H?mmerli Hunter Force 900 Combo
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Alexxxus: když už je ta libra dole tak co tohle s vůní Anglie
: http://www.airgunbuyer.com/Showproducts ... r%20Rifles -> http://www.airgunbuyer.com/makeBig.asp?ID=2807&pic=0
Pardon za OT.
Billy.Igl: http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t=6886

Pardon za OT.
Billy.Igl: http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t=6886
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
no ak sa podari tak s hatsanom a hammerli v RS budeme aj my s bráchom.
Billy.Igl: ake porovnanie mas na mysli?
ja chodim strielat s bráchom Chrúst - hammerli 900
a ja Hatsan 105x T.
v podstate porovnavat zacneme az teraz, lebo az teraz mam v hatsanovi tesnenie ako treba lebo z predaja v nom prisla 1mm medzera a strielal asi 7J.
co ja viem?
aj ked je to torpedo striela presne. silno a aj daleko.
a hammerli zase v sede bez opory vpohode nasupe exacty do desiatky.
co viac potrebuješ?
hatsan je plastovy a lahší a hammerli drevená a tažšia.
Billy.Igl: ake porovnanie mas na mysli?
ja chodim strielat s bráchom Chrúst - hammerli 900
a ja Hatsan 105x T.
v podstate porovnavat zacneme az teraz, lebo az teraz mam v hatsanovi tesnenie ako treba lebo z predaja v nom prisla 1mm medzera a strielal asi 7J.
co ja viem?
aj ked je to torpedo striela presne. silno a aj daleko.
a hammerli zase v sede bez opory vpohode nasupe exacty do desiatky.
co viac potrebuješ?
hatsan je plastovy a lahší a hammerli drevená a tažšia.
súčastnosť: Steyr LG 110 HP, Hawke Sidewinder 8-32x56, strelivo JSB.
minulosť: AirArms Pro Sport 4,5. MTC Viper 10x44.
ak si cital vlakno o hammerli cele a aj cele o hatsanoch tak si asi tazko vybereš.
ludia su tu dost fajnovy-teda namyslim to ako urazku alebo posmievanie.
teda napisem skvor ze su náročný. vyznaju sa a maju drahé vzduchovky.
inak kolko kuchárov tolko gulášov.
takze to platí aj tu.
kolko strelcov tolko názorov.
o hammerli sa tu pise niekolko závad. tá Chrústova mala tú že nesedela presne v strede flinta voči pažbe. ale jedna podložka navyse to vyriešila.
inak je pekne opracovaná bez chyby. ked sme ju rozobrali nič nebolo treba cistit. bola čistá.
hatsan mal medzeru v tesnení o ktorej sme vobec nevedeli a po rozobratí bol zvnútra spinavy ale nie hrubou spinou ale len nejaky hnedasty povlak.
105x vyzera oproti hammerli modernejsie-tak vojenskejsie. to pre tu plastovu pazbu. no celkovo opracovanie je horsie ako u hammerli.
zase iba moj nazor: keby som si mal vybrat teraz medzi Hatsanom a Hammerli tak by som bral Hammerli. striela presne.
ALE.!!!!!!!
keby som si mal teraz vybrat vzduchovku, tak by som bral AA Pro Sport.
ludia su tu dost fajnovy-teda namyslim to ako urazku alebo posmievanie.
teda napisem skvor ze su náročný. vyznaju sa a maju drahé vzduchovky.
inak kolko kuchárov tolko gulášov.
takze to platí aj tu.
kolko strelcov tolko názorov.
o hammerli sa tu pise niekolko závad. tá Chrústova mala tú že nesedela presne v strede flinta voči pažbe. ale jedna podložka navyse to vyriešila.
inak je pekne opracovaná bez chyby. ked sme ju rozobrali nič nebolo treba cistit. bola čistá.
hatsan mal medzeru v tesnení o ktorej sme vobec nevedeli a po rozobratí bol zvnútra spinavy ale nie hrubou spinou ale len nejaky hnedasty povlak.
105x vyzera oproti hammerli modernejsie-tak vojenskejsie. to pre tu plastovu pazbu. no celkovo opracovanie je horsie ako u hammerli.
zase iba moj nazor: keby som si mal vybrat teraz medzi Hatsanom a Hammerli tak by som bral Hammerli. striela presne.
ALE.!!!!!!!
keby som si mal teraz vybrat vzduchovku, tak by som bral AA Pro Sport.

no pokial ozaj chces zacat s lacnou vzduchovkou tak potom hammerli.
mas aj puskohlad a ozaj striela dobre. ak ti ide o konzervy tak tie prestrelí durch. a strelba na terč tiež žiadny problém. ked ti bude tažká das si oporu a je to.
ale ako som uz pisal vsetko ma svoje chyby. takze ked ti pride s nejakou tou chybyčkou budes sa musiet stazovat v obchode nie u mna.

mas aj puskohlad a ozaj striela dobre. ak ti ide o konzervy tak tie prestrelí durch. a strelba na terč tiež žiadny problém. ked ti bude tažká das si oporu a je to.
ale ako som uz pisal vsetko ma svoje chyby. takze ked ti pride s nejakou tou chybyčkou budes sa musiet stazovat v obchode nie u mna.

vies nejde len o plechovky to je len jeden aspekt no aj presnost je velmi dolezita priam nevyhnutne....ale rozmyslam aj o tuningu v ramci struny uz som rozmyslal....dat vyrobit ide to bude dlhsia silnejsia a o ten zavitik menej tym sa tiez ziska nejaka tuhost....trochu sa popusti aby sa neunavila rychlo a je to dam si urobit najprv do tej starej tri rozne a potom uvidim co to povie....
hammerli ziadny tunung nepotrebuje.
je dobra tak ako je z obchodu.
ale ked vas to bavi tak tunujte.
akokolvek sa budes v tom sparat bude to len pre tvoje potesenie. pripadne sklamanie. ze Chrúst.
a na sutazi na terč alebo na HFT ti ajtak pomozu iba dve veci.
ozaj dobrá vzduchovka-netvrdím ze iba vetrovka- a tvoje schopnosti.
je dobra tak ako je z obchodu.
ale ked vas to bavi tak tunujte.
akokolvek sa budes v tom sparat bude to len pre tvoje potesenie. pripadne sklamanie. ze Chrúst.
a na sutazi na terč alebo na HFT ti ajtak pomozu iba dve veci.
ozaj dobrá vzduchovka-netvrdím ze iba vetrovka- a tvoje schopnosti.
Je nejaký rozdiel medzi touto Hämmerli a QB36?
Mne pripadá že ide až na malé rozdiely o totožnú pušku. http://aukro.cz/item717711440_vzduchovk ... darek.html
Mne pripadá že ide až na malé rozdiely o totožnú pušku. http://aukro.cz/item717711440_vzduchovk ... darek.html