Zdravím větrovkáře!
Před nedávnem jsem si pořídil Hatsan 90 a čím víc jsem pročítal toto fórum,tím hůř mi střílela!

Když byla nová,tak to celkem šlo.Soustřel byl do 1,5cm na 25m,ale zhruba po 1500 ranách už byl docela problém to dostat do 6cm! No,žádná veliká zábava.Tak abych si trošku užil,dal jsem na vaše rady,navštívil prodejnu CZUB v Brodě a pořídil si tu CZ200 FS Colour.Hned mi padla do oka!

To je jiný kafe!Nevěřil jsem,že je možné na 25m rozstřílet střed terče o průměru 1cm.To se mi s Hatsanem opravdu nemohlo stát!

První dojem z ní byl dobrý,jen se mi zdálo,že je nějaká kratší,ale to,jak se později ukázalo,je jen na zvyku.Píše se tady,že z výroby vychází v nastavení od 13 do 15J.Já ji koupil s nástřelným listem a naměřenýma hodnotama s JSB diabolkou 15,6J a od 190 do 120bar vystřílím asi 60 ran.Buď se za tu dobu polepšili a nebo jsem měl prostě jen štěstí

Velký nešvar je vkládání diabolek.To na moje silnějsí prsty byl někdy i nadlidský výkon,dostat ji do žlábku správným směrem.To jsem vyřešil otočmým zásobníkem od AA - a bylo po problému.Jsem s ní spokojen,myslím,že to byla dobrá volba.Rád bych se taky někdy zúčastnil nějakého toho srazu a okouknul i nějaké jiné větrovky

Na ukázku pár fotek z reálu...