Po telefonu jsem se objednal a vyrazil až do Kopřivnice, v životě sem tam nebyl tak se mi moc nechtělo. Flinta už tam čekala a chlapi čuměl sem, byli tam na mně 3, obchod jako muzeum a futr mi něco cpali do pracek, takové muzeum s povinností vše ohrabat a prolézt. Takový přístup jsem nezažil a moc se mně to líbilo, kdo máte cestu kolem tak to testněte. Přikládám foto z obchodu (jen mobilem pro ty co tam nebyli, jako třeba já) a taky novou hračku.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
ahoj co stála vypadá to na pěknej stav kámoš jí prodává za 12
stavinoha
7900,- byla za babku ,-)
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
-
Co je na posledních dvou fotkách? Mám pocit, že vím, ale nerad bych se seknul.
Čtu v poslední době tak strašné věci o kouření, že jsem se rozhodl přestat číst. - Winston Churchuil
jojo, mám chatu 3km od kopřivnice, takže o prázdninách u Karáska bývám pečený vařený
sice mám pár výhrad ohledně krátkých kulových pod pultem, ale v ostatních ohledech je karásek fakt unikát. Ten jeho krám stojí za to prošmejdit - a navíc mi každý rok objedná vojenské tenisky velikost 9,5 

Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
Nepletu-li se tak: Vz.52Lettow-Vorbeck píše:Co je na posledních dvou fotkách? Mám pocit, že vím, ale nerad bych se seknul.
jo to mi tam p. Karássek ukazoval, že to je špek. Kulomety jsou malinko mimo můj zájem tak se omlouvám, vypadlo mi co to přesně je
Tak tu máme hádanečku?

Tak tu máme hádanečku?

Jo do kulometů a jiných zbraní 2WW je Karásek blázen
. Jezdívám tam pravidelně skoro každý týden, svoji první, druhou, čtvrtou ........ zbraň mám od něj.

Alfonss si něco nadělil k narozeninám, sice to trvalo 3/4 roku, ale to čekání stálo za to....
-
- Kontaktovat uživatele:
je to kulomet vz52/57 jinak taky jsem ho u něj mněl v pazourách
a ten obchod můžu jen doporučit 

Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
Alf moc pěkná , ale nevím jak dlouho tí to vydrží když to nemáš postavené na vysoce kvalitních čínských dílech
.

SUHL 150 Anschutz m54 Ruger 161 Glock 43 K 100 X-Calibur Walther PPK .22LR
No to je průser, Hans to posral, místo kvalitní číny použil nějakou imperialistickou sračku 

Alfonss: Dyť to je děravé jak stará papuč. Poteče ti tam voda a celé to zrezne. 

Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
Chtěl jsem aby to moc nestálo, tak mi to udělal z nějakých díravých železných odřezků. No voda do toho sice poteče, ale aspoň zase vyteče ven