H?mmerli Hunter Force 900 Combo
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
a nazor dali dvaja
Re: Hämmerli Hunter Force 900 Combo
Ozaj dali názor?? No, ja som myslel, že si dal otázku, či je možné, aby dostrel a smrtiaci účinok bol na 5 km...sniper666 píše:a nazor dali dvaja
Teraz sa to už okresalo len na to, koľko je jeden yard? No tak potom ti dali názor dvaja. Ale.. na tému dostrel na 5km som napísal iba ja....
Ale nejde o to, aby sme sa o tom teraz donekonečna hádali. Čo som doteraz vyhľadal a to sa o tému "sniper" zaujímam asi dva roky.. len na internete som čítal...
Reálny zásah dokumentovaný okolo 2400 metrov. Je to stráášne ďaleko, neviem si predstaviť, aká bola technická podpora, aby bolo také niečo možné.
Určite to bol veľký kaliber, teda aspoň 0,5 palca = 12,7mm potom tiež myslím, že vzdialenosť meraná laserovým diaľkomerom, špeciálne a presné strelivo, neviem, či na také úlohy nie je aj elektronicky odpaľovaná spúšť... a inak nemám informácie.
HW97K + V-Mach, ZOS 10-40x60, JSB EXACT 0,547g 4,51
TAU - 7, z roku 1989, JSB Match 0,475g 4,50 a 4,51
- vendous
- Kontaktovat uživatele:
A jak se cítíš?
Sám si citoval a odpovídal na otázku kolik je jeden yard a na to sme mu odpověděli hned dva, pak se už debata vedla jiným směrem.
Sám si citoval a odpovídal na otázku kolik je jeden yard a na to sme mu odpověděli hned dva, pak se už debata vedla jiným směrem.
Venca a Zuzka (Zuzule
)

No, myslím, že môžem napísať, že sa cítim "v norme" ... Tak ešte raz... dobre ??vendous píše:A jak se cítíš?

sniper666 Registrován: 08 led 2010 19:41 Příspěvky: 16 Bydliště: Košice
Předmět příspěvku: Re: Hämmerli Hunter Force 900 Combo
Napsal:: 30 led 2010 14:15 Čítal som článok v časopise a tam písali ze odstrelovacia puska ma smrtiaci dostrel do vyzdialenosti 5 KM podla mna to nieje mozné.!!co vy nato..??
Tak na túto otázku som napísal svoj názor, kde boli aj údaje v yardoch. Téma síce of topic, ale odpovedal som. Koľko má jeden yard bola otázka zase o inom, nie o pôvodnej téme, koľko dostrelí sniperka či môže byť 5km. Tak skús odpovedať na to, nie koľko je yard....
Ako sa cítiš ?

- vendous
- Kontaktovat uživatele:
//
Naposledy upravil(a) vendous dne 11 úno 2010 16:27, celkem upraveno 2 x.
Venca a Zuzka (Zuzule
)

- vendous
- Kontaktovat uživatele:
A jen tak mimochodem si na otázku odpověděl 30.ledna 3.36 a to je samozřejmě v pořádku a nikdo proti tomu nic nemá.
Ale on se znovu ptal 31.ledna 12.25 na to kolik má yard a dostal hned dvě odpovědi. Ty potom cituješ a odpovídáš znovu až 2.února 3.47 když už je debata vedena jiným směrem (tím správným) a to už je to o čem je řeč žes nemusel. Už to chápeš
Jo a četl sis pravidla? Asi ne co
Citování příspěvků
a) Pokud reagujete na poslední příspěvek je zakázáno odpovídat s citací.
b) V případě nutnosti citace již staršího příspěvku, citujte pouze tu část, na kterou reagujete.
Ale on se znovu ptal 31.ledna 12.25 na to kolik má yard a dostal hned dvě odpovědi. Ty potom cituješ a odpovídáš znovu až 2.února 3.47 když už je debata vedena jiným směrem (tím správným) a to už je to o čem je řeč žes nemusel. Už to chápeš

Jo a četl sis pravidla? Asi ne co
Citování příspěvků
a) Pokud reagujete na poslední příspěvek je zakázáno odpovídat s citací.
b) V případě nutnosti citace již staršího příspěvku, citujte pouze tu část, na kterou reagujete.
Venca a Zuzka (Zuzule
)

uz to nechajte tak a uzavrite tuto temu..!!

