Pošli prosím odkaz na někoho kdo prodává tuto redukci, díky.combak píše:Kamaradi , uz sem jednou nekomu z Vas posilal adresu prodejce na polskem Allegro ktery prodava QB 78 , 79 a jejich dalsi varianty AR 2078 A/B ; AR 2079 A/B . On proda taky redukce ze 79 za cca 200 kc .Kdo chce prispusobit QB 78 na paintbalove lachve staci ji namontovat a je to . Az to nejak vypada tak je treba uriznout tu spodni trubku nejake 6 cm pred ventylem a samozrejme aj pazbu . Nezlolbte se kamaradi ale ty kolinka a hadicky to uz minulosts proto ze to potom vypada jakby to udelali Kutilove z Vecernickove pohadky
NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Re: NORCONIA CO 2 puška QB 78 ráže: 4,5mm (.177)
Taky bych jednu bral 

Samo, že redukce z qb79 by byla nejvhodnější - na začátku úprav jsem se ji snažil sehnat někde venku - marně.
Pro flašky do průměru 53 mm, tj. 9OZ co2 nebo vzduchový do toho průměru.
jak mě psal combak - flaška o průměru 51 mm na QB79 má k hlavni mezeru cca 2 mm.
Já mám flašky 12OZ, průměr 63 mm, takže mám s redukcí z QB79 smůlu
ale jinak směle do toho.
Pro flašky do průměru 53 mm, tj. 9OZ co2 nebo vzduchový do toho průměru.
jak mě psal combak - flaška o průměru 51 mm na QB79 má k hlavni mezeru cca 2 mm.
Já mám flašky 12OZ, průměr 63 mm, takže mám s redukcí z QB79 smůlu

ale jinak směle do toho.
http://david_holub.sweb.cz/
Posilal to me,byl to odkaz na allegro.pl .Je tam par prodejcu ktery posilaji do Cech,ja zkusil koupit puskohled,mam ho nekde na ceste.Koukal jsem po te redukci,ale nenasel jsem ji tam.
Nevim jestli jsem to psal tady nebo jen na webu,ale je to jak pise combak.QB 78 uz bych dneska zrejme nekoupil,koupil bych 79ku.Akorat se mi na ni nelibi ta kratka pazba.Jinak rozhodne 79 ma jen vyhody,pripojis CO2 lahev,vzduchovy system,muzes i 12gr CO2 bombicky.Pripojeni je delany na lahve 5OZ nebo 9OZ (prumer cca 5cm).
Nevim jestli jsem to psal tady nebo jen na webu,ale je to jak pise combak.QB 78 uz bych dneska zrejme nekoupil,koupil bych 79ku.Akorat se mi na ni nelibi ta kratka pazba.Jinak rozhodne 79 ma jen vyhody,pripojis CO2 lahev,vzduchovy system,muzes i 12gr CO2 bombicky.Pripojeni je delany na lahve 5OZ nebo 9OZ (prumer cca 5cm).
Tú redukciu z allegro.pl na QB 78... Presný odkaz má niekto? Dík.
Umarex CPSport .177
Crosman 2250XT AirSource .22, Nikko Stirling 3-9x40 AO Mountmaster
Picasso 1,6 HDi - ex, momentálne corolla 1,6 Valvematic
:-)
Crosman 2250XT AirSource .22, Nikko Stirling 3-9x40 AO Mountmaster
Picasso 1,6 HDi - ex, momentálne corolla 1,6 Valvematic
:-)
A nechtěl by sem někdo pár těch 79 přitáhnout? Zájemců by bylo určitě dost 

Tyto redukce neni predmetem aukce tak to tam nenajdete . Prodejcy kteri maji servis to prodaji po tel dochode.Toky píše:Tú redukciu z allegro.pl na QB 78... Presný odkaz má niekto? Dík.
AR2079B PCP 4,50 + Simalux 6-24x50 , AT 44W10 5,50 + Nikko Stirling 4-12 x 42
Urcite by to slo,problem je ze jakmile budes snaha o nejakou hromadnou objednavku tak to neklapne.Ja jsem ochotny s tim pomoci,samozrejme ze nejdriv musi zajemce poslat penize...Komunikoval jsem s prodejcem ktery QB79 posle do Cech za cca 90EUR (cca 2400,-Kc).Je k tomu i nejaky prislusenstvi - myslim ze nejaky puskohled,88gr bombicka CO2 a redukce na ni.Ma to v cal .177 i .22. Koupil jsem pres allegro puskohled, ted cekam az dojde.Podle toho se pak da nejak predpokladat ze podobny dodaci termin budou mit i ostatni prodejci.maverik píše:A nechtěl by sem někdo pár těch 79 přitáhnout? Zájemců by bylo určitě dost
mám nějaký qb79 .177 na cestě, kdyby někdo chtěl
http://david_holub.sweb.cz/
Tak to nějak spočítej a hoď sem cenu. Nebo sz.
Tak po dnesnim odpoledni mam snad hotovo...

