CZ200S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
No přestože CZ200S mám a taky ve vlastní úpravě, tak bych nebyl tak nekritický. Je super na ladění a na customizaci. Tím že je konstrukčně jednoduchá a relativně levná si člověk může dovolit si s ní hrát.
Ale když vezmu že stojí okolo 10tis. s dvoudílnou v podstatě juniorskou pažbou, plastovými doplňky, bez QF, bez regulátoru, bez nabíječe a s relativně malou kartuší, tak to zase tak výhodné není. Naladění z výroby je taky dost hazard a bez chrona to poštelovat nejde. Navíc štelovat to bez regulátoru je celkem dřina. Vezměte si za kolik prodává pan Kolebač AA S410, která většinu těch výše uvedených nedostaků nemá a možná budete mít jasno.
Ale zbraň je to fajn a podívejte se jak s ní Joska střílí FT. Neviděl jsem alespoň v ČR hezčí pušky než 200ky - právě kvůli tomu tuningu. O tom to právě je, nemít něco z krámu, nepřijít k hotovýmu.
Ale když vezmu že stojí okolo 10tis. s dvoudílnou v podstatě juniorskou pažbou, plastovými doplňky, bez QF, bez regulátoru, bez nabíječe a s relativně malou kartuší, tak to zase tak výhodné není. Naladění z výroby je taky dost hazard a bez chrona to poštelovat nejde. Navíc štelovat to bez regulátoru je celkem dřina. Vezměte si za kolik prodává pan Kolebač AA S410, která většinu těch výše uvedených nedostaků nemá a možná budete mít jasno.
Ale zbraň je to fajn a podívejte se jak s ní Joska střílí FT. Neviděl jsem alespoň v ČR hezčí pušky než 200ky - právě kvůli tomu tuningu. O tom to právě je, nemít něco z krámu, nepřijít k hotovýmu.
Re: CZ200S
Ja ji koupil v zari a bez quicfillu
to me docela stve ze ho nemam,no budu ho muset dokoupit.
To napousteni bez nej je hruza.Jinak pazbu mam jednodilnou lepenou v cerveny barve docela mi pasne.
Klicka uz neni plastova,asi bych to typ na hlinik?ci dural?nevim.Zkusim ji vylestit a uvidim.....

To napousteni bez nej je hruza.Jinak pazbu mam jednodilnou lepenou v cerveny barve docela mi pasne.
Klicka uz neni plastova,asi bych to typ na hlinik?ci dural?nevim.Zkusim ji vylestit a uvidim.....
177
22
25
22
25
Samozřejmě 24000 Kč. A proč ne? Když teda odečtu náhradní tubus za 2400Kč a pouzdro 600Kč ,Tak jsem na 21000 a to nemám žádnou dvojnožku a puškohled mám za 2300Kč. Jak jsem už napsal,jsem velice spokojen. Dokonce už trefuji ty pověstné kostky cukru na 50m čemuš jsem na jaře taky nechtěl věřit.
Dělá se zespod na pažbu uchycení pro dvojnožku už v základu???(taková ta kolejnice).
Nebo se to musí dát do pažby dofrézovat????Objímka hlavně je pořád plastová,nebo jde sehnat i kov???
Pokud budu přehazovat dvojdílnou pažbu za jednodílnou přímo od výrobce,bude stačit koupit jen pažbu,nebo se budou muset kupovat jiné šroubky,jiná objímka, atd...????
Díky
Nebo se to musí dát do pažby dofrézovat????Objímka hlavně je pořád plastová,nebo jde sehnat i kov???
Pokud budu přehazovat dvojdílnou pažbu za jednodílnou přímo od výrobce,bude stačit koupit jen pažbu,nebo se budou muset kupovat jiné šroubky,jiná objímka, atd...????
Díky
Pokud vím, tak se přípravek na dvojnožku do pažby nedělá.Objímka je stále plastová,ale dá se sehnat kovová,viz. několik stránek zpátky. A pažbu Ti CZ Brod neprodá.
ale proda, kdyz se vi jak na to:)
ale uprimne nech si nedke udela pazbu podle sebe - vyjde te pomalu stejne a navic to bude aspon odpovidajici kvalita a nebude to degradovat pusku!
ale uprimne nech si nedke udela pazbu podle sebe - vyjde te pomalu stejne a navic to bude aspon odpovidajici kvalita a nebude to degradovat pusku!
Kurzy GTac.cz - Dynamic Precision Rifle - http://www.GTac.cz
Ta cena přes 20tis. se všema fičurkama je reál. Zvlášť když si vezmeš že třeba já jsem to dělal v dobách kdy i Alexxxus nad 200kou slintal. To stál nabíječ s náhradním bubínkem skoro 4tis. a harrisky 3,5
Pak si vezmi doplňky - spoušť, klička, objímka hlavně, kompík - celkem asi 2 500,- dřevo na pažbu 1000,-, botka na pažbu 1000,- výroba pažby desítky hodin práce, povrchovka Klisnký 1200,- regulátor, QF, hadice. Radši nemluvit. Kdybych ty prachy měl teď pohromadě, tak do 200ky rozhodně nepůjdu. V tom základu je opravdu neschopná konkurence.
Kilvak: Kolejnici má myslím pažba CZ200T jinak je ale myslím nanic, líp uděláš, když tam na pevno dáš očko na který pověsíš harrisky.
Jinak zkušenosti s CZUB - na zvracení, nulová podpora, nulová ochota, všechno trvá výsledek žádný.

Kilvak: Kolejnici má myslím pažba CZ200T jinak je ale myslím nanic, líp uděláš, když tam na pevno dáš očko na který pověsíš harrisky.
Jinak zkušenosti s CZUB - na zvracení, nulová podpora, nulová ochota, všechno trvá výsledek žádný.
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
No že bych slintal to až tak ne, skutečně jsem slintal jen jednou. V Militari v Polsku když jsem ve vitríně videl EVo. A 200S mam doma stále ( sice uz asi tak 9kus co mne bytem prošel ale je tu ).
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Chci se zeptat,mam koupit tento zasobnik http://shop.czub.cz/objects/1074984780.html
nebo je jeste nejaky lepsi,vymakanejsi??
Ja vim nekde to tu asi bude, mozna sem to i cetl,ale uz to nechci projizdet znovu diky.
nebo je jeste nejaky lepsi,vymakanejsi??
Ja vim nekde to tu asi bude, mozna sem to i cetl,ale uz to nechci projizdet znovu diky.
177
22
25
22
25
to Piku: jiný lepší neseženeš, jsou tu jen jiné alternativy, u kterých ale musíš zásobníkem otáčet ručně (Josef1000, Troj nebo pásek od CZUB)
FX Maverick compact .22
AirMaks Katran C .22
AirMaks Katran C .22
No já měl všechny možné varianty, ale ten od AA opravdu nemá chybu. Vystřílel jsem z něho už 5000 diabol a neměnil jsem ani gumičku.
Tak do nej asi pujdu,nemate jeho vysku??Na strankach sem to nenasel kvuli optice,abych ho tam dostal.
177
22
25
22
25
rozměr nemám, ale tady tomáš v detailu http://aoveselp.rajce.idnes.cz/CZ_200S/#P1010994.JPG . myslím, že by ses mohl vejít i s nízkou montáží 

FX Maverick compact .22
AirMaks Katran C .22
AirMaks Katran C .22
Neposílej jí do Opletalky!!! Tam ti řeknou,že e shop není jejich:-))) a tam stojí cca 1700Kč!!!BVS je solidnější...