presne tak,
ved toto je vlákno o HHF 900
ved toto je vlákno o HHF 900

AAProSport.177 Bosile 4-16x50AOEG
hej zajtra idem po h900 do trebišova júúúúú

bol si kupit aj nejake diabolky? maju Exacty a Heavy 4,52...dnes som tam bol
vzduchovka cal.4,5
ne diabolky som tam nekupil ale tu unas JSB 4,5 mm
To sniper666: Tak už ju máš aj ty doma?
Keď ju budeš nastreľovať, mieridlá Tru-Glo by mali byť nastrelené dobre, len puškohľad je dobré nastreľovať najprv na menšiu vzdialenosť.
Ja som najprv skúsil na vzdialenosť 26 metrov(keď som terč zavesil na konár stromu, bolo to toľko) ale najprv som ani netrafil terč. Potom som bol pozrieť stopy v snehu a ukázalo sa, že to lieta nízko pod terč.
Presunul som terč na vdialenosť 17 metrov a musel som výškovo naklikať 120x kým mi to mierilo približne na správnu výšku.
Stranovo som klikal iba 25x, potom to už bolo dobré.
Z piatich výstrelov som mal rozptyl okolo 12-20mm, čo ale už bolo tým, ako nepresne som strieľal.
Chcem si optiku nastreliť na vzdialenosť 20 metrov, pri menšej vzdialenosti by to nemalo robiť veľký rozdiel, no veď uvidím.
Chcem sa spýtať, koľko u vás stojí 500ks krabička JSB Exact ?
Skús pozisťovať, či sa nedá kúpiť aj prešovské strelivo. http://www.diabolky.cz/presov.htm
Vyzerá celkom dobre, ak by bola aj dobrá cena, možno by stálo za to, vyskúšať ho.
Keď ju budeš nastreľovať, mieridlá Tru-Glo by mali byť nastrelené dobre, len puškohľad je dobré nastreľovať najprv na menšiu vzdialenosť.
Ja som najprv skúsil na vzdialenosť 26 metrov(keď som terč zavesil na konár stromu, bolo to toľko) ale najprv som ani netrafil terč. Potom som bol pozrieť stopy v snehu a ukázalo sa, že to lieta nízko pod terč.
Presunul som terč na vdialenosť 17 metrov a musel som výškovo naklikať 120x kým mi to mierilo približne na správnu výšku.
Stranovo som klikal iba 25x, potom to už bolo dobré.
Z piatich výstrelov som mal rozptyl okolo 12-20mm, čo ale už bolo tým, ako nepresne som strieľal.
Chcem si optiku nastreliť na vzdialenosť 20 metrov, pri menšej vzdialenosti by to nemalo robiť veľký rozdiel, no veď uvidím.
Chcem sa spýtať, koľko u vás stojí 500ks krabička JSB Exact ?
Skús pozisťovať, či sa nedá kúpiť aj prešovské strelivo. http://www.diabolky.cz/presov.htm
Vyzerá celkom dobre, ak by bola aj dobrá cena, možno by stálo za to, vyskúšať ho.
- vendous
- Kontaktovat uživatele:
O nastřelování je tady toho spousta napsaného, ale hlavní je na jakou vzdálenost bude dotyčný převážně střílet. Takže na A4 (klidně i větší) si na střed udělej kříž a nastřel si pušku rovnou třeba na 30m (nejčastější vzdálenost).
http://www.youtube.com/watch?v=lLirsAFpsfE
http://www.youtube.com/watch?v=lLirsAFpsfE
Venca a Zuzka (Zuzule
)

No ja som bol nútený dať terč nablízko, lebo som nevedel, ktorým smerov klikať, ked záasah v terči nebol, letelo to mimo a nevedel som kam potom presúvať kríž. Inak jasné, že ked je to na papieri, je jasné ako posúvať.
Inak ... vendous, máš aj ty Hammerli HF900 ?
Potreboval by som poradiť, ak sa dá niečo nastaviť na chode spúšte, pretože pri spúšťaní má najprv asi 1mm mrtvy chod, potom je už odpor a skoro bodový odpal.
Ten mrtvy chod by to chcelo odstrániť... inak musím vždy namačknuť a až potom ozaj spúšťať...
Potom tiež do budúcna neviem, ako to bude po opotrebovaní pružiny a tesnenia. Ak by si vedel o vlákne, kde sa rieši tuning, prispej radou. Dík.
Inak ... vendous, máš aj ty Hammerli HF900 ?
Potreboval by som poradiť, ak sa dá niečo nastaviť na chode spúšte, pretože pri spúšťaní má najprv asi 1mm mrtvy chod, potom je už odpor a skoro bodový odpal.
Ten mrtvy chod by to chcelo odstrániť... inak musím vždy namačknuť a až potom ozaj spúšťať...
Potom tiež do budúcna neviem, ako to bude po opotrebovaní pružiny a tesnenia. Ak by si vedel o vlákne, kde sa rieši tuning, prispej radou. Dík.
ono na taku vzdialenost treba mat urcite vzduchovku nejako podopretu.....na 20 metrov som nastreloval a dost sa mi to vsetko triaslo......je rozdiel nastrelit na stojane a potom niekde vonku sa opriet len tak o strom
mobi2010:
u nas stoja Exact 6,60€ 500ks a Exact Heavy 7,50
mobi2010:
u nas stoja Exact 6,60€ 500ks a Exact Heavy 7,50
vzduchovka cal.4,5