Tuning vzduchovek
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
2jofny: Paintbolovky jsou poháněný CO2 o stálým tlaku, který má zkapalněný CO2 a to je cca 60 ATM plus minus podle venkovní teploty. Na tento tlak je celá zbraň dimenzovaná. Copak se asi stane když nějakýmu chytrákovy se snad jen nedopatřením podaří k téhle zbrani přidělat tlakovej zásobník o tlaku 200 ATM
Ti to urve pracky. Už tady bylo pár lidí co vymejšleny kraviny do nebe volající a zdá se že přibyl další člověk... To je stejný jako bys chtěl předělat QB 78 na stlačenej vzduch. Jediný co by podle mě vydrželo by byla hlaveň, ale tlakovej zásobník, vnitřní ventil, spoušť všechno by šlo hodně rychle do kopru...

Daystate Wolverine 2
Air Arms ProSport
Slavia 631
Air Arms ProSport
Slavia 631
Mal som namysli ze nebudem kupovat novu vetrovku co je na mna moc drahe, ale pouzijem iba tlakovu nadobu s mechanizmom a kutilsky prirobim hlaven a nabijací priestor. Pripadne dorobim pazbu. Moja otazka smerovala skorej k technickej casti ci to bude fungovat na ten tlak co je vo flasi a podobne, s praktickou castou si poradim. dik 

- HonzaH83
- Kontaktovat uživatele:
Re:
K tomu odlehčování pístu. Já hraji airsoft a používáme elektrické zbraně. Vevnitř běhá píst který je ozubený, přiléhají na něj kola který ho pohání. V tomto stavu pomáhá provrtání jen odlehčení = což se rovná větí kadenci, ale na chronu to úsťovce nepřidá. U manuálu to může být ale jinak, to se nechci hádat.Kubo 630 píše:2Kubajzz: S tym ze odlahcovanie piestu je kravina az tak nesuhlasim. Sam som to mal na S630 a prinieslo to vysledok aky som ocakalval, a prave o to ide. Skutocne to neprinesie zvysenie vykonu, ale ja som isiel po presnosti na 10m a tam nieje vykon az tak potrebny. Bol citit pokles ustovej rychlosti, no strelba sa stala ovela prijemnejsia a vzduchovka sa stala ovela kludnejsia. Takze ak ide o presnost na mensie vzdialenosti kde nieje potrebna az taka vysoka rychlost kvoli balistike, vrele doporucujem toto riesenie. Chce to len konat s rozumom, vsetko s mierou a vysledok sa dostavy. Nikoho na to nenahovaram, ale ja som zaznamenal zlepsenie. Odlahcenie asi o 35g navrtanim dier. Piest sa aj napriek oslabeniu nezacal krutit ani nijako inak deformovat.
Pre nazornu ukazku prikladam aj terc, 10m so shitovou optikou 4x20 a shitovim strelivom som sa dostal na rozptyl tesne pod 9mm, co je podla mna na vzduchovku s rokom vyroby 1978 nie najhorsi vysledok. Verim ze keby som do nej teraz naladoval RWS tak by som dosiahol este lepsi vysledok.
-
Re: Tuning vzduchovek
chcem sa spytat ze ako mozem namontovat univerzalnu dvojnozku na slaviu 630?
a tiez aj popruh,ako upevnit do pazby
a tiez aj popruh,ako upevnit do pazby
Vies ako to mam spravene na S630 ja, dole v pazbe mam ocko a na hlavni v strede medzi cielnikom a muskou mam tiez ocko. drzi perfektne.
-
ved viem to na hlaven to si mi slubil a ja ti v pondelok donesiem poplasny tak nezabudni na to ocko ale do pazby ako to dat nejak pevnejsie
Ja som si dal uz ine ocko, dufam ze take najdem este jedno, je to take ako to koliesko na zvazok klucov...
Pis mi na ICQ
Pis mi na ICQ
Tak ma napadlo, ako dostat svoju S630 made in 1977 aspon na tych 10J ?
-Vymenit tesnenie hlavne a piestu
-Kupit novu orig. Pruzinu
-odlahcit piest? nejaky navrh? kolko dier, a hrubka vrtaku?
Nejake dalsie navrhy?
-Vymenit tesnenie hlavne a piestu
-Kupit novu orig. Pruzinu
-odlahcit piest? nejaky navrh? kolko dier, a hrubka vrtaku?
Nejake dalsie navrhy?
Ja som tiez renovoval 620ku rok vyroby 1973. Kupil som novu pruzinu na 630 (nova ma 23,3cm a stara mala 20cm) dalej nylonove tesnenie piestu tiez na 630. Pri tejto prilezitosti by som sa chcel spytat ci mali 620ky a 630ky rozdielne priemery valcov?
Lebo ked som tam dal to nove (po dokladnom vycisteni valca) tak mam taky dojem ako keby tam to tesnenie chodilo nejak lahko na rozdiel od stareho tiez nylonoveho (povodneho)
Chodi aj Vam pieste uplne zlahka vo valci?
Lebo ked som tam dal to nove (po dokladnom vycisteni valca) tak mam taky dojem ako keby tam to tesnenie chodilo nejak lahko na rozdiel od stareho tiez nylonoveho (povodneho)
Chodi aj Vam pieste uplne zlahka vo valci?

Weihrauch HW100S .177 + Discovery VT-Z 4-16x50 FFP
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP