Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Popravde - delal jsem jine veci a hlavne trosku tam mam problem s nastrojem na vyriznuti zavitu (tim nemyslim zavitnik,ten kvuli tomu kupovat nebudu) ceka me kvuli tomu trochu brouseni...Ale co jsem slibil splnim,jen se k tomu poradne dostat.Ted si musim na chvili zapnout Autocad a udelat upravy na vzduchovem zasobniku a hlavne regulatoru,zjistil jsem tam par problemu tak je musim vyresit.m.a.r.k.a.l. píše:Tak pilně dořeš, zájem určitě bude. A propo, jak to vypadá s výrobou matky?
Ano tak som to myslel.Takze potom nic.Bolo by to jednoduchsie ale asi nie moc dobre.regis24 píše:4 Petrof:
Nejak moc jsem to nepochopil,ale asi myslis ze by jsi zasobnik natlacil misto COckem vzduchem.Zasobnik QBcka snese tak 2000psi (slabych 140 bar) a pri tomto tlaku to udela 5 konzistentnich vystrelu,pak to padne tak o 10 m/s - tudy proste cesta nevede.Je to tu probirano mockrat,proto se trapime s temi prestavbami na vzduch....
chtěl sem puvodne kupovat hasičak ale zaujala mne tato redukce ,asi přejdu na vzduch prosil bych rozměry i delku z regulatorem 9oz a 12 oz ,podle obrazku sem to měřil a měla by tam vlezt flaška o pruměru 66mmcombak píše:Co reknete na to ?
http://www.allegro.pl/item944587055_qb_ ... 2_88g.html