strilim z jednoraneho podavace. k tem rozptylum, kdyz si necham opravdu zalezet a kazdou ranu doslova vypracuju, tudiz zadna rychlopalba, tak s eley standard udelam do tech 15mm prakticky vzdy ale kdo strili opravdu na max. presnost tak vi o cem mluvim, je to dost velka psychicka zatez zvlast kdyz o neco jde, tim chci rict ze je dost tezke takhle strilet furt, vzdycky se na strelnici odreaguju ustrelovanim stebel travy v cilove oblasti

tak to vzdycky prostridam takze vystrilim na treninku 100 ran ale takhle maximalne vypracovanych je vzdycky mene a to taky nestrilim jen skupiny po 5ti, strilim treba na zalepky nebo i treba rychlejsi strelbu ktera neni az tak ultimatne presna. snazim se proste prostridat ruzne typy strelby ale par peknych soustrelu si dam vzdycky a ty opravdu nejlepsi maji i tech 9- 10mm ops. strilim to na zvetseni 16x z nozicek a vzadu pytlik s fazolema ale ten by se dal nahradit rukou, jen si ji nerad omackavam pazbou

ale chran panbuh ze bych se tu chtel nejak vytahovat, to v zadnem pripade. dlouho mi trvalo nez jsem prisel na spravne drzeni a tlak na pazbu. do te doby to nebyla zadna slava, kolikrat mi to ulitlo ani sem nevedel proc. ale neni to tak dlouho kdy jsem na to prisel, jak mi to vyhovuje a aby byla ta spravna pozice a hlavne tlak na pazbu v tom spravnem smeru a intenzite, pak to zacalo litat o 100% lepe ale to je asi dost individualni a jinak nez treninkem a zkousenim novych veci se to asi vyresit neda. pro tohle vlakno je predevsim dulezite to, ze se 456 je mozno i s ne uplne spickovym strelivem, byt i tak kvalitnim, strilet velmi presne, ta puska na to ma.
CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,