Pazby na dlouhe zbrane (vzduchovky)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- igi_79
- Kontaktovat uživatele:
2 Grinch: vzduchova kartus sa opiera priamo o pazbu??? nevidim ani bocny srob, ktory drzi pazbu - znamena to ze cela pazba je prichytena len pomocou zavitovej tyce skrz rukovet? co na to stabilita zbrane pri vystrele?
mozno je to len zly uhol pohladu, ale sirka toho predpazbia je obrovska v porovnani s celkovymi proporciami pazby - to by uz bolo aj na benchrest prilis... kolko to teraz vazi (bez bipodu) ????
mozno je to len zly uhol pohladu, ale sirka toho predpazbia je obrovska v porovnani s celkovymi proporciami pazby - to by uz bolo aj na benchrest prilis... kolko to teraz vazi (bez bipodu) ????
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pazby na dlouhe zbrane (vzduchovky)
Podle známe šíře základny bipodu Harris který je 40mm bych řekl že pažba bude buď 40mm nebo 45mm široká ( mezi námi širší lepenice se sehnat dá ale je to obstrukce jak cip ). Což je dost pro jedince s dětskou ručkou - mně to bude vyhovovat tutově.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků

Všetkým prajem pekný deň
IZ-22 uprava, Haenel 49a, Slavia 630, Lov 21, Zoraki HP-01 Ultra, Umarex 850 + Nikko Mountmaster 4-12x50AO
IZ-22 uprava, Haenel 49a, Slavia 630, Lov 21, Zoraki HP-01 Ultra, Umarex 850 + Nikko Mountmaster 4-12x50AO
ad upevneni:
-system zasobniku je primo na tesno, s minimalni vuli zadlaban do pazby, je tam napevno dotazen, protoze diky QF se nebude muset vubec povolovat a tim eliminujes jeho vliv na vystrel...vubec se zde nepohybuje a jeho vaha spociva pouze na pazbe...
- co se tyce upevneni zeleza...to je chyceno za spodni sroub a sroub v rucce - ciste teoreticky, na strelbu dojde rada ted, by to melo stacit..bocni sroub je nutny pouze u dvoudilne pazby protoze ta je paskvil! pokud ale to bude mit nejaky neduhy (plovouci hlaven ci dokonce absence toho bocniho sroubu) neni problem to na koleni ihned dodelat - ale proc vrtat diru navic kdyz treba nebude vubec potreba???
- k sirce predpazbi... to je presne na mou ruku, sire je jak pise Alexxx doopravdy kol tech 4-4,8cm , krasne se mi drzi, je toi stabilni a vahu to ma hezkou, i kdyz zatim nevazeno...
nic nestrilim zavodne takze jsem sel spise na svuj pocit z uchopu a na vzhled a to si myslim ze se povedlo maximalne ... drzi se mi jedna basen (ted mluvim o 200ce
a vaha mi vyhovuje...
co se tyce uprav:
- jeste je potreba odzkouset licnici na jiny puskohled, puvodne to bylo na NS 10-50x60 Diamonda ale ten pujde na Ancu 1907 rep a na vetrarnu je zu pripraveny DT 6-24x42 tak uvidime jak mi sedne...
- a jeste klicka bude take lestena aby to sedlo dohromady ...
pak uz jen uprava QF a nastaveni regulatoru a hajdy na zkouseni:)
-system zasobniku je primo na tesno, s minimalni vuli zadlaban do pazby, je tam napevno dotazen, protoze diky QF se nebude muset vubec povolovat a tim eliminujes jeho vliv na vystrel...vubec se zde nepohybuje a jeho vaha spociva pouze na pazbe...
- co se tyce upevneni zeleza...to je chyceno za spodni sroub a sroub v rucce - ciste teoreticky, na strelbu dojde rada ted, by to melo stacit..bocni sroub je nutny pouze u dvoudilne pazby protoze ta je paskvil! pokud ale to bude mit nejaky neduhy (plovouci hlaven ci dokonce absence toho bocniho sroubu) neni problem to na koleni ihned dodelat - ale proc vrtat diru navic kdyz treba nebude vubec potreba???

