Mal? odst?elova?ka
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
To Safik: Koukal jsem, ze bude zavod presunut na strelnici v Prachaticich .. bylo by mozne sem hodit GPS souradnice?
Jinak pro vsechny strelce MaO:
Zde jsou propozice dalsiho zavodu Male odstrelovacky- tentokrat v sobotu 19.9. v Praze!!
Posilejte prihlasky!
Jinak pro vsechny strelce MaO:
Zde jsou propozice dalsiho zavodu Male odstrelovacky- tentokrat v sobotu 19.9. v Praze!!
Posilejte prihlasky!
Zde souřadnice GPS střelnice v Prachaticích
49°1'18.32"N; 13°59'26.24"E
Jste všichni srdečně zváni.
Protože se MaO dostává do popředí zájmu střelců a šest závodů za rok je prý málo.
Začínáme spolupracovat s SSAŠ Prachatice. Výsledkem toho je předběžně dohodnutá
společná liga pro rok 2010. Která se bude skládat s osmi závodů střídavě pořádaných v Č.B. a Prachaticích. Pro vítěze celoroční ligy mají být zajištěny velice atraktivní ceny, od štědrého sponzora. Více informací a samozřejmě i pěkný střelecký zážitek, můžete získat na samotném závodě 20.9. v Prachaticích.
49°1'18.32"N; 13°59'26.24"E
Jste všichni srdečně zváni.
Protože se MaO dostává do popředí zájmu střelců a šest závodů za rok je prý málo.
Začínáme spolupracovat s SSAŠ Prachatice. Výsledkem toho je předběžně dohodnutá
společná liga pro rok 2010. Která se bude skládat s osmi závodů střídavě pořádaných v Č.B. a Prachaticích. Pro vítěze celoroční ligy mají být zajištěny velice atraktivní ceny, od štědrého sponzora. Více informací a samozřejmě i pěkný střelecký zážitek, můžete získat na samotném závodě 20.9. v Prachaticích.
Sportovec: to budeme těžko dobývat přední posty, když se na nás valí elita. Ale jsme samozřejmě rádi , že přijedete. Bude to další příležitost k výměně názorů a získání zkušeností.
Možná, že nastal ten správný čas popřemýšlet o možnosti vyhlášení jednoho závodu v příští sezoně 2010. Jako MČR ve střelbě z Malé odstřelovačky.
Každý region ať si střílí svou ligu, ale jeden závod udělat něco extra.
Ptám se především zakladatelů této střelecké disciplíny, ale i všech ostatních.
Jaký na to máte názor?
Možná, že nastal ten správný čas popřemýšlet o možnosti vyhlášení jednoho závodu v příští sezoně 2010. Jako MČR ve střelbě z Malé odstřelovačky.
Každý region ať si střílí svou ligu, ale jeden závod udělat něco extra.
Ptám se především zakladatelů této střelecké disciplíny, ale i všech ostatních.
Jaký na to máte názor?
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Něco specielně pro pana Harpa
: Kolečka jsem v neděli s 1913 nevyfotil ale toto níže ano.
- stříleno shora dolu a zleva doprava
- PCP Daystate AirWolf cal. 177
- Exact Heavy
- Harris, leh, ruka
- NS Diamond 10-50x60
- bezvětří - budova 30 m
Škoda, chyběl jeden klik UP
http://www.mojefotky.cz/fotoalba/fotoal ... _id=392600
Tímto připomínám sobotní Mao, tentokrát v Práglu. Prosím o včasné přihlášení dle propozic na Swdr. stránkách www.strelectvi.info

- stříleno shora dolu a zleva doprava
- PCP Daystate AirWolf cal. 177
- Exact Heavy
- Harris, leh, ruka
- NS Diamond 10-50x60
- bezvětří - budova 30 m
Škoda, chyběl jeden klik UP

http://www.mojefotky.cz/fotoalba/fotoal ... _id=392600
Tímto připomínám sobotní Mao, tentokrát v Práglu. Prosím o včasné přihlášení dle propozic na Swdr. stránkách www.strelectvi.info
-
- Odborník na zbraně
Na Střeleckým portálu k prodeji dost dobrá anča 2013 s bohatým příslušenstvím - teda polovinu na MaO nepoužijete, ale ta flinta sama o sobě vypadá dost dobře. 42t. není málo, ale kanón je to fakt pěknej.
Tome klídek, už jsem v životě ledacos viděl a ňáký kolečka mě nerozhoděj. Moh by se zas vylosovat pro změnu tácek...
Už zas dlouuuuho nebyl.... Střelba na výsledek před závodem je sviňa, ať se daří nebo ne. Psychika potom úpí jak muezín na minaretu....

