No, ani bych neřekl, že těch mrňousů je tolik, jinak ve čtvrtek jsem si pořídil černou CZ 92, hned druhý den vyzkoušel a byl jsem velice mile překvapen. . . Střelba na 10 metrů, střelivo S&B a flašky jako terč neměly šanci!
Vsak ta presnost me prave zajima,nikdy jsem z cz92 nestrilel,prave proto pisu,ze flasky na 10m sundam na prvni ranu i prakem.. Chtelo by to nejake presnejsi udaje
Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
info: Asi základem střelby u 92 je zvyknout si na to, že "nemá" klasické mířidla, ale jen rýhu a potom na celkem tvrdou spoušť, kterou teprve při stisknutí natáhne úderník, tak to trochu "hodí", to pak lítá kam nemá. . . Když si na toto po 2-3 ráně zvykneš, přesnost je úctyhodná. Jinak při střelbě bych doporučoval střílet obouma rukama. Rychlá střelba lze, ale výsledek no nic moc, celkem velký rozptyl.
Co se týče vzdálenosti, (musí se vzít v potaz, že je to obranná zbraň) do 10 metrů, paráda.
Větší vzdálenosti bych nedoporučoval, jen pokud máš staré střelivo S&B (stříbrné kulky-ocelový plášt, ocelový váleček + olovo) tak klidně, nové střelivo S&B (zlaté kulky-mosazný plášť + olovo) jen do 10 metrů. Tohle jsou mé pocity k cz 92 po první střelbě.
Pokud někdo, kdo čte tento příspěvek má přebytečné staré střelivo S&B popsané výše-koupím!
Kevin mi upřímně nepřišel že by moc kopal, má brždění závěru zpětným odběrem plynu a zrovna z videjí co mne drahá točila mi lítal bezkonkurenčně nejmíň. Probíraly se tu zbraně ráže 6,35 tedy jsem přispíval těmito. Kevin je ale jinak z malých zbraní na obranu perfektní, to uznávám, 9br. je přeci něco jiného než 6,35 ale Kevin mi prostě naprosto nededl do ruky, je to přeci jen už moc malé, ta 1906 a klony mi přeci jen sedí líp