Aha ..., sportovci by věděli Soustřelem je myšleno vždy pět ran. Méně ran není dostatečně vypovídající a víc jak pět je zkreslující. Optimální je, dát tři až pět soustřelů. V těchto hodnotách už lze číst kvalitu zbraně i střeliva a jejich vzájemné porozumění
Zdarec. Evo je první liga, Steyr 110 FT extraliga. Ale ta absence závitu mě trochu vadí. Nemám rád mezikusy, přikláním se raději přímo k protikusům . Tenhle mezikus je sice řešení ale nelíbí se mi. Asi nechám ten závit na lauf vyříznout.
Sportovče - moje řeč. Vše má být našroubováno přímo a bez mezikusů, či červíků. Ale nerez, to je opravdu hnus. Měl jsem možnost být přítomen některým pracem na mých hlavních a ta "lesklá", to bylo něco děsivého. Je to houževnaté, jako potvora. No ale povedlo se. Ještě zbývá zkusit titan .
Tak jsem málem měl Steyra doma, ale co čert nechtěl, do prkvančic, Sportovcův stroj nedělá nic a dneska kdž jsem měl už připravené peníze na pušku v ráži 5mm tak natáhnu a
tady je videjíčko asi mne pochopíte
Poprvé včetně výstřelu tedy bude slyšet jak výstřel tak ten zvuk co mne ničí
a tady solo s povolenou kartuší
Jinak škoda Hunting by mně šel k pleti - takže opět jestli je EVo první liga tak Hunting je u mne opět divizní přebor. Možna FT je ExtraLiga ale ne u mne tlamu jsme do té pušky nemohl nacpat.
Ještě musím něco dodávat k tomu BZZZZZZZINKÁNÍÍÍÍÍ
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
2 Psena ne nebudu to ani zjištovat co to dělá, třeba to zvyšuje přesnost, a le při představě že už jsem skoro hluchej ze své práce a svého koníčka přesto tento parádní zvuk slyším je mne trošku na .... ( zkrátka nevolno )
Ale jinak je to pěkná flinta celá černá, co mne dostalo že pažba je nedolícovaná s botkou a to asi tak o 1-2mm excentricky ( a dostalo mne že prej ta pažbička stojí 10litrů - cenu to má tak 2500 ) hlaveň dlouhá 550mm také není k zahození.
Ale to Bziiiiiiink Sportovče tobě se to bude 100% líbit.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
Tak to je sileny zvuk, to bych tedy rozhodne nezkousnul. Je to trochu od vyrobce divny, ze u Ft verze to jde a u jinych verzi nejde. Podle mne se jedna o prkotinu ktera tam chybi v podobe teflonoveho pouzdra ve kterem pracuje bici pruzina. O to vic je to pro mne nepochopitelny a ten zvuk je fakt des.
Jestli ten lukasz nemá nějak potuněné bicí ústrojí - externí za interní pružinku (nebo obráceně?)..., na airgunadvice.net jsem našel tohle ale s mojí špatnou angličtinou jsem z toho napůl rozumný: http://www.airgunadvice.net/viewtopic.p ... c7b1991ba3
na to cinkání si pomalu zvykám ale rád bych ho odstranil
Na tom odkaze sa dívaš na žalúdky FT verzie a žalúdky 40J verzie. Tie sú rozdielne od žalúdkov 7J verzie STEYRA (jemnejšie prevedenie). 40J verzia, má masívnejší systém s väčšou a silnejšou bicou pružinkou a s regulátorom s výstupným tlakom nastaveným štandartne na 110bar.