Když to HW má tak šerednej styl pažby ( Bavorský styl MonteCarlo ), regulátor OK to je plus jako prase - nevěřil jsem Kubajzovi do té doby než jsme poprvé provětral EVo, zasobníky + 1 OK . Ale když mně se ta puška nelíbí

. Manometr zepředu kartuše při plnění se koukat do hlavně. U AA zajimávé udělátko - QF v pušce má mikrofiltr ( žádnej bordel z láhve se do pušky nedostane ) ( Cože se stalo u několika pušek - naposled tuším Daysate Marlin ) Ale i u AA bych uvítal místo odspoda manometr z BOKU. Osobně se mi líbí a hlavně daleko líp drží jakékoliv AA pro lepší "pistolový" ůchop pažby. Lepší sklon alespoň pro mne. Výhoda nízké montáže

jak pro koho

na mojí konstituci je 11mm výška oka tak akorát.
Z jiného soudku.
Zkusil jsem u jedné AAS410 kroutit s hlavní jestli se změní nástřel ... Změnil na 30 metrů cca 15mm čím to že by někde byl úmyslně zakopaný pes ? Zatím co jsem hned kuchnul druhou pušku a to byla HW100T a nevěřil jsem 85 mm na 30 metrů, když
bych kroutil hlavní po
1nom stupni a dal
idealních 360 ran tak vysekam do kartonu pěknou díru o průměru 15cm na vzdálenost 50 metrů S AAS410 by ten samej pokus udělal 25mm dírku. Ale faktem je že potom u obou by mně to chodilo "jednou dírkou". Mluvím o idální střelbě bezvětří nejakej ten benchrest stolek a dokonalá konzistence , u AAS410 asi něco z říše snů. Asi to samé zkusím s EVo třeba naklikám +10 MOA. Ale třeba je to další konstrukční plus u pušek s vůní kadidla ...
brát jako plus revolverový mechanizmus z doby Samuela Colta to nevím myslím že na spolehlivost dojela firma Arminius ( pokud se nepletu to je vlastně Weihrauch ) Jejich časování bylo "divné"
Tímto neříkám že je HW špatná vzduchna chraň bůh. Jen se mi nelíbí ale třeba kdybych tenkrát v Polsku koupil místo AAS410 ... HW100T ( němeli ) Tak ybch dneska bušil za HW a AA haněl. Ale
Kdyby tady neplatí už v Polsku v Militarii jsem se zamiloval do
AA EV2 mkII.
Já prostě budu kopat za AirArms Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků