Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Tých nekolik let bolo u mojej rok a polSidewinder píše:Zas tak hrozne to neni .. bude trvat minimalne nekolik let, nez to tesneni odejde a bude potrebovat vymenu .. za tu dobu u lamacky uz bude nekolikata pruzina a tesneni pistuPB píše:tak pane troji slysel jste, tesneni ODCHAZI a ne ze ne a neni to jedna pani povidala, jak by jste byl dozajista rad! ale pokud chcete muzete si jich do foroty poridit treba plny ranec. ne vazne vetrovka je nejpresnejsi vzduchova zbran- bez diskusi. ale ja radsi kvalitni pistovou slavku. a vubec komu by se chtelo futr vypoustet vzduch ze zasobniku, kdyz nebudu zrovna strilet a jeste znicim tesneni
Ďakujem ti veľmi pekne za tip, skúsim staviť aj ja na ten olej. Inak nejak mi vyšlo z tvojho príspevku, že vazelínu do vzduchovky vôbec neodporúčaš. Je to tak?troj píše:no musis vycistit samozrejme to co je v pracovni plose-takze musis hlavne perfektne vycistit valec-protoze az budes montovat pist tak bys veskery mazadla tim tesnenim stahl presne tam kde byt nesmi!!vnitrek pistu a pruzinu muzes nechat mastnou ale ne spinavou s nanosem vazeliny!!ja bych ti doporucil perfektne vycistit i pist a tesne pred montazi namaznout pouze kluzne plochy pistu nejakym hodne kvalitnim mazadlem..me se napr osvedcil pro mazani veskerych ploch plne synteticky motocyklovy 2T olej (ktery leju do motorky:)dieselingu totiz nepodleha a jeho mazaci vlastnosti jsou vice nez dokonale