Snad jsem to pochopil dobre.Nameril jsem 70mm(na 60mm je jeste tenke hrdlo lahve,na 80mm uz ma lahev plny prumer).Te lahve se vubec neboj,hadej jakou ma treba daho11?

Ty keci okolo testovani - jednou je na ni vyrazeno 250bar tak je na to proste testovana.Dival jsem se na ni taky,mozna si ji koupim kdyby mi nevyhovoval pocet vystrelu z te male.Jeste nevim kolik z ni dam,jednak tim stalym ladenim se nedostanu k normalnimu strileni (dneska jsem si aspon nastrelil puskohled,ale je na to docela kosa), druhak jsem to jeste nikdy nemel natlaceny na tech 3000psijelikoz jsem velice vyhodne koupil 2l lahev na 300bar a 200barovym ventilem a 300 mi do toho nikde nedaji...
Tim jsem se dostal k informaci kterou jsem taky sliboval - mam hotovou tlakovku na vojenskym potapecaku,zatim to nemam doma jen po telefonu mi to potvrdil revizak.Lahve prosli bez nejmensich problemu, cenu nemel presne ale kolem 400,-Kc za lahev.Po nedeli se to snad povede dopravit do Pardubic a pak uz si to vyzvednu.Nebyt toho pocasi tak uz jsem to mel doma.