2troy: Je to opravdu tak??troj píše:dětská hračka..co2 píše:Zdravím ,neví někdo nějaké bližší info.? Dík
http://www.gunshop.cz/eshop/product_inf ... ts_id=1428

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
2troy: Je to opravdu tak??troj píše:dětská hračka..co2 píše:Zdravím ,neví někdo nějaké bližší info.? Dík
http://www.gunshop.cz/eshop/product_inf ... ts_id=1428
osobni zkusenosti nemam,predavam dal to co jsem se dozvedel na zahranicnich forech a testech..ale myslim ze staci se podivat na parametry-ustovou rychlost atd. a myslim ze ti to dojde i bez ciziho nazoru..pro dite ktery chce byt jako old shatterhand je to dobry ale za 10 tisic..Lork píše:2troy: Je to opravdu tak??troj píše:dětská hračka..co2 píše:Zdravím ,neví někdo nějaké bližší info.? Dík
http://www.gunshop.cz/eshop/product_inf ... ts_id=1428Jaké s tím máš zkušenosti?Co to umí a proč je to hračka?Kolik střel vystřelíš na Ty 2 barrely CO2??
Jo máš pravdu, ta cena je hrozná......troj píše:osobni zkusenosti nemam,predavam dal to co jsem se dozvedel na zahranicnich forech a testech..ale myslim ze staci se podivat na parametry-ustovou rychlost atd. a myslim ze ti to dojde i bez ciziho nazoru..pro dite ktery chce byt jako old shatterhand je to dobry ale za 10 tisic..Lork píše:2troy: Je to opravdu tak??troj píše: dětská hračka..Jaké s tím máš zkušenosti?Co to umí a proč je to hračka?Kolik střel vystřelíš na Ty 2 barrely CO2??
![]()
jo-a z vlastni zkusenosti jsem naprosto alergickej na pazby ktery se nedaji drzet v ruce-viz tato..
Vyklepávání kulatinou, na které je navlečena bužírka, zvláště je-li hlaveň ucpána v délce 7 cm nedoporučuji. Toto už je práce pro puškaře. Broky tam uhutníš a už si s tím neporadí ani zbrojíř...golfkiller píše:Ahoj potřebuju poradit, získal jsem vzduchovku Haenel modell 49a. Za prvé jestli někdo neví kde se dá sehnat zásobník a za druhé ,je ucpaná hlaveň broky ,je to totiž menší ráže asi 4,40mm a předchozí majitel tam nacpal klasický broky. Čím by jsem mohl hlaveň uvolnit, je zacpaná asi na 7 cm ze své celé délky. Něčím nahřát nebo nevím ,poraďte jestli s tím máte někdo zkušenosti prosím
jsem presvedcen ze o dieseling jde!stalo se mi to u vsech plnohodnotnych (16J) vzduchovek co jsem kdy mel..vsechny totiz meli nakonzervovany vnitrek nejakym mazadlem a pokud jsi zkousel naprazdno vystrelit ve tme tak uvidis ze z hlavne vyslehne i plamenZbrano píše:Zdravím, stal som sa majitelom novej Slavie 634A chcel by som sa spýtat (hlavne PB):
V manuály sa píše, že treba pred prvým použitím odstrániť olej v hlavni a vo vzduchovom valci niekoľkými výstrelmi naprázdno. Tak som strelil 3x naprázdno, dalo to (hlavne prvý krát) poriadnu šlehu a trochu smradu. Pozrel som sa do vývrtu a čosi tam bolo, teda som hlaveň prečistil handričkou a vyskúšal streliť diabolku. Asi 1 min po výstrele vychádzal z hlavne slabučký, ale viditeľný pramienok dymu. Teda sa chcem spýtať či je to normálne alebo ide o dieseling? Ak o dieseling, čo s tým?
je to ale znacna "prasecina" .. musel bys pouzit letlampu takze se rozluc s cernenim na hlavni..spis se porozhlidni po nejakej silnej ziravine ktera nereaguje se zelezem ale reaguje znacne silne s olovem..to je z prirucky od mcgyveragolfkiller píše:to si právě taky myslím, zkusil jsem to lechce mosazným drátem ale ani prd tak mně napadlo nějak tu hlaveň nahřát v místech kde je to ucpané a vytěrákem to proštouchnout
Čo tak použiť osvedčenú metódu vyťahováku - do cca 4mm mosadznej tyčky vyvŕtaj v osi otvor a zapájkuj tam urezaný vrut - a zavŕtať a vytiahnúť a zavŕtať a vytiahnúť... predovkári by vedeli rozprávať....golfkiller píše:Ahoj potřebuju poradit, získal jsem vzduchovku Haenel modell 49a. Za prvé jestli někdo neví kde se dá sehnat zásobník a za druhé ,je ucpaná hlaveň broky ,je to totiž menší ráže asi 4,40mm a předchozí majitel tam nacpal klasický broky. Čím by jsem mohl hlaveň uvolnit, je zacpaná asi na 7 cm ze své celé délky. Něčím nahřát nebo nevím ,poraďte jestli s tím máte někdo zkušenosti prosím