Tome klídek, už jsem v životě ledacos viděl a ňáký kolečka mě nerozhoděj. Moh by se zas vylosovat pro změnu tácek...

- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
PRed zavodama se dycinky vyroji spousta informaci, kdo co trefuje pri treninku - a k nim se hned navaze X reakci, ktere se nas snazi presvedcit o tom, ze s ostatnima to nic nedela, ze jim je to uplne fuk¨.. atd..
Uz jsme tu slyseli asi 1000+1 pohadek od Sportovce, jak dava petkrat zasebou horni radu kolecek zestoje .. Petr Brezsky zase, jak jsem se dovedel, dal v treninku uz 30x zasebou stovku na "Rukojmi" - ovsem terc si tiskne na A4 .. a tak dale ..
Tak kdyz uz je to takovy zvyk, tak ja se taky pridam..
Puska se mi vratila od kouzelnika a dnes jsem na strelnici neveril svym ocim. Studena rana doprava nahoru a pak 4 rany do diry 12mm. Dalsich 5 ran uz do diry 10mm a pak jsem strilel klasicky BenchRest - a hned prvni rada zacala ctyrmi X. Zkusil jsem na tech 25 terciku tri serie naboju .. prvnich deset ran bylo serii 177 od H.Tesare, jen za 98b, jelikoz dvakrat zauradoval vitr .. ale z tech zbylych osmi desitek bylo 6X! Dalsich deset jsem dal svou osvedcenou serii 363 - a ackoli tam byly ciste X jen tri, devitka nebyla zadna. No a poslednich pet ran bylo zbytkem serie 221, ktera tak dobre nechodi, coz se projevilo na terci - 9, 8, X, 9, X
Celkovy vysledek tedy neni nijak zazracny, ale pocit z nej mam velmi dobry. A tento pocit mi potvrdily i dva posledni soustrely peti ran, ktere jsem si dal serii 363 vlevo nahoru do vyplnovaci casti terce.. 8mm a 10mm.
No teste se.
Terc prikladam, ale slabsim povaham jej nemohu doporucit ke shlednuti:
http://strelectvi.info/soukr/br.jpg
Uz jsme tu slyseli asi 1000+1 pohadek od Sportovce, jak dava petkrat zasebou horni radu kolecek zestoje .. Petr Brezsky zase, jak jsem se dovedel, dal v treninku uz 30x zasebou stovku na "Rukojmi" - ovsem terc si tiskne na A4 .. a tak dale ..
Tak kdyz uz je to takovy zvyk, tak ja se taky pridam..
Puska se mi vratila od kouzelnika a dnes jsem na strelnici neveril svym ocim. Studena rana doprava nahoru a pak 4 rany do diry 12mm. Dalsich 5 ran uz do diry 10mm a pak jsem strilel klasicky BenchRest - a hned prvni rada zacala ctyrmi X. Zkusil jsem na tech 25 terciku tri serie naboju .. prvnich deset ran bylo serii 177 od H.Tesare, jen za 98b, jelikoz dvakrat zauradoval vitr .. ale z tech zbylych osmi desitek bylo 6X! Dalsich deset jsem dal svou osvedcenou serii 363 - a ackoli tam byly ciste X jen tri, devitka nebyla zadna. No a poslednich pet ran bylo zbytkem serie 221, ktera tak dobre nechodi, coz se projevilo na terci - 9, 8, X, 9, X
Celkovy vysledek tedy neni nijak zazracny, ale pocit z nej mam velmi dobry. A tento pocit mi potvrdily i dva posledni soustrely peti ran, ktere jsem si dal serii 363 vlevo nahoru do vyplnovaci casti terce.. 8mm a 10mm.
No teste se.
Terc prikladam, ale slabsim povaham jej nemohu doporucit ke shlednuti:
http://strelectvi.info/soukr/br.jpg
- rimfireBR
- Kontaktovat uživatele:
čau, pro vyznavače jednoranejch malorajd a MaO by možná byla zajímavá i tato : http://eshop.strelecky-portal.cz/bazar. ... 58&id=6831