Tuning vzduchovek
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
nové tesnenie
Páni, chcem sa spýtať. Na nový piest chcem dať nové tesnenie, len neviem, ako ho nadasiť, keď lumen tesnenia je logicky menší ako priemer piestu (veď inak by to netesnilo...) Našiel som rady, že tesnenie mám dať nachvíľu do horúcej vody a nasadiť, len neviem čo je to chvíla a aká max. teplota vody môže byť, aby sa to tesnenie nepoškodilo. Dal som ho vyrobiť z takého zeleného materiálu, tušimnejaké PVE?
dik

dik
zkrácení hlavně
zdravím,
poradí mě někdo - potřebuji zkrátit hlaveň a nemám představu, jak v domácích podmínkách - vrtačka, pilka, bruska - udělat rovný ústí hlavně.
poradí mě někdo - potřebuji zkrátit hlaveň a nemám představu, jak v domácích podmínkách - vrtačka, pilka, bruska - udělat rovný ústí hlavně.
Re: zkrácení hlavně
to daho11
nic v zlom, nic v zlom, nic v zlom, videl som ako si stuningoval pažbu z tauky (a to si predtym zneskodnil 3ks dreva.. ) a pri tvojej zrucnosti a tvojom specicfickom zmysle pre krasu to radsej nerob
nic v zlom, nic v zlom, nic v zlom, videl som ako si stuningoval pažbu z tauky (a to si predtym zneskodnil 3ks dreva.. ) a pri tvojej zrucnosti a tvojom specicfickom zmysle pre krasu to radsej nerob

undead
každej má holt ten smysl jinej, proto není svět šedivej a stejnej 

Tak jsem zkusil tu svoji starou Slavii taky trošku přikrášlit. Není to úplně ten pravej tuning páč s ní střílím furt stejně blbě, ale teď se mi na ní příjemnějc kouká když jí pověsím na skobu.
http://album.volny.cz/j.laser/browse.ph ... _id=109272
http://album.volny.cz/j.laser/browse.ph ... _id=109272
Aquila non captat muscas
jofny teraz si robis srandu ze ???
su dve varianty bu ti to nebude strielat kvoli slabemu tlaku, alebo bude tlak OK, ale to ta flinta materialovo neustojí a ti to zmrzací prsty, oči...
su dve varianty bu ti to nebude strielat kvoli slabemu tlaku, alebo bude tlak OK, ale to ta flinta materialovo neustojí a ti to zmrzací prsty, oči...
- - - = = = (( as mad as possible )) = = = - - -
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)