NO A JE TO TADY!!! PRVN? EVANIX V ?R....
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
V tom případě by se mohli ND dostat k těm kteří se ozvali a potřebují to řešit, nemyslíš??
Náhradní díly nejsou problém - dodání do 14 dní. Bylo mi ale od výrobce vysvětleno, že zatím nikdo ND nepožadoval - že se tam prostě bez nějakého neodborného zásahu nic nepodrbe. Celkem bych tomu i věřil, protože je to fakt ne vyrobené, ale vykované. Jinak cena je cca stejná jako ND od AA (o něco lacinější).[/quote]
Ohledně problémů s Evanixem jsem se ozval 12.8 , zatím žádná reakce , psal jsem ji Alešovi , ten mě odkázal na Tebe. Kde se stala chyba???
Navíc je to problém jednoznačně způsobený chybou výrobce, i když je celkem snadno odstranitelný výměnou za jiný díl, nevím kam se obrátit. Když si projedu tohle forum kousek zpět, byli tu jaksi trochu jiné sliby........
Ohledně problémů s Evanixem jsem se ozval 12.8 , zatím žádná reakce , psal jsem ji Alešovi , ten mě odkázal na Tebe. Kde se stala chyba???
Navíc je to problém jednoznačně způsobený chybou výrobce, i když je celkem snadno odstranitelný výměnou za jiný díl, nevím kam se obrátit. Když si projedu tohle forum kousek zpět, byli tu jaksi trochu jiné sliby........
Aeron + Aeron1
Gratulujem. (k výslovnosti)
RipleyAR5S,GP,STEYR5x,FX6x,HW1002x,GunpowerSS,MARCH3x,S&B,Swarowsky,Noname3x....
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Já stale čekám na tu jednu pušku z Kyjova kurňa nemám adresu nemám telefon nemám nic takže nevím kdo i ji má. Krucinál komunikujte ted se mnou ND mám doma ( kartuši tedy neposlali )
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
.....
s TDR AR6 vystríleno 1500ks diabol.22 a zatim žadný problém,a že to lítá..jak už bylo uvedeno, nekteré kousky jsou opracované dobře,jiné zřejmě hůř..
AR6
Normalne ako je zvykom u revolverov. Tlakom pracovneho plynu, v tomto pripade vzduchu. Vzduch ide zozadu do valca.
Daystate GP, Anschutz 9003, Ripley AR5s, Drulov DU-10, HW97K, HW100TK+LW, UMAREX 850 Hunter, Evanix Blizzard S10 rear bolt, Evanix AR6 a k tomu 4 kila skla. Ardesa Evolution v dreve - kurniksopa, ved ja som vlastne zberatel :-)
Re: AR6
ale asi to musi byt dobre utesnene ze nie su uniky vzduchu okolo valca
bola by mozna fotka?
bola by mozna fotka?
Re: .....
2 Lukáš: to jsou všechno empirické informace.Lukáš píše:s TDR AR6 vystríleno 1500ks diabol.22 a zatim žadný problém,a že to lítá..jak už bylo uvedeno, nekteré kousky jsou opracované dobře,jiné zřejmě hůř..
Můžeš dodat nástřely, tlaky v kartuši před střelbou a po, konzistenci, počet ran na naplnění, nějaké měření z chrona.
Zajímá mne každá konkrétní větrovice od Evanixu. Oni snad dva kusy neudělají stejné. Hoď mi to klidně na SZ, pokud to tady nechceš romazávat.

Kdo se ptá, nebloudí.
Re: AR6
hmm to musi bejt pak teda ale hodne dobre utesneny + ten zasobnik se musi asi supr presne otacet aby byl presne naproti hlavne .pri sebemensi nepresnosti pri takovym tlaku co tu diabolku zene pres zasobnik by se ta diabolka asi dost zdeformovala kdyby o neco zavadila...mzprx píše:Normalne ako je zvykom u revolverov. Tlakom pracovneho plynu, v tomto pripade vzduchu. Vzduch ide zozadu do valca.
muzes to trosku vic popsat nebo sem hodit nejake foto?
AR6
tu mas odkaz na pomerne podrobne video:
Toho satanistu si nevsimaj, sleduj len AR6
To, co ta zaujima, je priblizne v strede toho videa. Je tam vidno, ze poloha zasobniku voci hlavni je vyriesena pomocou gulicky na pruzine a poloha komory tak isto.
Toho satanistu si nevsimaj, sleduj len AR6

To, co ta zaujima, je priblizne v strede toho videa. Je tam vidno, ze poloha zasobniku voci hlavni je vyriesena pomocou gulicky na pruzine a poloha komory tak isto.
Daystate GP, Anschutz 9003, Ripley AR5s, Drulov DU-10, HW97K, HW100TK+LW, UMAREX 850 Hunter, Evanix Blizzard S10 rear bolt, Evanix AR6 a k tomu 4 kila skla. Ardesa Evolution v dreve - kurniksopa, ved ja som vlastne zberatel :-)
Tam se diabolky do hlavně nezasouvají.gandik píše:jak je vubec u te ar6 vyresene zasouvani diabolek do hlavne ? nejak si to u toho revolveroveho systemu neumim predstavit...
jinak myslim dobra volba,taky bych zvolil ar6.
Je to vyřešené poměrně kuriózně. Diabolka se do válce strká zepředu, stejně jako u perkusních revolverů. Při výstřelu pak stlačený vzduch pak přichází za komoru a vytlačí diabolku přes mezeru mezi válcem a hlavní až ven.
Problémem je, že vzduch jde přes dvě mezery (mezi tělem a zadní částí zásobníku a mezi přední částí zásobníku a hlavní), které nikdy nemůžou být dokonale utěsněné, jinak by se zásobník neotáčel. Při výstřelu za vlhkého počasí jsem si při výstřelu všiml docela výrazného úniku vzduchu těmi mezerami.
Na druhou stranu je ten systém jednoduchý a umožňuje provoz v SA-DA režimu.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.