Air Arms TX200 (HC)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Chci se zeptat na ten Rifle Tuning Kits na TX200 MK3.http://airgunbuyer.com/Showproducts.asp ... ing%20Kits. Máte to někdo.Nebude tím vzduchovka víc trpět.O kolik je s touto pružinou silnější.Dá se přes nějaký obchod koupit u nás.Díky za odpověď.
Re: Air Arms TX200 (HC)
Trpět nebude, není důvod, na toto byla konstruována 
Obchod? Alexxxus

Obchod? Alexxxus

Cogito ergo armatus sum.
Já myslel prodejnu,která by mi mohla pomoct s koupí této pružiny.Nikdy jsem v zahraničí nenakupoval.
No jasně... Napiš Alexxxusovi a on Ti to doveze za nějaký menší poplatek... To víš, náš kupčík 

Cogito ergo armatus sum.
- pem
- Kontaktovat uživatele:
Tak vše je zcela jinak.
Zmiňoval jsem se o tom, že budu kupovat AAPS. Ale stále jsem zvažoval a zvažoval, až jsem se rozhodl a to definitivně. Objednal jsem u p. Kolebače AA TX200HC v bukové pažbě.
V buku proto, že ořech se mi zdá být až příliš dražší než buk, a pro TX200HC jsem nakonec dal své ano proto, že pažba na této vzduchovce se mi víc líbí. Obě jsem měl v rukou a musím zde uvést, že i když je AAPS hezká zbraň, nijak moc mne nenadchla hlavně svoji váhou a těžištěm hodně vepředu. U TX to není o moc lepší, ale , co je pro mě důležité, TX se mi drží lépe, líp mě padne do ruky, hned na první dojem. A pak AAPS tu má snad každý.
Už na tom nejde nic změnit, Je to objednáno, TX200HC sice není na skladě, ale nová zásilka z Anglie by měla dorazit začátkem března, takže snad do měsíce ji budu mít.
Ještě mě zbývá otázka optiky, ale to se snažím řešit, uvidíme, Vše je otázkou peněz a nabídky za dané peníze.
Zmiňoval jsem se o tom, že budu kupovat AAPS. Ale stále jsem zvažoval a zvažoval, až jsem se rozhodl a to definitivně. Objednal jsem u p. Kolebače AA TX200HC v bukové pažbě.
V buku proto, že ořech se mi zdá být až příliš dražší než buk, a pro TX200HC jsem nakonec dal své ano proto, že pažba na této vzduchovce se mi víc líbí. Obě jsem měl v rukou a musím zde uvést, že i když je AAPS hezká zbraň, nijak moc mne nenadchla hlavně svoji váhou a těžištěm hodně vepředu. U TX to není o moc lepší, ale , co je pro mě důležité, TX se mi drží lépe, líp mě padne do ruky, hned na první dojem. A pak AAPS tu má snad každý.
Už na tom nejde nic změnit, Je to objednáno, TX200HC sice není na skladě, ale nová zásilka z Anglie by měla dorazit začátkem března, takže snad do měsíce ji budu mít.
Ještě mě zbývá otázka optiky, ale to se snažím řešit, uvidíme, Vše je otázkou peněz a nabídky za dané peníze.
Ted jsem koupil TH200 MKIII.Je to super vzduchovka.Pažbu mám z buku a objednával jsem ze http://www.zbrane-vzduchovky.cz/vzducho ... x-200-mk3/.
To Pem celkom sa podoba na HW 97k ta TX200 HC. Gratulujem a dufam, ze bude ok 

Weihrauch HW100S .177 + Discovery VT-Z 4-16x50 FFP
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP
Powered by YONG HENG compressor
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP
Powered by YONG HENG compressor
Chlapi chci se zeptat.Taky vám TX 200 začala po čase více kopat?.Jak byla nová byla tichá a nekopala.ČÍm to je?Zdarec
- Daystate Merlyn
Po kolika výstřelech cca. čas není tak rozhodující. Nebo bude jak víno, čím starší tím lepší a výkonější nemusíš ani tunit 

