Jen o vzduchovkach
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
chtel bych si poridit pro rekreacni strileni vzduchovku do ceny asi 2500kc.uvazuji o Hatsanu 90 nebo Hammerli 750 force.mate nekdo zkusenosti?co koupit?dik 

Díky že si mě opraviltomcat píše:jak neposielaju?
"If you live outside the UK you can order this product for courier delivery."
cize posielaju... je to tam obrovskymi cervenymi pismenami.

Samson: náš ústav, se mými ústy co nejsrdečněji omlouvá za toto politováníhodné nedopatření, ke kterému dochází maximálně třikrát do měsíce.

Edit: estli to byl ze včerejšího večera jenom tenhle jeden kopanec, tak to sem z toho vyváznul eště dobře

AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
renovace
helejte pánové, já sem si založil vlákno ale že by někdo poradil to ne:P tak dám sem vodkaz, kdyžtak mrkněte a poraďte
díky
http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?p=143006#143006

http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?p=143006#143006
Celý sortiment vzduchovek a větrovek Air Arms na www.euroshooting.eu.
Gamo CFX-Weihrauch 3-9-40,Weihrauch Hw 100 S-Falcon Merlin 4,5-18-56,AA S400 MTC Viper 10-40.
nechci zakládat nové vlákno tak to napíšu sem... prosím znalce o radu jak odstranit co možná nejšetrněji a nejefektivněji drobné škrábance z dřevěné pažby ocením jakoukoliv radu, protože jsem si dnes svojí blbostí odřel pažbu na svojí nové Norice quick
nejradši bych si nafackoval..

CZ 200S GREEN + Valiant 10x44SF FBR
CZ ZKM452 6mm FL
Slavia 631 mod.77 + dioptr AERON
-JSB-
CZ ZKM452 6mm FL
-JSB-
to se mi právě až takhle řešit nechce jedná se o místo asi 10x20mm, nevíte jak hluboko bývá dřevo namořené? kdybych to přejel třeba lehce smirkem zrnitosti 800-1000 neprobrousím se na světlé dřevo? nejsem truhlář tak promiňte ty otázky....
CZ 200S GREEN + Valiant 10x44SF FBR
CZ ZKM452 6mm FL
-JSB-
CZ ZKM452 6mm FL
-JSB-
- Daystate Merlyn
Norica
Jen se pokusím přihodit názor na Noricu, pořizoval cca 2 měsíce dozadu vzduchovku a prošlo mi rukama dost pušek přes Gamo, Hatsan, ..... a Norica mi přiěla taková nejpoctivější. Mám Dream Huntera a spokojenost jen mi příjde, že je trochu težší do předu na hlaveň, ale jinak samé klady..už jsem viděl i návod na dovážení tak uvidím časem. A i síla se mi líbí a to mám zatím slabší pružinu. Hledal jsem i zde na foru nějaké info ohledně Noric a moc jsem nenašel tak snad nás bude časem víc...Petanus píše:Jak jsou hluboké ty škrábance????
A jak jsi spokojen s Norikou? Původně jsem si ji chtěl koupit než jsem pořídil HW57.
Naposledy upravil(a) speaker dne 02 lis 2009 22:00, celkem upraveno 1 x.
Norica Dream Hunter
Barska Optika Plinker-22 IR 4x32
Barska Optika Plinker-22 IR 4x32