Vzduchovky Hatsan
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
okrem merkuria.net
Re: Vzduchovky Hatsan
napriklad vo Zvolene v kamennom obchode. ja som ju tam kupil. teda tu u nas. ale to mas z kosic dost daleko.
a nekupuj toho hatsana.
ha a je to tu.
to co mi vsetci radili ked som ho pred rokom kupil. ja som sa im cudoval ze preco by som ho nemal kupovat.
uz som to tu pisal.
na uvod do vzduchovkoveho sveta je hatsan a hamerli dobra ale casom ked sa zacnes porovnavat v strelbe na terč s ostatnymi tak to nestaci.
dobre dobre no. mali ste pravdu.

a prve co budes musiet urobit pri hatsanovi 105xT je vymena pružiny a tesnenia.
nie pre vacsi vykon, ale preto aby si bobec dostal konzistenciu striel na 20m do 4-centimetrov.
a nekupuj toho hatsana.
ha a je to tu.
to co mi vsetci radili ked som ho pred rokom kupil. ja som sa im cudoval ze preco by som ho nemal kupovat.
uz som to tu pisal.
na uvod do vzduchovkoveho sveta je hatsan a hamerli dobra ale casom ked sa zacnes porovnavat v strelbe na terč s ostatnymi tak to nestaci.
dobre dobre no. mali ste pravdu.

a prve co budes musiet urobit pri hatsanovi 105xT je vymena pružiny a tesnenia.

nie pre vacsi vykon, ale preto aby si bobec dostal konzistenciu striel na 20m do 4-centimetrov.

súčastnosť: Steyr LG 110 HP, Hawke Sidewinder 8-32x56, strelivo JSB.
minulosť: AirArms Pro Sport 4,5. MTC Viper 10x44.
ja chcem len teraz nejaku na uvod potom ked ma to bude bavit tak si kupim nejaku cca 300 eur .!!
no moja skromna rada znie:
ak vyberas medzi hamerli a hatsanom, tak potom jednoznacne Hammerli 900.
hatsan 105xT totiz nema pevnu hlaven a su tam uz spominane problemy s pruzinou a tesnenim.
hamerli sme len vytiahli z krabice nastrelili kuker a strielali. ziadne potiaze. je vykonna a dostatovne ako na uvod pise presna.
ak vyberas medzi hamerli a hatsanom, tak potom jednoznacne Hammerli 900.
hatsan 105xT totiz nema pevnu hlaven a su tam uz spominane problemy s pruzinou a tesnenim.
hamerli sme len vytiahli z krabice nastrelili kuker a strielali. ziadne potiaze. je vykonna a dostatovne ako na uvod pise presna.
-
chlape, ne muzes kupovat vzduchovku made in turecko or made in china!!!
Sniper666: Nekupuj ani hatsan ani hamerli. Hamerli su vlastne cinske vzduchovky, za mesiac sa ti rozpadne. Je tu vlakno aj o hatsanoch aj o hammerli 900combo,staci si to precitat a hned budes vediet na com si. Aj gamo stoji za prd. Vsetky maju len velku reklamu ale kvalita nulova. Vsetky som mal,boli to vyhodene peniaze. Kup jedine nemecku Weihrauch ale nie zlamovacku a to je 300€ a viac,alebo vela ludi chvali AApro-sport,ale neviem kolko stoji,tipujem viac jak 300€.
asi ste si nevsimli ze pisa ze ju chce na zaciatok.
nie rovno na prekonanie rekordu v strelbe na terč.
ako pisete aj ja som mal moznost strielat cely minuly rok z mamerli 900 aj s hatsana 105xT aj s gama CFX.
ani jedna sa nerozpadla.
a triafali do 30m tie vzduchovky postacuju. nehovorim o terčovej strelbe.
na 20m aj naterči dosiahnes slusny vysledok.
samozrejme teraz mam AAPS a je to rozdiel.
no keby som nemal predtym lacnejsiu vzduchovku tak by som vpodstate ani nezacal zo strelbou.
nie rovno na prekonanie rekordu v strelbe na terč.
ako pisete aj ja som mal moznost strielat cely minuly rok z mamerli 900 aj s hatsana 105xT aj s gama CFX.
ani jedna sa nerozpadla.
a triafali do 30m tie vzduchovky postacuju. nehovorim o terčovej strelbe.
na 20m aj naterči dosiahnes slusny vysledok.
samozrejme teraz mam AAPS a je to rozdiel.
no keby som nemal predtym lacnejsiu vzduchovku tak by som vpodstate ani nezacal zo strelbou.
Ivco ja som napisal len svoju skusenost.vela ludi na tie vzduchovky nadava alebo nie su spokojny,ved si tie vlakna precitajte. Mne to pripada tak ako by si mal mercedes a radis druhemu aby si kupil trabanta. AA pro-sport sa neda ani približit k už zmieňovanym vzduchovkam. Bohuzial maja skusenost negativna,presnost katastrofalna,minimalne 10cm rozptyl na 15m. zadarmo drahe-nekupovat. len pre ozaj nenaročnych ludi.
v pohode. ja len ze ja mam dobre skusenosti na to ze su to trabanty, ma spolahlivo doviezli do ciela.
inak toto je hlboko pod 10cm rozptyl. Hammerli 900 na 20m v sede bez opory.
http://i201.photobucket.com/albums/aa30 ... gor20m.jpg

inak toto je hlboko pod 10cm rozptyl. Hammerli 900 na 20m v sede bez opory.
http://i201.photobucket.com/albums/aa30 ... gor20m.jpg
Cenové rozdiely vzduchoviek sú tiež ako u Trabanta a Mercedes, nemôžeš chcieť od vzduchovky za 100 € (h85) zázraky, myslím si, že kvalita Hatsanov je zodpovedajúca cene.
Z nikoho si nestrielam 

- vendous
- Kontaktovat uživatele:
No řekl bych že je lepší hned ze začátku investovat do pořádného železa.
Venca a Zuzka (Zuzule
)

Ivco s tym mercedesom a trabantom som to myslel obrazne. O hatsanovi som pisal aku som mal,bol to aušus-nepodarok a hamerli som mal combo 750 a po vystreleni 50 ran mi po natiahnuti sama vystrelila. Myslel som ze nahoda,ale ked to samo vystrelilo po kazdej druhej rane,tak som ju reklamoval.reklamaciu uznali-takze nekecam,dali mi druhu a ta robila to iste.potom som si precital vlakno o vzduchovkach hamerli a vela ludi pise to iste ako ja, aj ine zavady,tak som pochopil co som kupil.niekto s Brna myslim ze až 3krat menil tu vzduchovku,kvôli tomu ze po natiahnuti sama vystrelila. Akakolvek zbraň ktora sama vystreli by mala byt okamzite zakazana predavat.
Osobně jsem se setkal už s několika obchodů a prodejců vzduchovek kteří Turecké levné vzduchovky ani na sklad neberou! Proč asi???
Ale rádi ti stejní prodejci zase nabídnou kvalitní čínské typy QB za 1000 kč ! 

Hail And Kill !
no tak v piatok pride H 900 jééé som objednal