Oni ti bulteríéři vyloženě potřebují rozuřit že ? ono jim nehrabe jen tak samo od sebe ??? , filla (to není bulík prosím pěkně, která denně "uběhne 3 x 250 metrů s páníčkem ( víc na ni nemá čas ale má "fillu le brasil" ) ona pak občas třeba zdrhne - a chce si hrát že.
Jen na okraj, dodnes když se občas pohybuju po sidlišti Háje kde k této srandě došlo, a náhodou onen majitel jde po cestě tak se mi omlouvá že ji nezvládal. Tedy popravdě řekl mně to 2 krát filla skončila v útulku dal ji z domu - nezkrotil ji. A mezi námi na chodníku jsem pánem já ne pes. JÁ.
Psa momentálně nemám ( bydlím v paneláku - a nebudu psa tejrat tím že mu dám jen těch 3 x 250 metrů špacíru ) gáučáka nechci. Psů jsem měl několikero nemám s nimi problém veškerej žádnej. Ta filla šla ma to 3líté dítko.
2 Samson máte domobranu to je dobře ne. Asi jste ji potřebovali, proti nepřispůsobivým spoluobčanům. A to nechodíš ozbrojen

Prápuvodně jsme tu radil co u sebe nosit když se nekdo bojí že ho pes sežere. Pistole je pro běžného uživatele na prd.

Mačeta tak pro krokodýla Dundee

Pepřák no ... chci vidět ženskou která bude chodit furt s větrem v zádech aby si to nefoukla do protivětru.

Co2 pistolu se zásobníke

Dopručuju elektickej paralyzer. Hodí se nejen na psisko bez páníčka - ale třeba i na sobní ochranu proti uchylákům
Toť rada má soukromá z vlastní zkušenosti. Za xxx let.