Koup? malor??ky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Chtelo by to nejake forum odbornejsiho zamereni. Desne se to tady micha. Soutezni strelci, zacatecnici, diletanti, provokateri, proste paty pres devaty. Ten samy blbinec je ve vzduchovkach. Jenze toto forum je verejny, tak dnes citim, ze je potreba brati jej s vyraznou rezervou. Ale je to jedine forum, Strelectvi neberu vubec v potaz. A to odbornejsi je idea. Nedovedu si ve fyzickem realu predstavit odborne zamereny rozhovor mezi plechovkarem a sportovnim strelcem. To jde jenom na internetu a pochopitelne to konci dohadovanim, protoze jeden mluvi o koze a druhy o voze. Nic konkretniho na nikoho.
- rimfireBR
- Kontaktovat uživatele:

už je tuším vybráno ( 456 ) tak si schovte Své sportovní speciály na další kolo MaO. Už tuto sobotu

to sportovec : z jednoho ne(odbornýho ) fóra Tě tuším se slávou vyprovodili a co na cestu Ti hráli

Jo tušíš správně, pokud se mi podaří někde 456 sehnat v pažbě Aeron tak neváhám a beru.rimfireBR píše:borec tu chce/chtěl poradit viz. hlasování a Vy jsem hned taháte Emmonse, p. Vargu, a nakonec máme i nového mistra světa v BR .22 ještě k tomu na soustřel
![]()
![]()
už je tuším vybráno ( 456 ) tak si schovte Své sportovní speciály na další kolo MaO. Už tuto sobotu![]()
![]()
to sportovec : z jednoho ne(odbornýho ) fóra Tě tuším se slávou vyprovodili a co na cestu Ti hráli![]()
-
- Odborník na zbraně
To Rimfire BR: Já bych býval Mirkem ani Mattem neoperoval, kdyby tu někdo neprezentoval nereálný výkony 456. Snažil jsem se tím nastínit tomu borci, kterej se ptal na to, jakou si má opatřit malorážku, co je a co není reálný. Pokud jsem tím ranil něčí outlocit, tak se mu hluboce omlouvám. Ze zbraní uvedených v hlasovacích možnostech jsem hlasoval pro 455, protože má úroveň zpracování hlavně výběrové 456, má (zpravidla) napínáček na spoušti a má sportovnější pažbu než 456. Když to ale borec chce se střelbou myslet trochu vážně, začal bych se na jeho místě zajímat o ruské zbraně (na našem trhu stále nedoceněné), o Suhl 150 a pokud by chtěl časem střílet špičku, tak výrobky Anschüz, FWB, Walther (tím nemyslím výrobky Umarex). Pokud chce střílet jakousi "akční" střelbu, uvažoval bych o samonabíječce, kde v současné době vládne Ruger. Pokud chce střílet siluety, pak některou z nových zbraní 452, 453 určených pro tuto disciplínu, později přejít na Anschütz 64. Pokud chce střílet BR, je vhodná jakákoli dobrá terčovnice (časem ji stejně bude muset nechat přestavět na speciál). Pokud bude chtít střílet do plechovek a přitom vypadat jako děsnej militarista, ať si koupí některou z replik M5, AR15, AK47... kterejch je teď na trhu hafo. Doufám, že tď už bude borec spokojenej. 

-
Žádné dohady
Žádné dohady! Sejděte se na střelnici ať se neznalý člověk jako já dozví kde je pravda.
Čtu v poslední době tak strašné věci o kouření, že jsem se rozhodl přestat číst. - Winston Churchuil
-
- Odborník na zbraně
-
- Kontaktovat uživatele:
tak takovejhle (ještě lepší) se mi povedl jednou někde jsem to tu už lepil. víckrát zatím negeoffrey píše:Neměj strach, dobrá 456 ti udělá spoustu radosti a dá se s ní zastřílet velmi dobře, při pravidelném tréningu. Spoušť se dá doladit, ale pořád tam bude ten 2. chod po namáčknutí a nikdy se nevyrovná závodním spouštím !! Jinak pro našeho superstřelce jsem udělal malý obrázek na ukázku, kdo zná, ví, kdo nezná, je to terč na Timer. Velikost by měla odpovídat reálu, černý terčík v zelené opsané kružnici 9mm je rána 22.LRJestli je tam po pěti sázíš opakovaně, pánbůh s námi, Matt by tohle asi nedal ...
Lepší soustřel jsem viděl z mé MC-12, ale ze zastřelovací stolice a Elley Tenex. Tam to byla téměř jedna díra.

Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Odborník na zbraně
Máš pravdu, já taky vždycky čumím na věty typu " jsem začátečník, takže lepší soustřel než 20mm opsaná z ruky na 50m nedám, ale budu trénovat"
Já mám problém na 50m z ruky dát 8 cm
Že se někdy neukážou taky na závodech ???

Vulcan 3-cal.25 - Valiant Zephyr 6-24x50 SF, HS Product XDM 2 Compact-9mm, MC-12 1965 v.č. 71, Jericho 941F, Gamo 440 Hunter a další...