- k sirce predpazbi... to je presne na mou ruku, sire je jak pise Alexxx doopravdy kol tech 4-4,8cm , krasne se mi drzi, je toi stabilni a vahu to ma hezkou, i kdyz zatim nevazeno...
nic nestrilim zavodne takze jsem sel spise na svuj pocit z uchopu a na vzhled a to si myslim ze se povedlo maximalne ... drzi se mi jedna basen (ted mluvim o 200ce

co se tyce uprav:
- jeste je potreba odzkouset licnici na jiny puskohled, puvodne to bylo na NS 10-50x60 Diamonda ale ten pujde na Ancu 1907 rep a na vetrarnu je zu pripraveny DT 6-24x42 tak uvidime jak mi sedne...
- a jeste klicka bude take lestena aby to sedlo dohromady ...
pak uz jen uprava QF a nastaveni regulatoru a hajdy na zkouseni:)
Kurzy GTac.cz - Dynamic Precision Rifle - http://www.GTac.cz
zkoušel už někdo z vás pažbu z hliníku ? nebo z jiného materiálu než dřeva?
V zime by bol z tým hliníkom problem.
Tady máš pár benchrestovej kousků z hliníku, i na větrovku. http://www.br50.com/BR50/Mailand_Weltme ... 00001.html
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
některý kousky celkem ujdou ,ale většina se mi vůbec nelíbí-přeci jen dřevo má něco do sebe.
- pem
- Kontaktovat uživatele:
Před nedávnem jsem napsal:
"Je třeba poznamenat, že design pažby, její tvar, dřevo, opracování, atd. se velmi výrazně podílí na celkovém vzhledu zbraně. Většinou nelze na první pohled rozeznat původní zbraň od té s novou pažbou.
Pažba dělá hodně moc, tedy pokud se povede."
Vzkaz pro Greinche - předchozí věty stonásobně platí pro tvoji pažbu - N Á D H E R A
"Je třeba poznamenat, že design pažby, její tvar, dřevo, opracování, atd. se velmi výrazně podílí na celkovém vzhledu zbraně. Většinou nelze na první pohled rozeznat původní zbraň od té s novou pažbou.
Pažba dělá hodně moc, tedy pokud se povede."
Vzkaz pro Greinche - předchozí věty stonásobně platí pro tvoji pažbu - N Á D H E R A
Dekuji,
velmi potesi
velmi potesi
Taky přispěju se svoji trochou do mlýna. Nemám se sice čím moc chlubit, lučík je na ní zatím provizorní, ale zase mi výborně sedne. Materiál jsou dva bukové prahy, slepené k sobě (nemám známého truhláře, který by mi poskytl kus fošny). Povrchová úprava: moření, teakový olej, fermež napouštěcí a včelí vosk.
http://photo.uloziste.com/?fotka=7e2122 ... bfc&size=0
http://photo.uloziste.com/?fotka=7e2122 ... bfc&size=0
Grinch: Je to fakt pěkná práce, ale s odstupem přidám jednu malou kritiku - jaký je smysl toho útvaru na spodní straně vzadu? Čím víc na tu pažbu koukám, tím víc mi tam nesedí, takovej hrbolek navíc
Ale jinak je to fakt machrovina. Dokázal by ten tvůj kamarád vyfréznout jen ten zádlab, když už má tuhle zkušenost?

No reknu to takhle, rikal ze uz do toho nikdy nepujde:)
200ka je takovy nevdecny pazmekt - kamos je spise pres kov - drevo udelal jen jako vyzvu a pro kamarada co mooc prosil a stale nutil nakresy:)
jinak co se tyce toho pazmektu ...pro me je pohodlny na uchopeni, resp pokud strilis s oporou v leze krasne si tim levou rukou zapres pazbu do ramene , to za prve a za druhe super prostrileni ve stoji - levou ruku ohnes v lokti a chytnes ji ten pazmektek, takze ti cela pazba spociva na lokti a je to pro me daleko stabilnejsi nez klasika za predpazbi, nehlede ze je to pevne zapreny a drzi se to super
200ka je takovy nevdecny pazmekt - kamos je spise pres kov - drevo udelal jen jako vyzvu a pro kamarada co mooc prosil a stale nutil nakresy:)
jinak co se tyce toho pazmektu ...pro me je pohodlny na uchopeni, resp pokud strilis s oporou v leze krasne si tim levou rukou zapres pazbu do ramene , to za prve a za druhe super prostrileni ve stoji - levou ruku ohnes v lokti a chytnes ji ten pazmektek, takze ti cela pazba spociva na lokti a je to pro me daleko stabilnejsi nez klasika za predpazbi, nehlede ze je to pevne zapreny a drzi se to super
Pazby na dlouhe zbrane (vzduchovky)
prosim vas,kde si mozem dat vygravirovat pazbu na vzduchovku.co som pozeral na google,ziadna slava.dakujem na odpovede.