Pazby na dlouhe zbrane (vzduchovky)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ta Delta ji sluší! 

AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
Re: Pazby na dlouhe zbrane (vzduchovky)
Pěkný to máš, to do tý lícnice úplně zapadneš 

- Josef Krtička
No musím se přidat s gratulací, je to hezký, lepenice tomu dá zajímavej vzhled- to mi připomíná, ještě pořád neprozradíš, kde jsi k ní přišel? Myslím k materiálu. A nebo je to součást vojenskýho tajemství?
pepe
Může prozradit jenom jméno, hodnost a číslo. 

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Nekdo tu o par stranek driv psal ze koupil u Klinskeho kus lepenice za 700,-Kc.Jestli vam teda jde o lepenici.Jestli vam jde jen o tuhle lepenici tak to musi napsat autor sam...
Potvrdzujem. Lepenica mi od pana Klinskeho dnes dorazila. 700 Kč. Zajtra brusim a vrtam 

Grand Power K100 9mm
TOZ 35 .22LR
IŽ-35/Walther .22LR
Haenel SUHL 150 laminated, pilar bedding, Harris 6-9
Steyr LP 10
S.P.A. P10, 5,5mm
TOZ 35 .22LR
IŽ-35/Walther .22LR
Haenel SUHL 150 laminated, pilar bedding, Harris 6-9
Steyr LP 10
S.P.A. P10, 5,5mm
Takže pažba zase o kousek pokročila, nakonec jsem se rozhodl udělat hlaveň rovnou na pevno, ta objímka
navíc fixuje čelo předpažbí, doteď se ty horní části daly od sebe jakoby "odtahovat", teď je to na fest, nahoře jsem udělal plošky a zapustil matky M4. První část povrchovky je skoro hotová, několikrát olej Balsin (ten prostřední odstín), pak na to ještě přijde vrchní vrstva vosku co doporučoval Apevia, odzkoušel jsem tenhle způsob na odřezcích a je to jednoduchý a výsledek supr. Nějaký doplněný fotky: http://zipep.rajce.idnes.cz/vyroba_pazby_CZ200s/
navíc fixuje čelo předpažbí, doteď se ty horní části daly od sebe jakoby "odtahovat", teď je to na fest, nahoře jsem udělal plošky a zapustil matky M4. První část povrchovky je skoro hotová, několikrát olej Balsin (ten prostřední odstín), pak na to ještě přijde vrchní vrstva vosku co doporučoval Apevia, odzkoušel jsem tenhle způsob na odřezcích a je to jednoduchý a výsledek supr. Nějaký doplněný fotky: http://zipep.rajce.idnes.cz/vyroba_pazby_CZ200s/
Ja jsem pouzil teakovy olej na drevo (tusim je to primarne urceny pro zahradni nabytek) a na to prirodni vceli vosk rozpusteny v tech. benzinu.To jsem nanesl za tepla a potom setrel a rozlostil hadrem.Vysledek se mi moc libi,na dotek je citit krasne prirodni drevo,je to hladky je detska prdelka a v neposledni rade to naproste krasne voni 

Zizep: Ta pažba je super. S tím zádlabem na harrisky si děláš zbytečný starosti. Já měl stejnej adaptér
Nechal jsem ho v předpažbí 200S vyndal jsem jen ten spodní ořech a do nový pažby zapustil jen matku. Dokonce v tvrdým dřevě by ti ten adaptér držel i sám o sobě, kdybys tam vrtnul díru a říznul závit.

