Vzduchovk??sk? sraz Velk? Mezi????
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Rozhodně nemám nic proti Kubajzovi,ba naopak. Ať si srazy dělá třeba v prosinci.Ale když fučí vítr,teplota kolem 3st. A navíc popadává snížek,tak to mít nemusím.To podle mě nemá už nic společného s pohodou střelby.
A lámat to přes koleno jenom aby si pár nadšenců co přijedou zastřílelo než se všichni rozklepou jak ratlíci,včetně mě, to opravdu raději počkám do jara.Však uvidíte/uvidíme jak dopadne Váš sraz v PB.Asi jste otužilejší.
Tak ať Vám to vyjde nejen počasí.
A lámat to přes koleno jenom aby si pár nadšenců co přijedou zastřílelo než se všichni rozklepou jak ratlíci,včetně mě, to opravdu raději počkám do jara.Však uvidíte/uvidíme jak dopadne Váš sraz v PB.Asi jste otužilejší.
Tak ať Vám to vyjde nejen počasí.
- pem
- Kontaktovat uživatele:
Co jsem viděl předpověď počasí na příští a následující týden, tak ta je vcelku lichotivá. Po neděli od středy má být opět kolem 20 stupňů. Kdyby to vydrželo i ten poslední týden v říjnu, stálo by za to ten poslední sraz v tomto roce ve Velkém Meziříčí, nebo možná i v Třebíči, udělat. Pokud se oteplí, tak sníh sleze a ikdyby bylo kolem 15 stupňů, pořád bych v tom problém neviděl.
Co na to organizátoři - Pavel 54 + Grinch?
Co na to organizátoři - Pavel 54 + Grinch?
Mno kdyz to dobre pujde tak by se tam mohl zastrelovat Falcon 
Ja jsem pro:) sice uz mam mladou z DE tady ale snad bych se mohl na jeden vikend vymluvit:)

Ja jsem pro:) sice uz mam mladou z DE tady ale snad bych se mohl na jeden vikend vymluvit:)
Kurzy GTac.cz - Dynamic Precision Rifle - http://www.GTac.cz
Oznámení
Dnem 18.10.2009 byl ukončen provoz na střelnici ve Velmezu. Vzhledem k tomu,že počasí se nehodlá umoudřit /teplota ve Velmezu nepřekročila 8-10st./ Jsem nucen ukončit i naše setkání a s tím i spojené střílení a další veselé atrakce. Doufám,že všichni pochopíte. Těším se zase na další setkání v příštím roce a slibuji že začneme dříve v některém jarním měsíci.
Aby jsme těch setkání uskutečnili co možná nejvíce. Pro ty nadšence co hodlají střílet i v tomto chladném počasí, pořádá Kubajz setkání ještě v listopadu v Panenských Břežanech.
Díky za pochopení Pavel 54
Aby jsme těch setkání uskutečnili co možná nejvíce. Pro ty nadšence co hodlají střílet i v tomto chladném počasí, pořádá Kubajz setkání ještě v listopadu v Panenských Břežanech.
Díky za pochopení Pavel 54
srazu se dockame to problem nebude, ztm je uz stejny problem jako u tebe - pocasi. ale do jara mam dodelany byt takze casu bude
navic sem zjistil ze muzu picat krasne celou zimu - v praci mam podzemni 50m strelnici do 3000J coz se s vetrovkou vlezu krasne:) takze mam aspon cas natrenovat 

Kdo si chce jít s námi jenom tak zastřílet, tak ať napíše do threadu o vzduchových akcích. Tento rok chodíme každý týden už od konce ledna, většinou tam je okolo 5-10 lidí.
Když je zima, tak se prostě víc oblečeme.
My si na počasí nehrajem.
Když je zima, tak se prostě víc oblečeme.
My si na počasí nehrajem.

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
tak uz jsem konecne zastrilel falcona a uz neni kde?:)
kurnik tak aspon je cas na natrenovani do jara:)
Nove fotky na www.grinch.cz
kurnik tak aspon je cas na natrenovani do jara:)
Nove fotky na www.grinch.cz
zzzzzzz,
ahoj všichi, tak už pěkně spinkáme.
Na jednom ze setkani někdo hovořil o možnosti tělocvičny.
Pokud by to přicházelo do úvahy, rád s tím pomohu.
V začátcích mého brožovaného života jsem byl aktivní
v jedné střelecké škole mládeže a během zimy tréniky
probíhaly v tělocvičně, tak si to ještě trochu z oganizování
pamatuji.
Zelenáč
ahoj všichi, tak už pěkně spinkáme.
Na jednom ze setkani někdo hovořil o možnosti tělocvičny.
Pokud by to přicházelo do úvahy, rád s tím pomohu.
V začátcích mého brožovaného života jsem byl aktivní
v jedné střelecké škole mládeže a během zimy tréniky
probíhaly v tělocvičně, tak si to ještě trochu z oganizování
pamatuji.
Zelenáč
Re: Vzduchovkářský sraz Velké Meziříčí
Všem účastníkům střeleckých akcí na střelnici ve Velmezu i všem ostatním přeji touto cestou krásné vánoce a mnoho vhodných dárků. Ať jiš na CO2 nebo na vzduch. Těšíme se na jaro kdy zase tyto dárečky budeme mít možnost provětrat.
Šťastné a veselé přeje Pavel54
Šťastné a veselé přeje Pavel54
Re: Vzduchovkářský sraz Velké Meziříčí
zzzzzzzzzzz uaaa.....
Ahoj všichni. Tak hezké prožití zbytků vánoc a všechno nejlepší do toho Nového roku.
Tak aspon používám olejíček, občas prásknu z okna do starého balonu až poskočí.
Tak všechno nejlepší a at nám to na jaře zas jde.
Zelenáč uufff aach z zzzzzzzzzzzz.
Ahoj všichni. Tak hezké prožití zbytků vánoc a všechno nejlepší do toho Nového roku.
Tak aspon používám olejíček, občas prásknu z okna do starého balonu až poskočí.
Tak všechno nejlepší a at nám to na jaře zas jde.
Zelenáč uufff aach z zzzzzzzzzzzz.