nastrilel jsem si vetrovku na 30 m a vsechno dobre,kupodivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
madbugie píše:si skus zazmurit lave oko a zistis ze to trosku taha aj svaly a kožu na pravom oku..
jo jo,je to horor a celkem me to stvekesi píše:Ahoj, včera sme zjistili že ta moje má stejný problém, ať se dívá kterýmkoli okem, prst vždycky "uskočí" -> dívá-li se pravým okem, "uskočí" doleva a obráceně. Dívá-li se levým okem, prst "uskočí" doprava.![]()
Zkoušeli sme se oba dívat do optiky oběma očima, ale to mě prosím prozraď jak to děláš, protože to je horor. [img]http://kesi1n.sweb.cz/Smajlíci/Negativní/20.gif[/img]
ale cital,neboj,jenom jsem psal,ze je to zatim horor,na pasce uz se pracuje,at ziji jednooci banditimadbugie píše:halucinogeeeeeeeeeeeeeen ty si tusim necital predosly prispevok s fotkami... !!! (to ako do toho puskohladu skulis alebo co ???)
do puškohladu za vždy pozerá iba jedným okom !!! a druhé sa bud zažmúri alebo sa nechá otvorené ale je potrebné si dat strelecké okuliare, celenku, siltovku s krytkou na oko...
alebo inac zober nejake stare slnecne okuliare, oko ktorym mieris vyber to sklicko, plast (rozbit, vytlacit, znicit) cize zostane diera druhe sklicko prelep ciernou alebo bielou lepiacou paskou alebo zalakuj proste zatmav aby nebolo cez neho vidiet, no a mozes ist strielat...
a pritom zostavaju obe oci otvorene (proste vyzeras ako pirat s paskou cez oko s tym ze jedno oko zostava otvorene, ale nic nevidi...)