Zavit do dřeva možná finguje ale nejni to profesionální. Krásná práce Zipep, řemeslo má zlaté dno, ty máš zlatou pažbu 

to silencer: původně tam mělo být oko se samořezným závitem do dřeva, ale protože tam není moc velká síla materiálu (asi 8-10mm) a možná by se mohlo očko i vytrhnout, což by mi moc nevadilo, ale asi by se poškodilo předpažbí
a to by mi vadilo hódně, tak jsem ten adaptér jenom uvítal, zas tak moc práce to nebylo
v porovnání se zbytkem pažby
akorát jsem použil ten plochý typ bez rádiusu, o dost líp se usazoval.
Jinak dík, finiš už se blíží, maximálně do konce týdne by měla být komplet hotová, tak už jsem z toho taky vyklepanej.
a to by mi vadilo hódně, tak jsem ten adaptér jenom uvítal, zas tak moc práce to nebylo

akorát jsem použil ten plochý typ bez rádiusu, o dost líp se usazoval.
Jinak dík, finiš už se blíží, maximálně do konce týdne by měla být komplet hotová, tak už jsem z toho taky vyklepanej.

2Zipep
Tak tohle je naprosto nejlepší pažba na CZ200, kterou jsem viděl. Má jen jednu drobnou vadu - že není z ořechu. Ale i tak, tahle CZ200 nemá konkurenci.
Tak tohle je naprosto nejlepší pažba na CZ200, kterou jsem viděl. Má jen jednu drobnou vadu - že není z ořechu. Ale i tak, tahle CZ200 nemá konkurenci.
je to ořech, viz. někde na předchozí nebo předpředchozí
stránce

to:Zipep
No pěkně si za to vzal, když to vidím, tak si řikám, že jsem měl ještě chvíli počkat, abych měl co kopírovat. Protože počasí mi dnes překazilo akci kvůli který jsem měl doma docela zle, jel jsem se aspoň uklidnit (uklidit) do dílny. Tady: http://leteckaposta.cz/478361949 je výsledek. Šounim to teda průběžně už asi rok, ale už se to blíží k závěru. Fotka je telefonem pod zářivkou a ještě z blbýho úhlu, ale něco na ní snad vidět je. Lícnice už je s povrchovkou, mořidlo a včelí vosk. Do pažby asi ještě říznu, pořád to nějak neni ono.
Ten držák hlavně je tvůj výtvor, nebo jsi to někde koupil? Takovej by se mi taky líbil, mooc.
No pěkně si za to vzal, když to vidím, tak si řikám, že jsem měl ještě chvíli počkat, abych měl co kopírovat. Protože počasí mi dnes překazilo akci kvůli který jsem měl doma docela zle, jel jsem se aspoň uklidnit (uklidit) do dílny. Tady: http://leteckaposta.cz/478361949 je výsledek. Šounim to teda průběžně už asi rok, ale už se to blíží k závěru. Fotka je telefonem pod zářivkou a ještě z blbýho úhlu, ale něco na ní snad vidět je. Lícnice už je s povrchovkou, mořidlo a včelí vosk. Do pažby asi ještě říznu, pořád to nějak neni ono.
Ten držák hlavně je tvůj výtvor, nebo jsi to někde koupil? Takovej by se mi taky líbil, mooc.
Mno držák
, teď se asi strojaři a lidi co umí obrábět chytnou za vlasy, ale držák hlavně je z horní části montážního kroužku puškohledu, trochu ořezaný a opilovaný, uvnitř "pokličky" je kovovým epoxidem vlepená taktéž na míru upravená část původní objímky, zbylé prostory vyplněné hustším kovovým epoxidem, celé obroušené, vyhlazené, stříknuté plničem a černým autolakem
celej díl je na míru spasovanej na zapuštěný matice v předpažbí, mimochodem podobným způsobem jsem udělal i libelu, z přebytečnýho kroužku, vodováhy za 30Kč a koleček ocelové trubičky + zase kovový epoxid a povrch plnič + černý autolak (modelář se nezapře
).
Jinak to máš pěkný, takový masivní, já nakonec stavitelnou lícnici odpískal, protože se mi to nelíbilo napohled, asi to není ten nejlepší důvod, ale zase jsem se pokusil to říznout načisto aby mi seděla i bez různých stavitelností.

Jinak to máš pěkný, takový masivní, já nakonec stavitelnou lícnici odpískal, protože se mi to nelíbilo napohled, asi to není ten nejlepší důvod, ale zase jsem se pokusil to říznout načisto aby mi seděla i bez různých stavitelností.