Optika KONUSPRO (8,5-32 x 52)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
ja si sním mailoval loni v letě, než sem koupil Elite, ale mam to k němu 20Km taky mi říkal, že něco skladem má a něco ne, že je to ruzný, ale byl velmi vstřícný, říkal že má kamaráda dealera v D, od kterého vozí zboží ,zbraně a tak sem přes něj chtěl dovezt i HWčko, ale to už sme se nedomluvily
Bushnell Elite 3200 4-12x40AO osnova Ballistic + HW77 4,5mm http://forum.gunshop.cz/download.php?id=6556
jojo Varga HW neměl a mluvil o skoro rokách dodání, tak mezi tím sem sháněl i montáž a optiku a konusy se mi libily, ale mezitím přišla neodmítnutelná nabídka a HW mi do pár týdnu slíbil pán z Finexu a tak sme se dohodli
já sem dost šílený a otravný zákazník, který když něco chce neexistuje slovo NE, ještě že emaily sou zadara
ale pořád sem se tu nikde nedočetl zda konusy něco vydrží

Bushnell Elite 3200 4-12x40AO osnova Ballistic + HW77 4,5mm http://forum.gunshop.cz/download.php?id=6556
Spokojenost? Z mé strany by byla obsolutní řekněme do 20x zvětšení. Pak už obraz není tak dokonalej a pak mi trochu vadí že není obraz až do stran (což není snad u žádného variablu v cenách okolo 5000,- (obraz se mi jeví lepší jak u podobného a dražšího nikka (koukal jsem z obchodu na louku). Střílel jsem s ním 2x a co mě opravdu odrovnalo je "paralaxování" při 24x tam je obraz rozostřenej a stačí milimetr, zaostří se a zase milimetr a opět rozostří. Pro měření vzdálenosti super a přesné. Točítka jsou lepší jak na Deltě 4x32. A osnova milDot je vygravírovaná.
Jinak jej budu prodávat. Kdo zná mé příspěvky, tak ví, že jsem scháněl fotky nějakých optik a uvažoval o pevných 10x nebo 12x zvětšeních. Tuhle optiku jsem koupil kvůli tomu abych si "osahal" různá zvětšení a před koupí drahého puškohledu zjistil jaké budu chtít parametry. Teď už mám jasno, že bez 24x zvětšení nemohu žít
a objednávám Deltu Titanium 6-24x
Pokud by byl zájem, tak se můžem domluvit. Mám jej asi 14 dní a má plnou záruku a dám slevu z ceny za jakou jsem jej koupil a navíc by byl hned a né se 4 měsíčním čekáním jak jsem čekal já. Jinak ho nejspíš šoupnu na Aukro. V případě zájmu můžu vše nafotit.
Jinak jej budu prodávat. Kdo zná mé příspěvky, tak ví, že jsem scháněl fotky nějakých optik a uvažoval o pevných 10x nebo 12x zvětšeních. Tuhle optiku jsem koupil kvůli tomu abych si "osahal" různá zvětšení a před koupí drahého puškohledu zjistil jaké budu chtít parametry. Teď už mám jasno, že bez 24x zvětšení nemohu žít

Pokud by byl zájem, tak se můžem domluvit. Mám jej asi 14 dní a má plnou záruku a dám slevu z ceny za jakou jsem jej koupil a navíc by byl hned a né se 4 měsíčním čekáním jak jsem čekal já. Jinak ho nejspíš šoupnu na Aukro. V případě zájmu můžu vše nafotit.
Grand Power K100 Mk7
Gamo CFX Royal .177 + Delta 4x32 AO
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Fotky už jsou v tom topiku o druhém konusu tu
http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t ... c&start=15
http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t ... c&start=15
Grand Power K100 Mk7
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Tak jsem se dozvěděl, že na zmiňovaném shopu nemá aktuálně dost objednávek a tak by se mu nevyplatila doprava, takže pokud nechci čekat "cca měsíc", tak smolík.
Reagoval jsem jedovatou poznámkou o tom, že jsem myslel, že dělám objednávku v internetovém obchodu a ne u internetového překupníka a objednat venku si to umím i sám.
Podle mne, jediný důvod nakupovat v CZ - záruka, u tohoto obchodu postrádá smysl.
Reagoval jsem jedovatou poznámkou o tom, že jsem myslel, že dělám objednávku v internetovém obchodu a ne u internetového překupníka a objednat venku si to umím i sám.
Podle mne, jediný důvod nakupovat v CZ - záruka, u tohoto obchodu postrádá smysl.
Air Arms S410 Classic Beech .177 & Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MilDot
Walther LG400 Blacktec .177 & Vortex Viper PST Gen II 2-10x32 FFP EBR-4
Weihrauch HW97K .177 & Leapers AccuShot 4-16X56 SF I Extended MilDot
Walther LG400 Blacktec .177 & Vortex Viper PST Gen II 2-10x32 FFP EBR-4
Weihrauch HW97K .177 & Leapers AccuShot 4-16X56 SF I Extended MilDot