4 daho11:
Zapomel jsi link,ale uz vim kde mas fotky
http://david_holub.sweb.cz/QB78_PCP/zatka/zatka.jpg
Ta s tesnenim tam nejspis nepujde,neslo by totiz otacet vickem zasobniku.To uz se kdyztak domluvime pres SZ.
4 schumafuk:
Nevim jak hodne bude po tom zkraceni zasobniku potreba ASA adapter zapustit do pazby,ale moc s tim nepocitej.Pazba je vepredu uz hodne stihla,rucne to bude slozity a pracny.Snad mozna by to zvladnul truhlar na frezce.Ale zkraceni pazby se neboj,teda aspon funkcne tam ta spicka neni potreba.
Ja se s tim delam pro to,ze mi je ta origo pazba mala.
Jinak jak se tu parkrat zminovalo QB 79 tak z allegro.pl je par prodejcu ktery posilaji bez problemu i do Cech,cena i s postovnym se pohybuje kolem 90,-EUR = 2400,-Kc.A jelikoz ja porad chci cal .22 tak doufam ze do leta se premluvim k tomu abych si tam jedno koupil.
EDIT:
Zapomel jsem - ja nevim jestli je prave dobry ten odfuk,sice setris tesneni na lahvi kdyz ji vyndavas (ale ja ji nechci odpojovat) jenze pri zavreni vypustit tlak ze zbrane a bude se tam dostavat vzdusna vlhkost.Ted se snazim prijit na to kde mi podchazi tlak,a uz to zrejme vim.Bude to nejspis tesneni ventilu - ne ten velky o-krouzek ktery utesnuje valec v zasobniku,ale tesneni na tycce ventilu.Zkusil jsem tam jeden o-krouzek co jsem mel doma,tesni dobre,ale jelikoz nema ten uplne spravny rozmer tak mi to s tim nestrili...
Takze otazka - resil uz nekdo toto tesneni?