Příspěvekod Smazaný uživatel 111 » 17 pro 2009 22:41
Ede : jak řikáš je to dlouhé AK , snad nebudu litovat že jsem do toho koupil náboje Extra za 14 .....zítra se uvidíí
Nové to stojí 30k ale tahle je jetá za půlku .....je to Rumunská verze Dragunova(PSL) tak že ráže je 7,62x54R , každý kus který se od ni dá oddělit je sčíslován včetne optiky a 5ks zásobníkú.
Terč trefíš, má to rádo lehčí třely, námojnice drtí na sračku )
Pro zábavu supr, jen mám pocit že si fanda kliky tak tě to omrzí
Pokud by bylo neco třeba písni, malinko sem sa v tem hrabal a studoval
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Dnes jsem ho byl zkusit.Velice slušná energie,ale vůbec a ani trochu nastavený mikrometrický hledí .Dost mne to zaskočilo (To kdysi s Holek 22lr jsem nic neřešil) Až jsem se po prvním bubnu leknul-1 díra v kruzích .Na terči vel.A4 jsem se poté dostal na střed až když jsem přenášel z pravého dolního růžku papíru.Takže příště minišroubováčky s sebou.
Bluesman: Gratuluji, budeš spokojenej. Já ho mám v nerezu. S hledím máš recht, já měl první zážitky taky hrozný. Na 25 m v 50/20 terči vše mimo (vedle jedničky) na desátý hodině. Půl krabičky nábojů trvalo než jsem je srovnal k obrazu svému. Ale teď max. spokojenost. Když mam den, zvládnu soustřel do šesti cm/25m.
Měl jsem ho také, nejdříve v 6" a pak ve 4". Každopádně jsou to dobré zbraně, slušně zpracované. Neměl jsem s nimi žádný problém. Tenhle Ruger tě nezklame. Toho dlouhého jsem prodal bráchovi, moc s nim nestřílí, vlastně skoro vůbec:), tak si ho asi odkoupím nazpátek...tenhle Ruger je vlastně takovej můj zatoulanej synek a já jsem jeho pravej taťka
Bohužel pěkná fotka je tak 50% na foťáku, zbytek jsou ruce a cit majitele pro "utvoření" situace fotky - pozadí, nasvícení atd... nevidim důvod proč by nemohl udělat hezký fotky. Viděl jsem fotky z kompaktu, že by jste sedli na zadek.
To je stejný, jako když řeknete, že někdo nenastřílí, pokud nemá pistoli za 50 tis