vse o malorazkach
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Zdravím, potřeboval bych poradit.
Mám suhlku osazenou puškohledem V 16, a teď jsem koupil ještě jednu Suhlku a chtěl bych to zkusit přehodit. Je možné nechat puškohled v okách a jen to z rybiny celé vysunout. Nebo musím prvně vyhodit puškohled z ok a pak teprve sundat z rybiny montáž. Nerad bych poškodil puškohled na druhou stranu celkem jsem si pohrál s uložením puškohlednu do ok, tak se my ho nechce z těch ok sundávat.
Díky za případnou odpověď nebo radu.
Mám suhlku osazenou puškohledem V 16, a teď jsem koupil ještě jednu Suhlku a chtěl bych to zkusit přehodit. Je možné nechat puškohled v okách a jen to z rybiny celé vysunout. Nebo musím prvně vyhodit puškohled z ok a pak teprve sundat z rybiny montáž. Nerad bych poškodil puškohled na druhou stranu celkem jsem si pohrál s uložením puškohlednu do ok, tak se my ho nechce z těch ok sundávat.
Díky za případnou odpověď nebo radu.
Ruská biatlonová malorážka
Zdravím dnes jsem viděl v krámě ruskou biatlonovou malorážku. Je to komisní věc z biatlonového klubu. Takže ještě komunistická výroba. Vypadala podobně jako SM 2, ale měla šachtu na zásobník a možná o něco kratší hlaveň. Paní prodavačka mi tvrdila, že je to TOZ.
Ještě mě zaulaj závěr, který měl dva uzamykací ozuby. (ale jinak to byl klasický závěr, ne ten přímotažný co se vyskytuje na biatlonových zbraních.
Nevíte co je to za typ? A jak je na tom asi přesností?
Bylo by to vhodné na přestavbu na Mao pro závody, kde Suhlka nestíhá přebíjet?
Díky.
Ještě mě zaulaj závěr, který měl dva uzamykací ozuby. (ale jinak to byl klasický závěr, ne ten přímotažný co se vyskytuje na biatlonových zbraních.
Nevíte co je to za typ? A jak je na tom asi přesností?
Bylo by to vhodné na přestavbu na Mao pro závody, kde Suhlka nestíhá přebíjet?
Díky.
Naposledy upravil(a) babine dne 29 črc 2009 12:46, celkem upraveno 1 x.
-
- Odborník na zbraně
Koukám, žes to vi(y)děl docela natvrdo, zatímco ten závěr uzamy(i)kal docela měkce. (Jungmann a Čelakovský by zaplakali). Nicméně jediný, co z toho dostaneš, bude puška možná o něco lepší a poněkud modernější než 456. Přesností to nejspíš nikdy nebude mít na ruský jednoranky, na suhlky a stále víc se rozmáhající anschützky. Pokud je ta zbraň za rozumný peníze, asi bych ji jako alternativu zkusil. Třeba nás to překvapí a může být všechno jinak... Nechat si ji na střílení plechovek nebo ji dál prodat můžeš vždycky.
odpověď
No jo, omlouvám se.
Uvažuji podobně - koupit, vyzkoušet, nechat X prodat.
A co je to za typ náhodou nevíte? Nikde jde jsem něco takového nenašel.
Uvažuji podobně - koupit, vyzkoušet, nechat X prodat.
A co je to za typ náhodou nevíte? Nikde jde jsem něco takového nenašel.
Jak píše Harp, můžeš ji zkusit a uvidíš. Jinak nevím, kde " Suhlky nestíhají přebíjet ", ale v MaO to není. Stačí se kouknout na výsledky za poslední rok. Na prvních místech vždy jednoranky.
Vulcan 3-cal.25 - Valiant Zephyr 6-24x50 SF, HS Product XDM 2 Compact-9mm, MC-12 1965 v.č. 71, Jericho 941F, Gamo 440 Hunter a další...
zdravo drugari
jak se říká dobrá rada nad zlato již tomu je drahno let (cca týden) co jsem prošťourával diskusní fóra a hledám radu kdo by udělal nebo kde by se dala sehnat boční montáž pro optiku na ural či sm-2 máte někdo ponětí kdo, nebo kde je schopen ji udělat? nějaké doporučení? Předem děkuj iza kladnou odpověď
PS
Frézovat se do hlavně nic nebude a basta
jak se říká dobrá rada nad zlato již tomu je drahno let (cca týden) co jsem prošťourával diskusní fóra a hledám radu kdo by udělal nebo kde by se dala sehnat boční montáž pro optiku na ural či sm-2 máte někdo ponětí kdo, nebo kde je schopen ji udělat? nějaké doporučení? Předem děkuj iza kladnou odpověď
PS
Frézovat se do hlavně nic nebude a basta
-
- Odborník na zbraně
Harpe, fotky si uloz treba jako ja na www.mojefotky.cz a pak uz sem davej jen odkazy. Ten system je tady pro prilohy prapodivne nastavenej.
Boční montáž
Glenr: pošli mi sz s mailem.
Pošlu Ti fotky boční montáže na SM-2.
Pokud se ti bude líbit není problém se domluvit.
Dělal jí PAN puškař, samozřejmě je možné udělat montáž přímo na
zakázku pro danou optiku.
Pošlu Ti fotky boční montáže na SM-2.
Pokud se ti bude líbit není problém se domluvit.
Dělal jí PAN puškař, samozřejmě je možné udělat montáž přímo na
zakázku pro danou optiku.
Foto, boční montáž SM-2
http://www.mojefotky.cz/fotoalba/fotoal ... _id=389672
http://www.mojefotky.cz/fotoalba/fotoal ... _id=389672
-
- Odborník na zbraně
Něco mi říká, že to nebude až tak moc střelivem, ale že na té zbrani něco nefunguje. Je pravda, že náboje, o nichž píšeš rozhodně nepatří ke špičce, ale aby to bezmála netrefilo na 50m A4, to se mi fakt nezdá. Nemáš náhodou ten systém volnej v pažbě? Překontroluj šrouby a dotáhni je u samonabíječky tak na 6-8 Nm. Dál bych překontroloval fuknkci závěru, jestli otvírá a zavírá spolehlivě a bez zadrhávání. Dál překontroluj ústí hlavně, jestli není někde naklepnutý. V případě posledních dvou závad bych zkusil reklamovat.