Rekapitulace:
QB 78 DeLuxe cal .177,Walther 6x42(na ceste je nový puškohled), prestaveno na vzduch (paintball mini air system,ASA adapter-pripojeno primo do zasobniku),cinska kopie Harris(montaz na RIS listu),pazba polotovar buk pro TAU od fa. Klinsky,stavitelna hlinikova botka "made by regis24", stavitelna licnice od stejneho "vyrobce", povrchova uprava teakovy olej a vceli vosk.
Dekuju vsem co mi pomohli radou,hlavne ohledne povrchove upravy pazby.
Tahle fotka je udelana ted vecer mobilem pri umelym osvetleni,pokud bude zitra trochu slusny pocasi tak udelam fotky venku a fotakem.

Rekapitulace:
QB 78 DeLuxe cal .177,Walther 6x42(na ceste je nový puškohled), prestaveno na vzduch (paintball mini air system,ASA adapter-pripojeno primo do zasobniku),cinska kopie Harris(montaz na RIS listu),pazba polotovar buk pro TAU od fa. Klinsky,stavitelna hlinikova botka "made by regis24", stavitelna licnice od stejneho "vyrobce", povrchova uprava teakovy olej a vceli vosk.
Dekuju vsem co mi pomohli radou,hlavne ohledne povrchove upravy pazby.
Tahle fotka je udelana ted vecer mobilem pri umelym osvetleni,pokud bude zitra trochu slusny pocasi tak udelam fotky venku a fotakem.
Ahoj,
vím že se to tady určitě už hodněkrát řešilo (pomocí "Hledat" jsem toho moc (vlastně nic pořádného nenašel) ale nenapsal by mi někdo jak rozebrat QB-78 rozeberu jí do té části, že mi zůstanou "dvě trubky" u sebe i se spouští. Ale jak dál ? našel jsem pár obrázků rozebraných (rozuměj skládací shémata breakdown.pdf jsem viděl četl, ale moc obrázků tam není, končím tam co končí obrázky v příručce) ale nic o podrobném rozebírání. Rád bych jí trochu upravil, naleštil a tak, ale nejde to když jí ani nerozeberu.
Když sem někdo hodí pár moudrých vět, nebo obrázků, budu mu neskutečně vděčen.
Díky V.
vím že se to tady určitě už hodněkrát řešilo (pomocí "Hledat" jsem toho moc (vlastně nic pořádného nenašel) ale nenapsal by mi někdo jak rozebrat QB-78 rozeberu jí do té části, že mi zůstanou "dvě trubky" u sebe i se spouští. Ale jak dál ? našel jsem pár obrázků rozebraných (rozuměj skládací shémata breakdown.pdf jsem viděl četl, ale moc obrázků tam není, končím tam co končí obrázky v příručce) ale nic o podrobném rozebírání. Rád bych jí trochu upravil, naleštil a tak, ale nejde to když jí ani nerozeberu.
Díky V.
Strana 3 uprostřed, Kubajzzův příspěvek z obrázky, podle toho to určitě rozebereš.
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
no dvě trubky, to je závěr a zásobník oddělíš tak, že povolíš spoušť(asi už máš) ten zadní šroubek, a pak otevřeš závěr a pod ním je křížovej šroubek, jestli ho nevidíš tak tam pravděpodobně v cestě máš ještě hlaveňvojtam píše:Ahoj,
Díky V.

Norconia QB 78 .177 + Walther 6x42
Vostok IŽ 38
Vostok IŽ 38
alebo na youtube daj hladat qb78 tech force a pozri si
celu seriu nazornych ukazok montaz,uprava na pcp,demontaz
zvysenie vykonu,proste vsetko a kvalitne od jedneho autora
celu seriu nazornych ukazok montaz,uprava na pcp,demontaz
zvysenie vykonu,proste vsetko a kvalitne od jedneho autora
Spielberg Brno , Alfa 661 , Colt 1911 A1 airsoft Bell - naozaj dokonalá replika za málo €. :-)