AirArms S410 .22 NS Diamond 10-50 x 60
AirArms TX200 MKIII .22 Delta Tit.6-24x42
Hatsan AT44W .22 Delta 4,5-30x50
Cirka tisíc výstřelů.Taky pozoruji,že je silnější,ale štve mě,že už není tak tichá.
- Daystate Merlyn
To už máš 1000 ran za 10 dní? dobrýroman245 píše:Chlapi chci se zeptat.Taky vám TX 200 začala po čase více kopat?.Jak byla nová byla tichá a nekopala.ČÍm to je?Zdarec
AirArms S410 .22 NS Diamond 10-50 x 60
Zkuste přemazat kvalitními mazadly. Origo mazání je podle všeho celkem sajrajt (viz. třeba AA Owners fórum). Mám sadu od Maccariho - Air Rifle Headquarters, ale místní matadoři určitě poradí i něco z domácích zdrojů.
BTW, co říkáte na pažbu Eliminator ? http://www.severi.be/ Docela masakr, ale asi bych jí ani nechtěl ...
BTW, co říkáte na pažbu Eliminator ? http://www.severi.be/ Docela masakr, ale asi bych jí ani nechtěl ...
Ahoj
Chtěl bych poprosit o radu, jelikož uvažuji o Air Arms TX200 a Diana mod.350 Magnum Classic Professional a nedokážu se rozhodnout, protože TX200 má užasný designe a skvělou přesnost, ale diana má zase obrovský výkon. už delší dobu po nich koukám, ale nedokážu si představit na jakou vzdálenost se dá co prostřelit s těmito kousky, měl jsem slavii 630 a byl jsem spokojen ale jen proto že jsem nestřílel s ničim jiným než potom s dlouhou malorážkou, jak mile vidim dlouhou pušku s optikou tak jsem na měkko
, byl to totiž můj sen už od dětství a nepřestala mě střelba a zbraně bavit. dřív na to nebyl čas ani finance tak si těď plním dětský sny, proto bych chtěl poprosit o radu nejlépe srovnání klady zápory, prostě všecno co vás napadne, nejlepé pokud tyto stroje vlastníte a nebo jste je mohly porovnat. předem dík
Chtěl bych poprosit o radu, jelikož uvažuji o Air Arms TX200 a Diana mod.350 Magnum Classic Professional a nedokážu se rozhodnout, protože TX200 má užasný designe a skvělou přesnost, ale diana má zase obrovský výkon. už delší dobu po nich koukám, ale nedokážu si představit na jakou vzdálenost se dá co prostřelit s těmito kousky, měl jsem slavii 630 a byl jsem spokojen ale jen proto že jsem nestřílel s ničim jiným než potom s dlouhou malorážkou, jak mile vidim dlouhou pušku s optikou tak jsem na měkko

Diana 470 TH .177 + Diana 4-16x42 AO
Mám asi měsíc a půl TX200 MK3.Vybral jsem si ji pro její vzhled a ted to vypadá i kvalitu.Poradili mi ostatní z fora.Tímto děkuji vendousovi a už se na mě nezlob,že jsem radil CZ 200 S.Střílím s ní na 50 m 100 m a s kvalitními diabolkami třeba JSB Exact bez větru trefím přesně.Průraznost na tuto vzdálenost má dobrou.Tzn. na těch 50 m projede skrz 2cm tlustou sololitovou desku.Do 2mm tlustého hliníku udělá průstřel do 25 m.Podle mého mínění vypadá tato vzduchovka slibně.Mám ještě Hatsana 150 TH,sice pekelná síla,ale kvalita v ř..i.Tak mě to vyburcovalo ke koupi něčeho lepšího.Zatím spokojenost.A diana nevím nemám skušenost s touto značkou.
Tak ta průraznost mě v celku překvapila, diky moc 

Diana 470 TH .177 + Diana 4-16x42 AO