NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Presne tak,tam je smejdovni tesneni.Musi to byt tesneni,protoze protikus je mosazny takze kdyby to bylo kov na kov tak predpokladam minimalni zivotnost.
4 Samson:
Neboj se,ventily z teflonu budou k mani a nebudou drahy.
4 Samson:
Neboj se,ventily z teflonu budou k mani a nebudou drahy.
Re: NORCONIA CO 2 puška QB 78 ráže: 4,5mm (.177)
To čierne je tesnenie a či ti tam unika tlak zistiš tak že ti bude fučať von z hlavne zavri zaver a na koniec hlavne daj slinu, ak je vadne to tesnenie tak sa dosť ťažko vyberá ja som použil na jeho vybranie zapaľovač ale z tým že už som mal vyrobene druhe.
Ruku do ohně bych za to nedal - měl jsem QB rozdělané zatím jen jednou - ale já tam žádné těsnění nemám. Je to vážně "mosaz na mosaz".
Ak neni tak tým zapaľovačom to za 5 sekund zistíš kovu sa nič nestane.
Majo11 dobrý nápad, zapalovač zkusím 

jen je mi divné, že v rozkreslení/manuálu ten o-kroužek není.
Ale vyzkouším oheň

Ale vyzkouším oheň

Neboj,je tam...Je z takovyho polopruhlednyho materialu,kdyz je zasazeny v mosazi tak vypada skoro stejne.U origo ventilu QBcka je i ten kuzel na driku,ale ten fakt netesni.namork1 píše:Ruku do ohně bych za to nedal - měl jsem QB rozdělané zatím jen jednou - ale já tam žádné těsnění nemám. Je to vážně "mosaz na mosaz".
A jeste moje zkusenost s ventilem - po nekolika stech vystrelech se mi zacal prave ten drik udery biciho kladivka posunovat.Tim se zmensilo otevreni ventilu a poklesl vykon.Taky material toho driku neni nic extra,udernik je tvrdy jako prase a casem mi to drik trochu rozklepalo a tim taky zkratilo.Nechci aby to vypadalo ze sem porad jen nutim to svoje,ale zabyval jsem se tim konkretnim ventilem dost dlouho a pak jsem ho vyrobil a funguje lip nez puvodni.Pisu to proto aby jste se s tim netrapily tak jak ja predtim.
To těsnění z poloprůhledného materiálu můžu taky potvrdit. Když jsem měl QBéčko a předělával jsem ho tak tam na 100% bylo. Myslím že těsnění kov na kov by nefungovalo, respektive mohlo by ale muselo by to být všechno o hodně přesněji vyrobeno a v průběhu střelby by se tam nesmělo dostat jediné smítko.
Daystate Wolverine 2
Air Arms ProSport
Slavia 631
Air Arms ProSport
Slavia 631
tak už nevím, i test ohněm (zapalovačem) nepomohl - tzn.žádné těsnění.
Nejde mi to ani vyšroubovat (někde jsem viděl že to snad někdo měl i vyšroubované) - je asi zalisováno???
Fest upnuto do svěráku a přes kůži povolováno.
Nejde mi to ani vyšroubovat (někde jsem viděl že to snad někdo měl i vyšroubované) - je asi zalisováno???
Fest upnuto do svěráku a přes kůži povolováno.
jo, jedná se o díl 408 (QB78) - nebo 150-60 (Crosman 400)
Na dně toho dílu 408 je vidět, že by to mohlo jít rozebrat .... ale nejde mrcha jedna.
Buď nalisováno, zalepeno obrácený závit ....
Na dně toho dílu 408 je vidět, že by to mohlo jít rozebrat .... ale nejde mrcha jedna.
Buď nalisováno, zalepeno obrácený závit ....
Asi si budeš musieť počkať na ventyl od regis 24 alebo ešte skusiť zabrusiť dosadacie plochi brusnou pastou na motorove autoventyli pomocou vrtačky.
jasně že počkám na Regisovy ventily.
Ještě sem dám rozměry toho ventilu, abych neměl něco extra.
Ještě sem dám rozměry toho ventilu, abych neměl něco extra.
- Přílohy
-
- Rozměry_408_150-60.jpg (8.84KiB)Zobrazeno 1134 x
Mikiki ten dřík jde vylisovat,těsnění otočit a nalisovat zpátky.Už to tu jednou bylo. Já to dělal taky a těsní to.
2Pepos:
díky, vyzkouším tedy lis - no, ten tedy vlastně nemám
Tak asi svěrák a trošku citu při vyrážení.
díky, vyzkouším tedy lis - no, ten tedy vlastně nemám

Tak asi svěrák a trošku citu při vyrážení.
Podložit vhodnou trubkou,ne na čelisti svěráku.